Kviklån til dig

Sammenlign nye kviklån 2020

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er typisk et lån, hvor du hurtigt får svar på låneansøgning og udbetaling. Dette er de hovedsagelige faktorer ved denne lånetype, andre kender også denne låntype under navne som quicklån, mikrolån og små lån. Du kan reelt sige, at det er et synonym for et forbrugslån, princippet er det samme. Udbyderne spiller bare mere på det værende et hurtigt lån, hvor du ikke skal vente lang tid på udbetalingen af lånet. Men det bruges stadig i de fleste tilfælde til forbrug, da det typisk er et mindre beløb man låner. For mange mennesker er et kviklån et ekstra økonomisk pust til deres økonomi, som du hurtigt betaler tilbage igen.

Hvis du vælger denne lånetype, er det oftest et mindre beløb, du kan låne. Det er fordi, du  ikke er tvunget til at stille nogen form for sikkerhed. Dette er bare et plus, men sætter også en begrænsning på hvor meget du kan låne. Da låneudbyderen oftest ikke vil udlåne store beløb, hvis der ikke er nogen form for sikkerhed. Derfor vil et kviklån typisk være et mindre lån end hvis du tog ned i banken.

Man kan sige, at kviklån er en hurtig vej til penge, for den person der mangler lidt ekstra i en måned. Det kunne være at man lige pludselig manglede penge til en fødselsdagsgave, feriepengene rækker ikke til ens ferie, eller din smartphone er stoppet med at virke. Mange tager et kviklån med en intention om at bruge det på lignende som disse. Det er der heller ikke noget galt i, hvis man har styr på sin økonomi. Hvis det modsatte er tilfældet, vil vi ikke råde dig til ikke at tage et kviklån, da denne låntype typisk er den dyreste måde at låne penge på. Derfor burde du altid skabe overblik og sammenligne alle tilbud. Det kan gøres ved hjælp af en låneberegner eller låneoversigt som SeLaan.dk, læs mere nedenfor, eller sammenlign lån ved hjælp af knappen.

Er et kviklån en god løsning?

Om denne type lån er en god løsning er vidt forskelligt fra person til person. Det kommer også meget an på din egen holdning til det. Har du ikke noget imod at optage et lån for at kunne have lidt ekstra i måneden til forbrug og sagtens kan betale det tilbage. Så er der vel intet der skal stoppe dig fra at tage et kviklån.

Der er et hav af muligheder på markedet og mange af dem er interessante. Men hvis du derimod hellere vil spare op eller have flere kilder til indtjening, anbefales det ikke som værende det rigtige for dig, at tage et sms lån eller quicklån. Der vil altid være nogle fordele og ulemper ved forskellige lånetyper. Det hjælper oftest at sætte dem op og tage en beslutning derfra.

Det vigtigste ved et kviklån eller bare et hvilket som helst lån, er om man har mulighed for at betale det tilbage. Hvis du ikke kan det, eller ikke synes det er overskueligt, så stop. Det ender nok med at du tager et nyt lån til at afbetale det forrige lån. Derfor er det vigtigt altid at opgøre alle muligheder man har, før man tager en beslutning og låner penge. Selvom det er i form af et hurtigt og billigt kviklån.

Fordele

 • Det er et hurtigt lån, hvor der oftest går et par timer med at blive godkendt, hvorefter du har pengene på din konto indenfor de næste par dage.
 • Du undgår at skulle stille stor sikkerhed, fordi lånet ikke er et højt beløb.
 • Du bestemmer helt selv hvad du bruger pengene på, om det er en ferie eller uforudseteregninger er helt op til dig selv.
 • Det er nemt at blive godkendt.

Ulemper

 • Lånet kan ende med at være en dyrere affære, kontra at spare op selv.
 • Fordi det er så nemt at optage et kviklån, kan man blive fristet til at tage et selvom man faktisk ikke har brug for det.
 • Kviklån er oftest dyrere end andre typer af lån

Alternativer til kviklån

Du har mange muligheder som alternativer til et kviklån. Men lad os stille det op, så det er nemmere at overskue.

De andre lån alternativer minder om kviklån, især SMS-lån og forbrugslån. Men så er der et billån, som er helt anderledes og noget du kun bliver godkendt til, hvis lånet er til køb af ny bil.

Ellers hvis du har muligheden og det virkelig haster, så lån pengene af din familie. Det er oftest den nemmeste og hurtigste mulighed du har. Ens familie ser oftest hellere at du låner penge af dem, end et sketchy lånefirma der bare ønsker at tjene penge på dig.

Som en sidste ting og som altid er en god ting at have stående. Så lav en opsparingskonto, til hvad du nu lige pludselig skulle stå og mangle. Det er altid dejligt at have nogle pengene stående som sikkerhed hvis noget skulle henne.

Renter på kviklån

Renten på dit lån varierer meget ud fra hvilken situation du står i. Hvis du er unge og ikke har en god kreditvurdering vil du blive tilbudt en højere og mindre interessant rente. Det kan være dyrt at optage et lån som ung og noget du burde overveje en ekstra gang. Men du kan også bruge det at være ung til at styrke din position overfor låneudbyderne. Hvis du vælger at tage et sabbatår og spare penge sammen, vil du senere kunne bruge de har penge til at styrke din kreditvurdering. Du har nu en stærk økonomi og vil kunne forhandle om en lavere rente på dit billån eller boliglån. Hvilke renter der er på dit kviklån bliver derfor bedømt ud fra din kreditvurdering, som er en vurdering af din økonomiske situation. De faktorer du skal holde styr på er ÅOP og debitorrenten.

 • ÅOP: er de totale årlige omkostninger ved lånet.
 • Debitorrenten: er det årige beløb du skal betale tilbage til banken for lånet.

Hvis du skulle være så heldig at finde et rentefrit lån, er det for det meste kun en kortvarig periode af lånet. Det kunne være den første måned af dit lån der er rentefrit, det er der mange udbydere som tilbyder. Men problemet ved dette er bare at de har hævet ÅOP så lånet faktisk ikke bliver billigere. Et helt rentefrit lån er svært at finde, men ikke helt umuligt. I den forstand at nogle låneudbydere tilbyder nye kunder deres første lån helt rentefrit for at tiltrække flere nye kunder. Eller for den sagsskyld så tilbyder nogen nogle låneudbydere et lån de første 30 dage rentefrit. Det kunne være ligesom Ferratum eller Lendon, hvor dette er en mulighed. Så hvis du kan betale lånet tilbage til næste lønningsdag, har det faktisk været et gratis lån.

Kviklån uden sikkerhed

Står du og er skræmt ved tanken om at skulle optage et kviklån og der gælder det samme som ved et banklån eller realkreditlån. Hvis dette er årsagen til at du allerede på forhånd har opgivet kampen så frygt ikke, grib mobilen og find dit kviklån uden sikkerhed allerede nu. De fleste af disse lån tilbydes, uden at du er nødt til at stille sikkerhed. 

Fordele Ved Kviklån Uden Sikkerhed

Et kviklån uden sikkerhed vil kun være med til at gøre at lån penge nemmere. Man ser at låneprocessen er meget hurtigere og nemmere for dig. Du er ikke tvunget til at du utålmodigt skal vente på at banken beder om økonomisk dokumentation for at kunne afgøre om de kan stille nok i værdi, for at kunne optage lånet uden sikkerhed.

Lån penge online gør hele processen enkel og nemmere. Når du først har fundet den ønskede låneudbyder, med det helt rigtige lån. Kan du med det samme sende en ansøgning afsted via ganske få klik. Dertil kan du forvente svar indenfor en time hvis det er i deres åbningstider. Bliver din ansøgning så godkendt, kan du se frem til at modtage lånet indenfor ganske kort tid.

Ulemper Ved Kviklån Uden Sikkerhed

Ved at du nemt og hurtigt kan optage et lån uden sikkerhed, betyder det også at det kan overtale dig til at tage et lån du i realiteten ikke har brug for. Hvis det er tilfældet og du bliver fanget i et lån der har alt for høje omkostninger kontra det du kan betale af. 

Vil lånet ende med at være en dyr affære og noget der vil følge dig længe. For at sikre at du kan betale din gæld af, er det en god ide at lave et budget. Et budget kan give dig overblik over din egene økonomi og vise hvor stort at rådighedsbeløb. Ud fra det kan du vurdere om du har brug for et kviklån, eller om du må bide i det sure æble og vente.

Din alder betyder noget​

Du er nu fyldt 18 år og har mulighed for at optage lån – også hurtige lån. Men fordi du er så ung, betyder det, at du er dårlige stillet på lånemarkedet nu og nogle år frem. fordi de fleste unge mennesker ikke besidder en stærk privatøkonomi. Når det er sagt, har nogle låneudbydere også valgt at have deres aldersgrænse til 23 år grundet dette. Hvis du mangler lavere beløb, vil et sms lån eller andre hurtige lån stadig være en mulighed for dig og der findes mange udbydere.
 

Kviklån som 18- og 19-årig

Hvis du står og mangler penge som enten 18- eller 19-årig, kan det være svært nogle gange at optage selv kviklån. Det er fordi at mange låneudbydere har før haft problemer med at låntager ikke har kunne betale deres lån tilbage. Det er blandt andet fordi at de ikke har styr på deres privatøkonomi eller har en stærk økonomi. Derfor er det nogle gange en begrænsning at du ikke er fyldt 20 år endnu. Dog skal du orientere dig om at låne penge for personer under 20, da det oftest har højere omkostninger og derfor kan ende med at være dyrt.

Derfor burde du overveje at vente med at optage et lån. Begynd derimod at arbejde og spar penge op til fremtiden. De penge du får sparet op, kan derudover også bruges som sikkerhed for et fremtidig billån eller lejlighed. 

Når du er over 20 år

Når du så runder 20 ser du endelig at mulighederne åbner sig op, der kommer lavere omkostninger og du kan optage et lån de fleste steder. Derfor er det nemt og hurtigt at tage et kviklån, til at supplere din SU i en stram måned eller hvis du vil forkæle dig selv yderligere. 

Kviklån til studerende​

Er du studerenede og har brug for penge lige nu og her? Det er faktisk ganske normalt og mange studerende ender i en irriterende situation, hvor de er nødsaget til at låne penge for at kunne betale alle udgifter. Dette er i de fleste tilfælde kviklån, da mange udbydere ikke ønsker at låne studerende penge. Da de her ingen sikkerhed har for at få pengene igen indenfor den nærmeste fremtid. Disse hurtige lån er nemme at ansøge og blive godkendt til, men det er ikke alles økonomi som kan holde til det. Derfor er det vigtigt som studerende ikke bare at vælge det første og det bedste quicklån eller sms lån, da du hurtigt kan ende i en træls gælds sitiuation, du måske ikke har lige nemt ved at komme ud af igen.

Men som studerende har du nogle muligheder, som staten giver dig. For det første får du SU og dernæst kan du supplere dette med et SU-lån.

SU-lån

Hvis du er studerende har du muligheden for at låne penge igennem et SU-lån. Der er her tale om et afdragsfrit lån under uddannelsen, som tages igennem staten ved siden af din SU. Det er ganske nemt og du kan ansøge på samme måde som når du skal have SU. Det smarte ved denne type af lån, er at du kan bruge den som en supplerende indtægt under uddannelsen, hvis du ikke har tid til at arbejde. Renten er meget lavere end ved almindelige hurtige lån og på den måde sikrer du at du ikke ender med at forgælde dig selv under uddannelsen.

Hvordan får man de billigste kviklån?​

Det billigste kviklån får du grundlæggende ved at have styr på din økonomi. Jo bedre en kreditvurdering du opnår ved låneudbyderen, jo bedre vilkår er de villige til at tilbyde dig.  Der er dog muligheder – se her mere om muligheden for et gratis kviklån.

Hvis du vælger at låne penge frem for at spare dem op, er det en god ide at sammenligne udbyderne. Det kan nemt gøres igennem SeLaan.dk, hvor du for overblik over ÅOP som er de årlige omkostninger ved lånet. Du skal passe på med renten når du låner penge, det kan godt være at den er lav. Men det betyder ikke altid at lånet er billigt, i disse tilfælde oplever man oftest at der er bundet højere gebyrer til lånet og på den måde ender det med at blive et dyrere lån, end hvis renten havde været 20 procent højere.

Læs mere på vores side om, hvordan du kan få de billigste kviklån.

Kviklån online

Ved at låne penge online har du muligheden for nemt at sammenligne hvilke lån der er gode og hvilke som er billige. Det gode ved de fleste sammenligningssider er at, ønsket om at skabe gennemsigtighed og overblik er et parameter alle spiller på. Det er uhyrlig vigtigt at du ved, hvilke udgifter der er ved det angivende kviklån eller sms-lån og derved hvor meget du månedligt skal betale. Det gøres nemt online og du kan sammenligne diverse lån muligheder både før og efter du har modtaget lånekontrakten. Det bliver ikke nemmere og fordi der er tale om at låne penge online, kan det hele gøres hjemme fra din sofa.

Det bedste kviklån er individuelt

Hvad er det bedste lån for dig? I de fleste tilfælde vil man bare have et billigt lån, det vil sige at ens lån skal have en lav rente og en lang afbetalingsperiode. Det er med til ikke at ødelægge din daglige økonomi, ved at skulle betale af til et dyrt lån ved siden af dine faste udgifter. For at finde det bedste lån, er du også nødt til at vide hvilke faktorer låneudbyderen kigger på, når de tilbyder lån. 

Først og fremmest bliver der lavet en kreditvurdering af dig, som fortæller om din privatøkonomi er egnet til at optage et lån. Dette er den vigtigste del, hvis kreditvurderingen er dårlig bliver du ikke godkendt til at lån. Hvis du bliver godkendt til at lån, er der nogle ting som spiller ind, som vælger hvor lav en rente du bliver tilbudt. Der er her tale om afbetalingsperioden, jo længere tid du bruger på at betale lånet af, jo lavere en rente vil du blive tilbudt.

En anden faktor er lånebeløbet, hvis du låner et lavere beløb, vil låneubydere i de fleste tilfælde gerne tilbyde en lavere rente. Det samme er gældende hvis du stiller med sikkerhed for lånet. Hvis du følger alle disse råd kan du finde det bedste lånetilbud til dig. For om et kviklån er godt til dig, eller en anden kan være vidt forskelligt. Derfor bør man altid undersøge mulighederne.

Kan Jeg Optage Et Kviklån?

Hvis du er fyldt 18 år, betyder det, at du er juridisk voksen og kan i de fleste tilfælde optage et lån. I nogle tilfælde er dette dog ikke muligt, da nogle udbydere har en højere aldersgrænse for nogle lån kontra andre. Hos SeLaan.dk er dette ikke en problematik. Det er nemt at finde ud af hvor gammel du skal være for at optage et kviklån ud fra den udbyder, du vælger. Det du skal huske på, når du er 18-20 år er, om du burde få en lidt ældre person til at se på din situation. De har for det meste stået i den samme situation. Her var overvejelsen nok om de skulle tage et lån og oftest fundet en løsning på det.

Sådan ansøger du med SeLaan.dk

Det som det handler om med SeLaan.dk, er at fremvise de bedste kviklån overskueligt med alt information. Så du kan vurdere hvilket der er bedst ud fra din situation og tage det rigtige valg. Det gøres nemt igennem vores kviklåns oversigt på toppen af siden. Det hele er nemt og lige til. Følg 4 nemme skridt og find hurtigt det bedste lån til dig.

 1. Gå til lånoversigten øverst på siden.
 2. Find de 3 bedste lån som indeholder dine krav til lånet eksempelvis: Beløb, afbetalingperioden, alder, med eller uden udbetaling osv.
 3. Ansøg alle tre kviklån. Grunden til at du ikke skal vælge dit endegyldige lån nu, er fordi at du godt kan blive tilbudt en bedre eller dårligere rente under ansøgningen.
 4. Fjerde punkt er at sammenligne de 3 lånetilbud og vælge det bedste. Du binder dig aldrig til et lånetilbud medmindre andet er angivet, indtil du skriver under på lånekontrakten.

Ved at gøre det på denne måde, som er meget metodisk. Så sikre du dig selv at du ikke ender med at lån der er meget dyrere end hvad din økonomi kan håndtere. Det er for din egen skyld at bruge 10 minutter ekstra og vælge det bedste kviklån. Frem for bare at vælge det første og bedste, det er på din måde du ender med gæld som du ikke kan betale af igen. 

Kviklån trods RKI

Står du i den irriterende situation at være endt i RKI og ikke helt ved hvad man kan gøre ved det?

Først og fremmest er og forbliver det bedste råd altid at får styr på ens økonomi. Find ud af hvor meget du skylder og lav et budget for afbetalingen. Gør plads i din økonomi til at betale dette eller sidde lån tilbage hurtigt – eftersom du først bliver slettet fra RKI, når du ikke skylder pengene mere. Derfor er det uhyre vigtigt at fastholde en stærk økonomi, ikke optage dyre lån og altid betale dem tilbage til tinden.

At være registreret i RKI for et kviklån kan være utrolig problematisk for ens fremtidige lånesituation og sætter mange begrænsninger hos låne udbydere. Det kan faktisk tælles på en hånd, hvor mange kviklån trods RKI vores låneudbydere tilbyder. Der er i dette tilfælde tale om Tando, som du kan finde nedenfor. Hvis du derimod ønsker at læse lidt mere om lån trods RKI inden, kan du gøre det her.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Lånebeløb

8 000 - 70 000 kr.

ÅOP

49,9 %

Løbetid

12 - 60 mdr.

Min. alder

18 år

Svartid: straks

Låneeksempel: 49.9% ÅOP (Dette er den maksimale ÅOP, så du kan sammenligne med andre tilbud).
F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en årlig nominel rente på 41,2%. Vi har ingen yderligere gebyrer eller omkostninger.