Vexa

Vexa giver dig muligheden for at låne penge til dine store projekter. Det kunne være et sommerhus, lystbåden eller en ny lejlighed. Ved godkendelse hos Vexa, er du sikret en lav rente og et højt lånebeløb over en lang periode. Så du nemt og overskueligt kan betale lånet af uden bekymringer.

Vexa tilbyder blandt andet følgende lån

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Lånebeløb

75 000 - 1 000 000 DKK

ÅOP

6,25 - 9,25 %

Løbetid

5 - 25 år

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Vexa

Du har måske ikke hørt om Vexa før, det er der ikke mange som har. Men det betyder ikke at det skal skræmme dig væk. Derimod vil du faktisk gå glip af en yderst lav rente på høje lånebeløb. Vexa er en dansk ejet virksomhed, som er uafhængig af kapitalinteresser og arbejder målrettet på at kunne tilbyde: Fordelagtig finansiering af fast ejendom samt attraktive investeringer i ejendomme.

Du har endda mulighed for at låne trods RKI.

Derfor har du med Vexa muligheden for at låne op til 1.000.000 kr. over en årrække på op til 25 år. Så er der lige pludselig til den nye lejlighed, at renovere hele huset eller noget helt andet. Hvad det koster at låne penge, er forskelligt fra person til person, men en ting er sikkert at renten kommer til at ligge mellem 6,25 – 9,25 %​.