Bank Norwegian

For at låne penge igennem Bank Norwegian, skal du være 23 år. Hvis dette er tilfældet, kan du låne helt op til 400.000 kr. uden at stille sikkerheden for lånet. De tilbyder almindelige lån, samlelån og kreditkort. Du er på nuværende tidspunkt kun få klik fra at sende din ansøgning.

Bank Norwegian tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

5 000 - 400 000 DKK

ÅOP

7,2 - 24,35 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Bank Norwegian

Som du nok har tænkt over, har Bank Norwegian så noget at gøre med flyselskabet Norwegian? Det har det lige præcis! Bank Norwegian blev etableret tilbage i 2007 med funktionen som støtteplatform for Norwegian Air Shuttles fordelsprogram.

Det hele tog derefter fart og i dag har Bank Norwegian en banktilladelse og kan derfor kalde sig for en rigtig bank. Det hele startede ud som en del af deres fordelprogram, dette kører de stadig igennem deres kreditkort som er yderst populært. Ellers tilbyder de forbrugslån eller opsparingskontoer.

Hvis man derimod kun er til tal, kan det siges, at totalt set har over 1,5 millioner mennesker valgt Bank Norwegian som deres sekundære bank igennem årene. Så det er ikke længere bare en fordel at bruge dem, hvis du rejser med Norwegian og bruger deres kreditkort. Nej deres lån og andre produkter er bare toppen af poppen på markedet.

Deres mission har fra begyndelsen lagt vægt på at være en digital og fleksibel bank, som tilbyder enkle og standardiserede produkter via internettet. Det har blandt andet betydet selvbetjeningsløsninger og en app, som skal være med at til forbedre brugeroplevelsen for dig.

Et lån med Bank Norwegian

Hos SeLaan.dk, er vi så heldige, at vi kan give dig 4 forskellige finansielle produkter fra Bank Norwegian.

De er i princippet meget ens. Du kan med et billån, samlelån og forbrugslån låne op til 400.000 kr. og afbetale det over en periode fra 12 – 180 måneder. En enkel ting du skal være opmærksom på, det er, at der er en aldersgrænse på 23 år, som vil betyde, at nogle ikke har muligheden for at låne penge lige nu og her igennem Bank Norwegian. Hvis du ansøger om lånet med en medansøger, øger du chancerne for at blive godkendt til det. Det er en oplagt mulighed, hvis du skulle bo sammen med en kæreste eller familie.

Der er hurtig svartid indenfor 15 minutter, og dernæst modtager du pengene inden for 1-2 dage efter godkendelse af aftalen, alt efter hvornår og hvilken dag det er.

Et kreditkort er lidt anderledes, her er der nogle ekstra goder, fordi det er en del af deres Norwegian fordelsprogram. Ved at bruge kortet får du følgende:

 • Op til 10 % CashPoints-optjening hos Norwegian
 • 1 % CashPoints-optjening på varekøb op til 75.000 DKK, herefter optjener du 0,5 % på alle varekøb

Andre goder ved kortet:

 • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
 • Op til 45 dages rentefri kredit
 • Op til 100.000 kr. i kredit
 • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring
Så du tjener faktisk penge på at bruge et Bank Norwegian kreditkort. Derudover kan du få en kredit på op til 100.000 kr., som er rentefrit de første 45 dage, som betyder, at lånet er gratis, hvis du kan betale det retur inden for denne tidsperiode, det er bare super smart!

Bank Norwegian app

For at forbedre brugeroplevelsen heletiden, har banknorwegian valgt at udarbejde en app med en masse goder. Der er her tale om at holde styr på dit lån og dine fordele på en nemmere og mere overskuelig måde, samtidig med at du heletiden har det ved hånden.

Du kan i appen tjekke og gøre følgende:

 • Få overblik over Norwegian-kortet, lån og opsparingskonto
 • Se transaktioner og fakturaer
 • Overføre penge fra Norwegian-kortet til din NemKonto
 • Se optjente CashPoints
 • Se din PIN-kode
 • Spærre og bestille et nyt kort
 • Ansøge om en højere kreditgrænse
 • Tilmelde dit lån til Betalingsservice
Denne app er med til at gøre det endnu nemmere for dig at låne penge med Bank Norwegian. Den kan blandt andet findes på Google play og App store ved et enkelt klik, den er ganske gratis.
 
 

Sådan låner du nemt

Dette gøres igennem en hurtig onlineansøgning som er Bank Norwegians mission. Det vil altså sige at du sender din ansøgning afsted, får dernæst svar og har muligheden for at sammeligne dette lånetilbud med andre. For til sidste at underskrive den bedste låneaftale som er blevet tilbudt. 

I sidste ende modtager du pengene indenfor 1-2 hverdage. Det kommer helt an på tidspunktet og hvilken dag du acceptere lånet. Hvis du mener at Bank Norwegian har det helt rigtige produkt, så læs endnu mere ved at følge linket nedenfor til deres side og lån måske penge til din nye bil.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 792 kr. til 1.105 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 7.507 kr. til 26.235 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.507 kr. til 66.235 kr.