Ferratum

Ferratum hjælper dig med at låne penge så du kan udleve dine store drømme. Der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved lånet, du får de 60 første dage rentefrit og pengene inden for 45 minutter efter godkendelse. Ansøgnings processen er kort, og du kan låne op til 20.000 kr.

Ferratum tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

1 500 - 20 000 DKK

ÅOP

124,22 %

Løbetid

12 måneder

Min. alder

21 år

Fordele og ulemper

Krav

 • Være fyldt 21 år
 • Deklareret indkomst
 • Ansøger ikke registret i Debitor registret eller RKI
 • Folkeregister adresse i Danmark
 • Dansk CPR-nummer

Krav

 • Være fyldt 21 år
 • Deklareret indkomst
 • Ansøger ikke registret i Debitor registret eller RKI
 • Folkeregister adresse i Danmark
 • Dansk CPR-nummer

Om Ferratum

Ferratum har været på lånemarkedet i mere end 10 år. Det vil sige, at de har meget erfaring med lån og er på nuværende tidspunkt en af verdenens førende mobile banker. Det vil sige, at Ferratum er aktiv i mere end 22 lande, hvor deres kerneprodukt er fordelagtige kreditløsninger.

Det, som Ferratum lægger vægt på, er en hurtig og nem ekspedition, så du har pengene med det samme, og kan bruge dem på hvad du vil. Det hjælper ikke dig som forbruger, at du vil låne penge nu, men først modtager dem efter 2 bankdage.

Det betyder, at du typisk vil få svar på din ansøgning inden for 5 minutter og pengene på din konto inden for 45 minutter.

Med en Ferratum kredit får du de første 30 dage af lånet rentefrit, der bliver ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til, eller krævet sikkerhed for lånet. Du får med Ferratum kredit et disponibelt beløb, som du ikke er tvunget til at bruge. Du kan altid vælge at indfri beløbet uden ekstra omkostninger.

Derfor er du i sikre hænder når du tager et lån ved Ferratum. De ved hvad de laver og har gjort det i mange år.

Lån gebyr- og rentefrit med Ferratum kredit

Som ny kunde ved Ferratum bliver du tilbudt et lån gebyr- og rentefrit de første 30 dage. Det vil sige at du ikke skal betale for lånet den første måned. Hvis du derudover kan betale lånet tilbage indenfor denne periode vil det være helt gratis.

Vær dog opmærksom på at når de 60 dage er gået, falder hammeren. Det vil sige at det ikke længere er rentefrit og den aftalte afdragsordning begynder. Mange har mulighed for at betale lånet af på de 30 dage igen, men der er også mange, der ikke kan. Derfor er det vigtigt for dig at vurdere på forhånd, om du kan betale omkostningerne tilbage månedligt efterfølgende, inden du tager lånet.

Ferratum er en mulighed til dig, som mangler lidt ekstra råderum i dit månedlige budget og som kan betale det hurtigt tilbage.

Hvad kan du bruge din kredit på?

I bund og grund er det helt op til dig selv, der stilles ingen krav fra Ferratum. Det vil altså sige at du kan bruge pengene på at forkæle dig selv, dine kære eller bare fordi du har en økonomisk hård måned. Det er ikke nogen skam at låne penge, hvis man har styr på sin økonomi.

Med en Ferratum kredit, får du et ekstra pust i din økonomi. Hvis der skulle opstå nogle uforudsete ting, det er altid dejligt at have et sikkerhedsnet. Du bestemmer altid selv hvor stort et beløb du ønsker at hæve på din kredit. Der stilles 20.000 kr til rådighed, det eneste der bliver foretaget er en kreditvurdering, som vurderer om du er egnet til lånet.

Kan du søge om Ferratum Kredit?

For at du nemt og hurtigt kan optage et lån ved Ferratum, er der nogle specifikke kriterier du skal kunne opfylde. Grunden for dette, er at sikre Ferratum får deres penge igen, man ser ofte at flere og flere optager lån de ikke økonomisk har nogen mulighed for at betale tilbage.

Derfor er det både en sikkerhed for både långiver og låntager
 
De krav der kræves for et Ferratum kredit:
 • 21 år
 • Deklareret indkomst
 • Ansøger ikke registret i Debitor registret eller RKI
 • Folkeregister adresse i Danmark
 • Dansk CPR-nummer

For at kunne optage et lån ved Ferratum er du derved nødt til at kunne møde disse krav. Hvis du kan dette vil det betyde en hurtig og simpel ansøgningsproces, hvor du vil modtage pengene indenfor 45 minutter.

Sådan ansøger du om Ferratum kredit

Fangede det din opmærksomhed, opfylder du kravene og står du i en økonomisk knibe? Så er Ferratum lige noget for dig. Du kan låne penge online, hurtigt og nemt igennem en enkel ansøgning.
 
Sådan gør du:
 1. Vælge lånebeløb
 2. Indtast økonomiske oplysninger
 3. Identifikation
 4. Bekræft oplysninger
 5. Underskriv låneaftalen

Du kan ansøge om lånet 24 timer i døgnet og får får svar på din ansøgning på 5 minutter indenfor åbningstiderne. Det vil sige i hverdage fra 09:00-20:00 og lørdage mellem 10:00-14:00.

Derudover bliver beløbet udbetalt på 45 minutter, indenfor de normale åbningstider.