Indskudslån

Står du som så mange andre og har problemer med at finde penge til indskudet? Så frygt ikke, du har masser af muligheder for et indskudslån

Står du og mangler penge til indskuddet?

Står du og kæresten og er på udkig efter det perfekte hus? Det kunne også være, at du står som studerende og skal flytte i lejlighed eller noget helt tredje? Så vil du oftest skulle stille med et indskud ret hurtigt. Det er ikke et problem for alle, men nogle kan have svært ved at stille med så stort et beløb på kort tid. Der er oftest tale om 15-40.000 kroner alt efter hvor lejligheden befinder sig, og hvor stor den er. Derfor kan det være en oplagt mulighed for mange med et indskudslån.

Det gode er, at du har mange muligheder nu til dags, ikke kun muligheder der koster penge, men faktisk hvor du får hjælp til indskud.

Lån til indskud - dine muligheder

Som så mange andre har du muligheden for at tage et reelt lån til dit indskud, altså et indskudslån. Det kan være hvilket som helst lån, da denne låntype ikke har nogle specielle fordele. Hvilket indskudslån, der er bedst, vil altid være din egen vurderingssag. Men her på siden har vi en lang oversigt over potentielle låneudbydere, du kan vælge mellem. Find dem nedenfor ved hjælp af knappen.

Derudover glemmer mange, at man har muligheden for at få hjælp af staten til sit indskud. Dette kan du søge igennem Borger.dk og kan for mange være en stor hjælp. Men der er nogle krav for at blive godkendt til dette, blandt andet må jeres årlige indkomst ikke overstige 246.000 kr. i 2019. Hvis du flytter i et enkelværelse må den ikke overstige 166.635 kr. i 2019. Selvom du overholder disse krav, kan kommunen stadig vurdere dig ikke egent til et indskudslån.

Det kan være fordi, du har en tilstrækkelig formue, der gør, at du selv kan betale indskuddet, eller at du har et indskudslån fra tidligere, du stadig mangler at afvikle på. Så hvis du ikke bliver godkendt, har du altid muligheden for et almindeligt lån. Du kan finde utrolig mange lån online som kan bruges som indskudslån. Der er oftest tale om et mindre beløb, alt mellem 20 – 50.000 kr. som de fleste vil have mulighed for at blive godkendt til. Så kan du hurtigt og nemt flytte ind i din nye lejlighed. Så hvad koster et indskudslån?

Hvad koster det at tage et indskudslån

Det kan være forskelligt, alt efter din egen privatøkonomi. Men du har også mange muligheder online. Hvilket indskudslån, der er bedst, er en vurderingssag. Har du brug for pengene hurtigt, er lånet nok dyrere, end hvis du har mulighed for at stille sikkerhed og vente nogle dage. Det hele kommer i bund og grund an på, hvilken rente du bliver tilbudt. Dette bliver vurderet udelukkende ud fra en kreditvurdering, som laves af din økonomi.

Det billigste indskudslån er det, du kan optage igennem borger.dk. Dette er dog forbeholdt personer, der ikke har det største økonomiske råderum. Derfor kan det nogle gange være svært at blive godkendt, hvis du har en god økonomi, men bare ikke lige har fået sat penge til side.

For at finde det bedste indskudslån og hjælp, så kig på siden Lån penge. Her finder du flere forskellige online lån, som kan bruges på det, du ønsker. Dette kunne være indskuddet til din nye lejlighed, dertil måske nogle nye møbler eller noget helt tredje. Der er ingen, som sætter en begrænsing på dig og dine ønsker.

Skriv en kommentar