Bank Norwegian

For at låne penge igennem Bank Norwegian, skal du være 23 år. Hvis dette er tilfældet, kan du låne helt op til 400.000 kr. uden at stille sikkerheden for lånet. De tilbyder almindelige lån, samlelån og kreditkort. Du er på nuværende tidspunkt kun få klik fra at sende din ansøgning.

Bank Norwegian tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

5 000 - 400 000 kr.

ÅOP

5,11 - 20,73%

Løbetid

12 - 180 mdr.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 755 kr. til 1.038 kr. Variabel debitorrente fra 5,11 % til 20,73 %. ÅOP fra 5,11 % til 20,73 %. Saml. kreditomk. 5.274 kr. til 22.199 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.274 kr. til 62.199 kr.

Bank Norwegian

Som du nok har tænkt over, har Bank Norwegian så noget at gøre med flyselskabet Norwegian? Det har det lige præcis! Bank Norwegian blev etableret tilbage i 2007 med funktionen som støtteplatform for Norwegian Air Shuttles fordelsprogram.

Det hele tog derefter fart og i dag har Bank Norwegian en banktilladelse og kan derfor kalde sig for en rigtig bank. Det hele startede ud som en del af deres fordelprogram, dette kører de stadig igennem deres kreditkort som er yderst populært. Ellers tilbyder de forbrugslån eller opsparingskontoer.

Hvis man derimod kun er til tal, kan det siges, at totalt set har over 1,5 millioner mennesker valgt Bank Norwegian som deres sekundære bank igennem årene. Så det er ikke længere bare en fordel at bruge dem, hvis du rejser med Norwegian og bruger deres kreditkort. Nej deres lån og andre produkter er bare toppen af poppen på markedet.

Deres mission har fra begyndelsen lagt vægt på at være en digital og fleksibel bank, som tilbyder enkle og standardiserede produkter via internettet. Det har blandt andet betydet selvbetjeningsløsninger og en app, som skal være med at til forbedre brugeroplevelsen for dig.

Et lån med Bank Norwegian

Hos SeLaan.dk, er vi så heldige, at vi kan give dig 4 forskellige finansielle produkter fra Bank Norwegian.

De er i princippet meget ens. Du kan med et billån, samlelån og forbrugslån låne op til 400.000 kr. og afbetale det over en periode fra 12 – 180 måneder. En enkel ting du skal være opmærksom på, det er, at der er en aldersgrænse på 23 år, som vil betyde, at nogle ikke har muligheden for at låne penge lige nu og her igennem Bank Norwegian. Hvis du ansøger om lånet med en medansøger, øger du chancerne for at blive godkendt til det. Det er en oplagt mulighed, hvis du skulle bo sammen med en kæreste eller familie.

Der er hurtig svartid indenfor 15 minutter, og dernæst modtager du pengene inden for 1-2 dage efter godkendelse af aftalen, alt efter hvornår og hvilken dag det er.

Et kreditkort er lidt anderledes, her er der nogle ekstra goder, fordi det er en del af deres Norwegian fordelsprogram. Ved at bruge kortet får du følgende:

 • Op til 10 % CashPoints-optjening hos Norwegian
 • 1 % CashPoints-optjening på varekøb op til 75.000 DKK, herefter optjener du 0,5 % på alle varekøb

Andre goder ved kortet:

 • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
 • Op til 45 dages rentefri kredit
 • Op til 100.000 kr. i kredit
 • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring
Så du tjener faktisk penge på at bruge et Bank Norwegian kreditkort. Derudover kan du få en kredit på op til 100.000 kr., som er rentefrit de første 45 dage, som betyder, at lånet er gratis, hvis du kan betale det retur inden for denne tidsperiode, det er bare super smart!

Bank Norwegian app

For at forbedre brugeroplevelsen heletiden, har banknorwegian valgt at udarbejde en app med en masse goder. Der er her tale om at holde styr på dit lån og dine fordele på en nemmere og mere overskuelig måde, samtidig med at du heletiden har det ved hånden.

Du kan i appen tjekke og gøre følgende:

 • Få overblik over Norwegian-kortet, lån og opsparingskonto
 • Se transaktioner og fakturaer
 • Overføre penge fra Norwegian-kortet til din NemKonto
 • Se optjente CashPoints
 • Se din PIN-kode
 • Spærre og bestille et nyt kort
 • Ansøge om en højere kreditgrænse
 • Tilmelde dit lån til Betalingsservice
Denne app er med til at gøre det endnu nemmere for dig at låne penge med Bank Norwegian. Den kan blandt andet findes på Google play og App store ved et enkelt klik, den er ganske gratis.
 
 

Sådan låner du nemt

Dette gøres igennem en hurtig onlineansøgning som er Bank Norwegians mission. Det vil altså sige at du sender din ansøgning afsted, får dernæst svar og har muligheden for at sammeligne dette lånetilbud med andre. For til sidste at underskrive den bedste låneaftale som er blevet tilbudt. 

I sidste ende modtager du pengene indenfor 1-2 hverdage. Det kommer helt an på tidspunktet og hvilken dag du acceptere lånet. Hvis du mener at Bank Norwegian har det helt rigtige produkt, så læs endnu mere ved at følge linket nedenfor til deres side og lån måske penge til din nye bil.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 792 kr. til 1.105 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 7.507 kr. til 26.235 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.507 kr. til 66.235 kr.

Lån penge - det er let at låne online

Vi vil alle helst have styr på vores privatøkonomi, men desværre er det ikke altid muligt. Det sker, at man ikke kan klare en uforudset regning, som hvis noget nødvendigt skulle gå i stykker. 

Du er så heldig, at du hurtigt kan bruge din smartphone eller mobil og låne penge derigennem. Der slipper du for at skulle møde personligt op i banken, oveni at du modtager pengene med det samme. Så drømmer du om den nyeste iPhone, en rejse til sydens sol, eller modtog du en irriterende regning imorges? Så er dette måske løsningen for dig. 

Alt, det kræver, er, at du udfylder en ansøgning, så har du svar i løbet af ingen tid og forhåbentlig pengene derefter. Hvis du er interesseret i flere låneselskaber henviser vi til MONEYBANKER, hvor du kan se et større udvalg af lånetilbud.

Det bliver ikke lettere at låne penge

Hos SeLaan.dk er vores største bedrift at kunne hjælpe dig med at finde de bedste og billigste lån. Vi er en dansk sammenligningservice med ekspertise inden for lån. Der findes så mange forskellige udbydere, og det betyder, at det hurtigt kan blive uoverskueligt at finde det bedste lån. Netop derfor har SeLaan.dk samlet forskellige låneudbydere og præsenteret dem på en nem og overskuelig måde. At sammenligne tilbud med  SeLaan.dk er en behagelig oplevelse, hvor gennemsigtighed bliver vægtet højt. Du slipper derfor for selv at skulle søge markedet igennem for muligheder. Du kan her nemt se, hvilke lån der har den laveste rente, de forskellige låns minimale og maksimale lånebeløb og løbetiden.

 

Fordele og ulemper ved lån

Når du vælger at låne penge, er det vigtigt at se på, hvilke fordele og ulemper, der faktisk er ved produkterne. Det er ligemeget, om det er et fysisk produkt eller om en online service. Det er stadig vigtigt at se på, om der er flere fordele end ulemper. Derudover skal det være nogle fair krav, der bliver stillet, så alle parter bliver glade for aftalen.

Fordele ved lån

Digitaliseringen gør først og fremmest, at flere ting bliver online. Det er både hurtigere og nemmere for begge parter, og du får den samme service og produkt lige meget hvad. Det største plus for dig som låner er, at omkostninger bliver lavere.

Nedenfor finder du de største fordele ved at låne penge online.

 • Hurtigt og nemt – Ved at låne penge online får du hurtig ekspedering, og du kan gøre det fra din sofa, når du har tid. Ansøgningsprocessen er ganske kort, hvorefter du modtager dine penge inden for kort tid.
 • Bekvemt – Du har mulighed for at optage et lån fra dit hjem frem for at skulle bevæge dig ned i banken.
 • Hvad du bruger pengene på er din sag – De fleste online lån er forbrugslån, og det betyder også at du helt selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Om det er en rejse, renovering af hus eller den nye iPhone er ligemeget. Der bliver ikke spurgt eller sat spørgsmålstegn omkring intentionerne ved dit lån.
 • Lån uden sikkerhed – Ved online lån kræves der ikke sikkerhed i nogen form. Det eneste, der bliver kigget på, er din kreditvurdering, som bestemmer, om du kan låne penge.
 • Nemt at blive godkendt – Ofte møder man ikke samme krav, hvis man bruger en låneudbyder, der tilbyder at låne dig penge online. Derfor vil det være nemmere at optage et online lån, end at få et tilsvarende ved din bank.

Ulemper ved lån

Ulemper vil der næsten altid være ved nogle produkter – det samme er gældende for online lån. Hvis man ikke kigger sig for og læser det med småt, kan online lån godt blive dyre. Man ser at mange låneudbydere hæver omkostningerne, som gør, at lånet bliver dyrere – hold altid øje med ÅOP.

Selvom det ofte er dyrere at låne online, skal det siges, at mange ikke har mulighed for at låne i banken, fordi der skal stilles sikkerhed i din egen formue eller aktiver. Mange blive ikke godkendt, men derimod bliver de fleste det ved online lån.

Lån penge hurtigt

Hurtige lånemuligheder

Disse lån er lavet med formålet om, at du låner penge nu og her. Vi kunne også vælge at kalde denne lånemulighed for et kviklån, og nu tænker du sikkert “åh nej”. Det er faktisk ikke, som du tror, for det er ikke alle kviklån, der har skyhøje renter. Faktisk har vi mange forskellige udbydere på vores side  som tilbyder kviklån, til en acceptabel rente i forhold til de goder, du får ved lånet. 

Lån penge nu på Pengelån.nu, hvor du får en oversigt med online lån med hurtig behandlingstid og ikke mindst lynhurtig udbetaling.

Der bliver for det første ikke sat spørgsmålstegn ved intentionen bag det. For det andet behøver du ikke at stille sikkerhed for lånet. Dertil vil du modtage pengene den samme dag eller inden for 1-2 bankdage. Dette er meget svært at minimere, da det er afhængig af bankerne i de fleste tilfælde.

Til sidst, for at det ikke skal være løgn, har du faktisk muligheden for at “løbe fra renterne”. Ej, det er måske voldsomt sagt, men du har i hvert fald muligheden for et rentefrit lån, da nogle tilbyder dette i en bestemt periode med specifikke vilkår. 

Lån penge billigt

At låne penge billigt er et ønske, mange har. Først og fremmest skal du vide, at de billigeste lån får du udelukkende i banker. Det betyder dog også, at det er blevet meget sværere at blive godkendt til at låne penge.

For at gøre det nemmere at tjekke, om du bliver godkendt har vi lavet en lille liste over faktorer, der kaster et positivt lys på dine muligheder for at blive godkendt:

 • Højt og stabilt rådighedsbeløb
 • Ingen ubetalte låneaftaler
 • Sikkerhed for lånet
 • Ikke registreret i RKI

Dette er nogle af de hovedsagelige vilkår, du vil blive introduceret for i banken, som gør, at du vil kunne blive godkendt til et lån, der er billigt. Hvis du allerede nu ved, at du ikke kan opfylde disse krav, er du nødt til at kigge andre steder efter billige lån. Hovedsageligt er det at låne penge online, blevet meget populær igennem de seneste år. Derudover er det blevet meget nemmere at sammenligne diverse udbydere online og udvælge de bedste lån.

Det gøres igennem lånesammenligningssider som SeLaan.dk. Du kan blandt andet i vores låneoversigt sammenligne over 20 forskellige lån for at indskrænke, hvem du vil ansøge ved. Det er en god ide at ansøge om flere lån for dernæst efter godkendelse at udvælge den bedste låneaftale med den bedste rente og laveste omkostninger. På den måde er du sikret det billigeste lån muligt ud fra din situation.

Få styr på din økonomi – det giver bedre lån

Det, der hovedsageligt gør, at du kan låne penge billigt, er, at du har en god og solid privatøkonomi uden store afvigelser. Dette er noget du til en hver tid kan forbedre. At have styr på sin privatøkonomi er ikke kun tiltænkt at du kan låne flere penge. Derimod vil det også i en travl hverdag give dig overskud og færre bekymringer, så du kan fokusere på familie, job og at have det godt.

Her får du 6 gode tips – lån penge billigt sådan her:

 1. Lav et budget. På den måde kan du altid se, om du skal tilpasse dine omkostninger til din indkomst, hvis det ikke hænger sammen. Se vores budgetskabelon her.
 2. Betal dine regninger til tiden. Der er ikke noget værre end at skulle betale en irriterende rykker, det er bare penge ud af vinduet.
 3. Lav en opsparing. ved at have bare en lille opsparing, vil du have penge til at stille som sikkerhed eller betale uforudsete regninger.
 4. Sænk dine låneønsker. Lån et lavere beløb, eller afbetal over en længere periode. Det vil oftest sørge for, at dit lån bliver endnu billigere.
 5. Få en medansøger. For dig, der bor med din kæreste eller er gift, er det nemt nok, derimod hvis du er single, er du nødt til at være kreativ. Du vil kunne låne med et familiemedlem, eller med en god ven. Dog er det det hele værd, for din besparelse vil være høj i sidste ende.
 6. Undersøg dine muligheder. Du skal ikke bare vælge det første og bedste. Derimod er der mange gode muligheder på markedet, hvis du kigger lidt ekstra. Blandt andet her du muligheden for at låne penge rentefrit ved flere forskellige låneudbydere.

Hvis du husker alle disse faktorer og passer din økonomi til daglig, vil du lige pludselig konsekvent være sikret et billigere lån, lige meget hvornår du ansøger. Hvis du derudover allerede inden sammenligner med vores låneoversigt i toppen af siden og sammenligner igen efterfølgende, vil du være sikret det billigst mulige lån, du vil kunne blive tilbudt igennem en online ansøgning blandt vores udvalgte lånetilbud.

Lån penge rentefrit

Et rentefrit lån skal du nok lede længe efter i første omgang, især hvis du allerede har mange lån. Men det er ikke helt umuligt. I nogle tilfælde kører udbydere med et tilbud ,hvor du får dit første lån rentefrit. Det er for at trække nye kunder ind og skabe opmærksomhed om deres brand og produkter. Det vil for det meste være et mindre lån, som eksempelvis lån på 10.000 kr. eller under. Dertil bliver du kreditvurderet for at være sikker på, at du vil kunne betale lånet tilbage. 

Et rentefrit lån er derfor en mulighed, og noget man skal være opmærksom på som førstegangslåner. Så det med at låne penge gratis ikke kun noget man kan drømme om, men faktisk muligt hvis man besidder en god kreditvurdering og derved en god privatøkonomi.

Lån penge rentefrit i 30 dage

Står du og skal bruge penge lige nu og her, som du sagtens vil kunne betale tilbage ved næste lønningsdag? Så har du faktisk muligheden for at låne penge rentefrit i 30 dage. Dette er noget, flere udbydere er begyndt at tilbyde for at kunne tiltrække flere nye kunder. Der er her tale om et helt almindeligt forbrugslån, du ofte vil optage over en kortere periode med hurtig udbetaling. Disse penge vil du kunne bruge til det, du har behov for, hvadenten du lige pludselig har en stor regning, finder den fede afbudsrejse eller noget helt tredje. Du har her muligheden for låne de manglende penge.

Lån penge uden renter med enten Ferratum eller Lendon. Disse 2 muligheder lader dig enten låne de første 30 dage rentefrit, eller muligheden for selv at vælge din rentefrie periode. På den måde kan du selv bestemme, hvor mange omkostninger der skal være ved dit lån, eller om du hurtigt vil betale dem retur og få et rentefri lån. 

Rentefrie lån er ikke kun en drøm længere. Det er faktisk noget, der er muligt for dig, som er førstegangslåntager, eller hvis du vælger den rigtige type. På den måde har du muligheden for at spare på omkostningerne, låne flere penge og udleve alle dine drømme på en gang. Det vil faktisk sige, at i denne periode er det et gratis lån. Som så mange efterspørger, så vil de gerne låne penge gratis. 

Lån penge med lav rente -  det er med til at påvirke din rente

Hvad et lån koster, er aldrig lige nemt at finde ud af. Grunden til dette er, at priserne afhænger af forskellige faktorer som:
 
 • Din egen privatøkonomi
 • Den globale finanspolitik
 • Hvilken låntype

Kreditvurdering

Som noget af det første ved et hurtigt online lån bliver du kreditvurderet i de fleste tilfælde. Der er her tale om en vurdering af din økonomi, som foretages af låneinstituttet. En god kreditvurdering gør det nemt for dig at låne penge nu og her. For at sige det mildt har låneinstitutter gjort det utrolig nemt at optage lån online. En kreditvurdering er en vurdering af din økonomi og din betalingsevne, det vil sige at du selv kan styrke den. Der vurderes på følgende punkter:

 • Rådighedsbeløb
 • Betalingsevne
 • Formue
 • Optagede lån

En vigtig del af vurderingen er dit rådighedsbeløb, det skal helst være stort nok, så du vil kunne afdrage på dit lån.

Ens rådighedsbeløb kan man selv styrke, det kan gøres ved at få styr på økonomien. Det eksempelvis kan gøres igennem et budget. Et budget giver overblik over alle indtægter og udgifter, og når de modregnes hinanden, ender du til sidst med dit månedlige rådighedsbeløb.

Omlægning af lån

Når budgettet er lavet, vil du kunne se, hvad du skal gøre for at rette op på din økonomi. De kan alle påvirke din kreditvurdering, og det er altid en god ide at holde styr på sin økonomi. At omlægge ens lån er oftest en god start. Har du flere lån, end hvad du lige troede? Det er tilfældet for mange, og det løber hurtigt op i en høj rente. Omlægning af lån er en god og nem måde at få styr på sine lån. Det kan gøres på flere måder, enten ved at forhandle lånets rente med kreditor igennem refinansiering eller ved at samle alle lån et sted. Hvor meget tid og energi du selv lægger i det er op til dig, men at gøre bruge af et samlelån vil helt klart være den nemmeste og hurtigste løsning. Her opkøber en låneudbyder dine andre lån, og giver dig en bedre rente på hele beløbet over en længere periode. Der kan findes mange lånemuligheder indenfor samlelån så det er bare at komme igang.

Renten, som bankerne fastsætter, er sat ud fra den globale finanspolitik. Den rente, som bankerne sætter, sker altid med udgangspunkt i Nationalbankens rente. Denne rente varierer fra den Europæiske Centralbank, som betyder, at renten er variabel og bliver påvirket af politikker.

Hvis du vil opnå en god lav rente, er det vigtigt, at du vælger den rigtige lånetype. Lån penge igennem kviklån og SMS lån, og du får oftest de dyreste muligheder, du finder på markedet, men også de nemmeste at blive godkendt til. Dertil er der også forbrugslån, samlelån, realkreditlån og billån. De billigste lån vil i de fleste tilfælde være et realkreditlån. Det er dog lån, der er forbeholdt boligkøb. Det betyder at ikke alle har denne mulighed for lån.

Lån penge uden sikkerhed

Vi har vist alle stået i den situation, hvor vi som førstegangslåntager, opsøger banken for at blive godkendt til at lån. Det er også fint nok, og dem som har muligheden for det, skal helt klart gøre det, da det er den billigeste måde at låne penge på. Dog vil du nok opleve, at du er nødt til at stille sikkerhed over for banken i en eller anden form. Det er ikke altid lige nemt for alle, og det er ikke alle personer, der har muligheden for at stille et højt nok beløb som sikkerhed. Derfor er dette koncept nødvendigt for mange: lån uden sikkerhed.

Når man snakker om lån uden sikkerhed, er der oftest tale om et lavt beløb, man modtager hurtigt. Der stilles ikke de store krav til sådan et lån, det vil sige, at du slipper for at stille pant i bilen eller huset. Denne måde er attraktiv at låne penge på, hvis man står og har brug for penge nu. Lån uden sikkerhed betyder også, at renten i de fleste tilfælde vil være højere, fordi det er et lavere beløb, og fordi kreditor igen sikkerhed har ved lånet. 

Hvis du vælger denne form for lån, vil du i det fleste tilfælde skulle kunne dokumentere en god og stabil indkomst, som viser, at du er i stand til at kunne betale lånet tilbage. Så et lån uden sikkerhed er helt klart noget, du burde undersøge, men for det meste vil det være bedre at stille sikkerhed for at få en lavere rente, hvis du har muligheden. 

Forbrugslån uden sikkerhed

Der findes mange forskellige forbrugslån uden sikkerhed. Dette er der mange fordele ved. For det første kan du låne op til 500.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for de lånte penge, som letter låneansøgningen. Derudover vil du modtage pengene inden for 1-3 bankdage. Fokus ligger på, at du kan låne penge lige nu og her til det, du står og mangler. 

Du kan derfor nemt og hurtigt låne penge uden sikkerhed. Der bliver ikke spurgt om, hvad du ønsker at bruge pengene på, sikkerhed skal du ikke stille, og så får du svar inden for 24 timer på din ansøgning. Fordelene vil jo ingen ende tage, det eneste, vi råder dig til, er dog at holde øje med renten på de lån, du bliver tilbudt, så du ikke ender med at få et dyrt lån, du ikke kan betale tilbage igen.

Lån penge uden sikkerhed online

Er du opsat på at låne penge uden sikkerhed, så kan det egentlig gøres nemt og hurtigt online. Du er ikke længere nødt til at skulle ned i din lokale bank, have diverse bankmøder og så får du pengene med det samme. Det hele klares online igennem en kort og simpel ansøgningsproces, alle kan udfylde på 5 minutter. Det hele starter med, at du finder det rigtige lån til dig, det kan du nemt og hurtigt med vores låneoversigt på toppen af siden.

Vi råder dig til at ansøge om flere forskellige lån. Grunden til dette er ikke for at gøre ansøgningsprocessen langsommere. Tværtimod ønsker vi, at du finder det billigeste lån uden sikkerhed. Det gøres ved at sammenligne de konkrete lånetilbud du får, efter godkendelse af dit drømmelån. På den måde er du sikret den laveste rente og bedste vilkår selvom du vælger at låne penge uden sikkerhed.

Det vil altså sige, at dit fremtidige låneforløb kommer til at se sådan her ud:

 1. Ansøg om lån ved 4-5 forskellige låneudbydere.
 2. Godkendelse af diverse lån.
 3. Sammenligning og udvælgelse af det bedste lån.
 4. Underskriv låneaftalen og modtag pengene inden for 1-3 bankdage.

Der er ikke mere i det. Hvis du vælger at bruge 30 minutter ekstra på at finde det helt rigtige lån fra starten, vil du nemt kunne undgå diverse høje renter, som man oftest ser ved lån uden sikkerhed. Sikr din egen privatøkonomi, og kom låneudbyderne i forkøbet. Lad dem kæmpe for dig, de vil hellere end gerne låne dig penge. Derfor skal du ikke vælge det sted, der først godkender dig, men det billigeste.

Lånemuligheder

Der findes mange forskellige lånemuligheder, og det kan være en jungle at finde det helt rigtige til dig. At låne penge kan gøres igennem et kviklån, billån og mange flere. Udvalget er stort, og derfor er det klogt at undersøge markedet helt til bunds, før du beslutter dig. Ved at benytte SeLaan.dk’ tjeneste, kan du sammenligne lånemuligheder. Det er ud fra de mest væsentlige parametre som krav, vilkår og betingelser, lånebeløb, løbetid, månedligt afdrag og etableringsomkostninger. For at hjælpe dig lidt mere på vej, kan du nedenfor se et udvalg af de mest anvendte lånemuligheder.

Billån

Det er ikke altid nødvendigt at have hele betalingen for en ny bil, du kan nemlig finansiere dit bilkøb med et billån. Når du skal vælge dit billån, er det en god ide at indhente mere end et tilbud. Her skal du se på den samlede årlige omkostning i procent, ÅOP. Hvis to forskellige lån har den samme ÅOP, vil det lån med de laveste etableringsomkostninger altid være at foretrække – også selvom der er højere rente på det lån. 

Et billån er fokuseret på at være til køb af en bil. Hvis du skal have en bil og ikke har penge til det selv, er et billån vejen frem. Det er billigere end at skulle tage et kviklån og du bestemmer selv om du vil lægge en udbetaling eller ikke. De fleste billån er specialiseret indenfor biler og har derfor en masse erfaring indenfor feltet.

Kviklån

Inden for de seneste år er kviklån gået hen og blevet et stort hit blandt danskerne. Du har med disse mulighed for at låne penge nu og her. Dog har omtale i programmer som Luksusfælden været med til at give disse lån et dårlig ry.
 
Kviklån er rigtig nok en af de dyreste lånetyper på markedet, hvilket skyldes at det er et lån uden sikkerhed for kreditor. Men det kan være en god løsning, hvis man er hurtig til at tilbagebetale lånet. Lavere etableringsomkostninger og hurtigere udbetaling gør nemlig kviklånet gavnligt for mange personer. Nogle steder kan du have pengene på kontoen allerede i løbet af 30 minutter. Så hvis du akut har brug for pengene til en regning, og ved du kan betale det retur, når du får løn, så vil et kviklån kunne betale dine regninger hurtigt.

SMS Lån

Lån penge nu igennem en sms – sådan løs det for nogle år siden, og selvom sms ikke er så relevant længere, er typen af lån blevet populært og yderst interessant for forbrugeren. Et SMS Lån, er som navnet siger et lån du tager fra en sms, eller sådan var det i starten. Nu betegner man grundlæggende et SMS lån, som et hurtigt lån du modtager inden for en halv time. Det er lige meget, om du bestiller det igennem din computer eller mobil, pointen er at låne penge nu.

Du ser ofte med sådanne lån, at der følger dyre omkostninger med. Det vil kunne være i form af en høj rente eller løbetiden. Omkostningerne kan nemt vurderes, inden man tager lånet, ellers vil det altid være idealt at betale dit SMS lån tilbage hurtigt.

Minilån

En anden mulighed ville være minilån. Denne type af lån er oftest et lavt beløb mellem 100 – 20.000 kr. Ved denne type af lån foregår ansøgning meget hurtigt. Det er fordi, du ikke skal stille sikkerhed for lånet og at beløbet ikke er ret højt.

Derudover vil du med et minilån også opleve, at du skal betale lånet af på en kortere periode og derfor hurtigt igen bliver gældfri. Denne måde at låne penge på er for nogle personer den rigtige løsning, fordi de står og mangler penge lige her og nu.

Samlelån

Hvis du har mange lån, vil det være en mulighed at samle dem alle i et stort lån hos en kreditor. Det mindsker udgifter og gør din gældssituation mere overskuelig. Så hvis du allerede har mange lån, er det måske ikke det rigtige at låne penge til at betale regningerne. Derimod burde du få styr på dem, du har, igennem et samlelån eller refinansiere dem.

Hvad er refinansiering?

I korte træk er refinansiering, at man går til en anden udlåner for at få bedre vilkår på et eksisterende lån. Du kan læse mere om refinansiering her.

Det er ikke altid, at du kan få en lavere rente, men du kan altid undersøge mulighederne.
I princippet kan man refinansiere alle former for lån, og de forskellige refinansieringer fungerer alle nogenlunde ens. Generelt set vil det altid kunne betale sig at forsøge sig med refinansiering: Markedet er fyldt med låneudbydere og konkurrencen er derfor hård, og hvis du kan få en lavere rente et andet sted, har du vundet.

Lån trods RKI

Selvom man står i RKI, er det ikke sikkert, at man ikke kan låne penge. Dog skal man være meget opmærksom, inden man vælger at optage et lån trods rki.

Gode råd til at låne penge

Online lån er ikke bare noget, man lige burde tage. Inden du gør det, er det vigtigt at undersøge ens muligheder og vigtigst at tænke sig om. Lån online har aldrig været nemmere for den enkelte person, men det kan også blive en dyr affære at skulle have den nyeste smartphone, hvis den bliver dobbelt så dyr pga. et lån. Derfor har vi hos SeLaan.dk samlet nogle gode råd, du kan læne dig op af. 

Lån og tilbagebetalingen af dem kan være sat sammen på mange måder, man hvis man vil se forløbet på et lån illustreret, kan man se vores infografik om lånets forløb.

Find de billige lån

Du har flere forskellige mulighed for at få et billigere lån ved at ændre på din låneprocess eller ansøgning.

 • Afbetalingsperioden – Ved at forlænge afbetalingsperioden betyder det ikke nødvendigvis, at lånet bliver billigere. Derimod vil det betyde, at du betaler en lavere månedlig ydelse for lånet. For dig som ikke tjener voldsomt meget og allerede har problemer med at få økonomien til at løbe rundt, vil det være en billigere metode frem for at skulle betale hele lånet af på kort tid og ende med at skulle betale rykkergebyr.
 • Medansøger – Bor du sammen med kæresten eller er gift, vil det bedst kunne betale sig, at I låner penge sammen. En bank vil i dette tilfælde være interesseret i at sænke renten, eftersom I stiller med større sikkerhed. Ved siden af dette er i også to personer om at betale lånet tilbage, som gør det hele meget nemmere.
 • Samlelån – Hvis du allerede har flere forskellige lån, vil det altid være en god ide at samle dine lån. Det kan spare dig for mange penge og styrke din økonomi yderligere. Grunden til dette er, at du ved et højere lån ofte vil blive tilbudt en lavere rente og omvendt ved et lavt beløb. Det vil sige, at hvis du har 5 lån af 10.000 kr. til en rente på 9 procent, kan du med stor sandsynlighed samle dem i et lån på 50.000 kr. med en rente på 7 procent. Det vil også være med til at styrke din kreditvurdering, hvis du i fremtiden har planer om at låne penge igen.

Få styr på din økonomi

Noget af det første, alle burde gøre inden optagelse af lån, er at spørge sig selv og vurdere, “hvor meget kan jeg låne”. Det kommer helt an på din økonomi, for i princippet kan du låne op til 1 million her på siden, hvis du ønsker det. Men burde du det? Nej, bare fordi du kan og vil være sikker på at have nok penge, er det aldrig en god ide at låne mere, end man har brug for. Du burde derfor sætte et maksbeløb for at sikre, at du ikke tager et unødvendigt højt lån. For jo flere penge du låner, des flere penge er du nødt til at betale tilbage månedligt. Du burde derimod overveje et kreditkort, hvis du bange for ikke at kunne betale uventede regninger i fremtiden. Dette er en meget bedre ide end at optage diverse kviklån.

Hvis du mangler penge kan du også gøre følgende:

 1. Mindske dine udgifter – Det kunne gøres ved at tage mindre i byen, træne i naturen frem for fitnesscenteret eller nedgradere diverse abonnementer.
 2. Spare penge op – Det er altid godt at have en opsparing til uforudsete regninger eller til oplevelser. Det gør, at du ikke er nødt til at optage unødvendige lån.
 3. Planlæg dine køb – Lav en indkøbsliste hjemmefra, tjek op på tilbud for den givne uge, og lad være med at impulskøbe.
 4. Lån penge af familien – Hvis du virkelig står og mangler penge, er jeg sikker på, din familie i de fleste tilfælde vil kunne hjælpe. Det betyder også, at lånet i de fleste tilfæde er rentefrit.
 5. Ekstra arbejde – Det er ikke alle, som har mulighed for og overskud til at få et ekstra arbejde. Men for dem, som har mulighed for det, vil det være et godt supplement til deres økonomi. Man vil få penge til ekstra fornøjelser og skabe mere frirum i ens økonomi.

Registreret i RKI?
Hvis du er en af de personer, som er registreret i RKI, er det meget svært at finde låneudbydere, der vil låne dig penge. Det er for det meste fordi, du førhen ikke har betalt tilbage, eller at låneinstituttet ikke har fået sine penge igen. Derfor råder vi dig på ingen måde til at låne penge, hvis du er registreret i RKI. VI tilbyder dog hos SeLaan.dk to lån som du kan tage trods RKI, der er her tale om Tando og Vexa .

Hvad koster det at låne

Hvilke omkostninger, du kommer til at have ved at låne penge, kommer for det meste an på din personlige situation og låntype. Det, der spiller ind generelt, er ÅOP, gebyrer og oprettelse i nogle tilfælde. De er alle variable ud fra din privatøkonomi. Så hvad koster det at låne? Hvis du bare tager det første det bedste lån, kan du ende med et meget dyrt lån. Det kommer an på, hvor stort et beløb du låner, løbetiden og til sidst hvor høj en rente du bliver tilbudt.

Det er oftest nemmere at se ved selve lånet eller ud fra det tilbud udbyderen giver dig. Du kan under alle udbydere på SeLaan.dk se et låneeksempel, der er lavet for at give forbrugeren gennemsigtighed, så du kender alle udgifter. Prisen for lån kan variere meget ud fra din personlige situation, og derfor rådes du til at søge flere steder for at kunne vælge det lån, der er billigst.

Alternativer til at låne penge

Står du og mangler penge? Det nemmeste løsning lige nu og her er helt klart at låne penge, så har du dem med det samme. Men noget andet er, om det er en god løsning på problemet. Der kan være høje omkostninger ved et hurtigt lån uden sikkerhed, derfor burde du så vidt muligt prøve at undgå dem.

Hvis du har mulighed for at starte din egen opsparing, så gør det. Den behøver ikke at være stor, før du vil kunne betale de fleste regninger ved hjælp af den. At du har penge stående, vil give dig et større råderum og en økonomisk buffer. Så kan du forhandle dig til en bedre rente i banken eller låneinstituttet. Grunden til dette er, at risikoen minimeres hos kreditor, da du nu besidder en mindre formue som du vil kunne stille som sikkerhed, hvis det uheldige skulle ske, at du ikke kan betale pengene retur.

Men først og fremmest er det bedste alternativ altid at spørg familie eller bekendte om hjælp. Der er ingen skam i ikke altid have penge, det er meget bedre at spørge om hjælpe og få det. På den måde er der ingen risiko for at forgælde sig selv i sidste ende. Hvis du først når det punkt, kan det derimod godt være en anelse pinligt og skræmende at spørge familien om hjælp. Derudover er det på ingen måde sjovt at skylde penge.

Som en sidste ting, føler jeg mig nødsaget til at give dig rådet: Har du brug for det? Tænk lige en ekstra gang over det, næste gang du står med noget i hånden. Har du virkelig brug for de nye par sko, når du faktisk har 3 stort set nye par stående i gangen, du ikke bruger? Her er vi vist begge enige om, at nej, det har du ikke, derfor burde du ikke købe det nye par. Men hvorfor er det så svært at sige nej? Der kan være mange grunde, men den bedste start er at snakke med nogen om det. For det er ikke sundt for dig og du vil hurtigt kunne ødelægge din fremtid med en gæld, der ikke lige forsvinder igen. Alt sammen pga. de nye Nike-sko. Så husk at tænke over, hvad du egentlig bruger dine og lånte penge på.

Spørgsmål og svar om lån

Hvem kan låne penge ?

Hvis du er fyldt 18 år, kan du  låne penge. På dette tidspunkt er du myndig og bestemmer over din egen økonomi. Det skal siges, at du er begrænset af din alder og har ikke alle de samme muligheder som en person på 23 år. Derfor er det vigtigt, når du beslutter dig for at låne, at du vælger det helt rigtige lån. Læs om at låne som ung.

Hvilket lån er bedst lige nu ?

Det kommer helt an på dine behov. Har du brug for en ny bil, så er et billån det, du står og mangler. Har du derimod brug for penge lige nu, så burde du overveje et kviklån. Leder du egentlig bare efter en mulighed for at mindske dine omkostninger, så vil et samlelån være en god mulighed for at samle flere små lån til et samlet. Derudover kan du ansøge om et kreditkort, så du altid har penge på lommen til uforudsete ting.

Bare husk, at når du har valgt den specifikke lånetype, så skal du altid sammenligne renten med andre låneudbydere for at sikre dig det bedste og billigeste lån.

Hvad kan jeg lån penge til ?

Du kan låne til lige det, du lyster. Der bliver ved de fleste online lån ikke stillet spørgsmålstegn ved intentionen bag ønsket om at låne penge. Du har muligheden for at tage på ferie, købe en bil, indskud til ny lejlighed, få styr på nogle glemte regninger eller noget helt fjerde.

Det er din egen lille hemmelighed, så du kan sagtens holde det privat, hvis det er ønsket.

Hvor meget kan jeg låne ?

Du har muligheden for at låne fra 100 – 1.000.000 kr. det er et kæmpe spænd, det ved vi godt. Men der skal være noget til alle, derfor har vi et dybt sortiment, så alle vores brugere får en succesoplevelse, hvor gang de sammenligner lån med hjælp fra SeLaan.dk. 

Hvis du vil have en yderligere guide til hvor meget du kan låne på bedst mulig vis, har vi lavet en guide under vores blog.

Hvad koster det at låne ?

Det er svært at sige, men kreditor vurderer din økonomi, og ud fra en kreditvurdering beslutter hvilken rente, de vil tilbyde dig. Du kan se et låneeksempel under hvert lån øverst på SeLaan.dk. Så hvad koster det at låne? det er variabelt ud fra din økonomi og gældshistorik. Derfor skal du altid huske at sammenligne de forskellige lånetilbud, du får.

Hvornår modtager jeg pengene ?

Normalvis vil pengene blive overført til dig, efter du har skrevet under på låneaftalen. Dernæst er det op til bankerne Nogle gange tager det mellem 1-2 almindelig bankdage, inden du modtager pengene. Andre gange kan du opleve, at de allerede står på din konto en time efter, igen handler det om hvornår på dagen du underskriver aftalen, og hvilken dag det er. Men i grove træk kan du forvente at have pengene samme dag, eller 1 – 2 dage.

Er det sikkert at låne penge uden sikkerhed ?

Det er meget normalt at låne penge uden sikkerhed. Det er også blevet en del lettere ved mikrolån. Det eneste, det kræver, er en kreditvurdering og så ender du nok med en lidt højere rente, end hvis du havde stillet sikkerhed. Det er meget normalt, grunden til renten er højere er som sagt, fordi du tager et lån uden sikkerhed.

Hvad koster det at indfri mit lån?

At indfri dit lån før tid er oftest et element ved lånet, der ikke koster dig noget ekstra. Du vil ved de fleste låneudbydere kunne indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. Så skulle du lige pludselig komme til lidt ekstra penge, kan du altid indfri dit gældsbeløb omkostningsfrit.

Samlelån

Flere og flere oplever at optage lån bliver nemmere, men når det er så nemt, ender flere og flere med at forgælde sig selv. Er du endt i en gældsspiral som så mange andre igennem diverse forbrugslån og kviklån? Så er et samlelån løsningen på dine problemer. Hvad et samlelån gør, ligger lidt i navnet. Du samler her alle dine lån et sted og på den måde får mere overskud i økonomien og et billigere lån. Saml din gæld, lån penge og udlev dine drømme.

Hvis du allerede nu ved at du har brug for et samlelån, så kan vi her hos SeLaan.dk hjælpe dig med at få styr på din økonomi. Du finder her 3 valgmuligheder: Bank Norwegian, LendMe og Basisbank.

Hvad er et samlelån

Et samlelån er hvor du samler dine aktive lån hos en bank. Det gør man ofte hvis man har mange lån og ikke længere kan betale dem af. Når dette sker, vil bankerne gerne tilbyde dig et samlelån. Det betyder at bankerne stadig har mulighed for at få deres penge igen. Det foregår sådan, at banken opkøber dine lån af andre banker så hele beløbet er hos dem. Dertil sætter de en ny rente som oftest er lavere, som i dette tilfælde gælder hele beløbet. Det vil være mere overskueligt for dig og du vil oftest kunne spare en del penge, ved at samle det hele et sted.
Det er ikke meget unormalt at man har flere forskellige lån. Der er her tale om mange forskellige typer lån, det kunne være flere forbrugslån, billån eller huslån. Listen er lang og hvis man ikke kigger op engang imellem, kan det ende med at man ikke længere har styr på sin økonomi. I disse tilfælde vil det at samle dine låne, være en oplagt mulighed, for dig.

Sådan fungerer et samlelån

Hvis du vælger at gøre brug af et samlelån findes der i princippet 2 forskellige muligheder.

 • Mange vælger at tage et nyt lån, med henblik på at betale de andre lån af og kun have det ene tilbage.
 • Et normalt samlelån, hvor din bank rykker gælden til en institution.

Hvis din plan er at optage et nyt lån til indfrielse af gæld, er det en god ide at informere banken om dette. Grunden til dette er når de tjekker op på din kreditvurdering og ser at du allerede har mange lån. Vil de nok afslå din ansøgning, derimod hvis de ved at det eneste lån du kommer til at have er deres, vil det virke mere tiltalende. Det er vigitigt at kende det ønskede lånebeløb til dit samlelån allerede fra starten, hvis du ikke ved det, er det altid muligt at kontakte dine låneudbydere som er tvunget til at fortælle det i følge loven.

Derudover er det en god ide at vurdere nu du er igang, om du skal yderligere. Hvis du enten står og mangler penge til renovation eller en ny bil, så slipper du for at skulle optage et samlelån i fremtiden. Hvis du derimod ansøger om et samlelån til indfrielse af gæld, begynder låneudbyderen indfri din gæld til tidligere kreditorer. Det betyder faktisk at banken overfører dine lån, som du har optaget. Det er her det smarte kommer, for banken samler dine lån hos dem, så der kun er et oprettelsesgebyr og en rente for hele lånet fremover.

Spar penge med et samlelån

At indse man har for mange lån er en god start på at få styr på sin økonomi. Man ser oftere og oftere at flere unge mennesker ikke tænker over hvor dyre lån kan blive og optager flere unden at tøve. Et samlelån er en god løsning, hvis du har planer om at samle dine gældsposter et sted. Der vil hurtigt være mange penge at spare hvis de eksisterende låns omkostninger overstiger samlelånet. Jo flere lån du har, jo flere gebyrer betaler du også månedligt, især hvis det er ved forskellige kreditorer. Derfor vil et samlelån være fantastisk, da du skal betale en måned ydelse og et gebyr.

Men for at være sikker, er det altid en god ide ikke bare at vælge det første og bedste. Du burde stadig sammenligne lån og låneudbydere, for derfor at kunne vælge det sted med de mest favorable lånevilkår for dig. Det smarte ved den online verden er at du ikke behøver at kontakte alle låneudbydere, her på Houseofbanks.dk kan du sammenligne udbydere af lån hurtigt og nemt. Vores store ambitioner ligger i at du nemt skal kunne finde det rigtige og billigste lån, så du ikke ender med alle mulige trælse og uventede udgifter.

Derfor er det en god ide at samle dine lån

Det gode ved at samle dine lån betyder oftest mindre udgifter. De korte lån som kviklån og forbrugslån, har oftest en høj rente og skal betales af på kort tid. Men et stort lån betyder næsten altid en lav rente over længere tid. Så nu tænker du sikkert, bliver det ikke det samme alligevel? Nej det gør det ikke. Fordi hvis du er begyndt ikke at kunne betale din gæld af, fordi du har for mange lån eller renten er ved at være for høj. Vil banken oftest gå med til at sænke renten, så den er lavere end hvad du betalte inden. De vil hellere have deres penge retur igennem et samlelån, frem ikke at se dem igen. At samle dine lån og betale dem af vil også styrke din kreditvurdering.

Det vil derfor oftest være en attraktiv mulighed at samle dine lån hos en bank, ikke kun hvis du ikke kan betale. Men det vil også give overblik, give dig en lavere rente og gøre hele lån situationen overskueligt for dig. 

Få styr på din økonomi

Udover at du opnår en økonomisk besparelse, vi du også opleve at du igen har styr på din økonomi. Du skal ikke længere selv sidde og tjekke op på tilbagebetalingsperioder og ÅOP. Det hele er nu samlet igennem at samlelån.

Det gør det nemmere for dig at lave et budget, fordi nu har du dit præcise rådighedsbeløb hver måned og udgifter. Derved undgår du fremtidige unødvendige lån.

Hvad er forskellen på refinansiering og samlelån?

Samlelån og refinansiering går ud på det samme. Det har til formål samle flere af dine lån i ét lån. Men forskellen er, at man ved refinansiering af sine lån, samler dem alle under et allerede aktivt lån, fx. realkredit. Ved et samlelån, samler man alle sine lån under et ny, det er her oftest tale om forbrugslån. Under vores blog nævner vi refinansiering, hvis du skulle ønske at vide mere. 

Fordele og ulemper ved et samlelån

Stadig i tvivl? Det kan godt være uoverskueligt. Nedenfor finder ud en række fordele og ulemper som alle påvirker din privatøkonomi når du vælger et samlelån. Hvis du skulle stå med yderligere spørgsmål er det altid en mulighed at kontakte os på mail, eller sociale medier.

Fordele

 • At samle dine lån vil ofte give dig en lavere rente og færre gebyrer
 • Et lån er lig med en månedlig ydelse og en kreditor at holde styr på
 • En samlet gæld giver dig et større månedligt rådighedsbeløb
 • Du bliver godkendt online, det eneste der skal til er nogle klik

Ulemper

 • Grænse, du kan højest samle op til 500.000 kr.
 • Nyt oprettelses gebyr
 • Hvis du allerede har styr på dine omkostninger kan det ende dyrere end de lån du allerede har

Som de fleste lån er det vigtigt at holde styr på omkostninger og hvad låneubyderne tilbyder mod hinanden. Hvis du ikke tjekker op inden, vil du kunne ende med et irriterende og dyrt lån du ikke rigtig vil kunne betale tilbage. Dertil mister man motivationen og har svært ved at igen få styr ens økonomi. Ved at have styr på din økonomi, vil du også opnå bedre kreditvurderinger og opleve du har et højere rådighedsbeløb månedligt. 

Det er bare dejligt når alt det spiller sammen i en højere enhed. Derfor burde du gøre dig selv den tjeneste at få styr på din privatøkonomi.

Samlelån er typisk større lån

Lånene på denne side er typisk lidt større, end de er på mange af vores andre sider, og det er helt naturligt. Samlelån har det nemlig med at være større end mange andre typer lån typisk er, fordi de på sin vis skal indeholde en række andre lån.

Hvor kviklån ofte har en begrænsning, der er noget lavere end samlelån, kan man med samlelån optage et nyt, der kan indeholde de eksisterende. Derfor skal der helt naturligt være et højere lånebeløb til rådighed, end de andre forbrugslån man har.

Det nytter jo eksempelvis ikke meget, hvis man har 4 forbrugslån, der hver er 25.000 kroner tilbage af for eksemplets skyld, og man så kun kan låne 30.000 kroner til at samle sin gæld et sted.

Derfor skal samlelån typisk kunne strække sig længere end andre lån, men der kan også være meget at vinde ved at samle sine lån, selvom det kan lyde voldsomt at tage så stort et nyt lån, som samlelå jo er.