De billigste kviklån og i praksis gratis kviklån

Kviklån får nogle gange skudt i skoene, at de er dyre, og det er der også nogle af dem, der er. Lånene er forbundet med en større risiko end andre lånetyper i mange tilfælde, og derfor vil nogle kviklånsudbydere tage sig mere betalt for at løbe den risiko.

Man kan dog også godt finde billige kviklån og hvad der potentielt kan være gratis kviklån, hvis man kigger godt efter. Det hjælper vi selvfølgelig med!

Først og fremmest er vores oversigt over kviklån en god udgangsposition, fordi du får serveret de vigtigste detaljer ved lånene på en overskuelig måde. Når du har fundet et par gode kandidater, anbefaler vi, at du indhenter flere konkrete tilbud, så du kan få alle detaljerne og sammenligne.

Når du så har kigget det hele igennem, er det bare at beslutte sig for, hvilket lån man gerne vil tage, og så er pengene på vej til ens konto inden længe.

Gratis kviklån med Ferratum

Lad os hoppe ud i det gratis kviklån med det samme – det er nemlig muligt med Ferratum som ny kunde. Har man ikke været kunde hos Ferratum før, kan man nemlig låne rentefrit og gebyrfrit i 60 dage. Det er 2 måneder, hvor du ikke skal betale noget andet tilbage end selve lånebeløbet. Se lånet herunder:

sms-lan

Lånebeløb

1 500 - 20 000 DKK

ÅOP

124,22 %

Løbetid

12 måneder

Min. alder

21 år

Fordele og ulemper

Krav

 • Være fyldt 21 år
 • Deklareret indkomst
 • Ansøger ikke registret i Debitor registret eller RKI
 • Folkeregister adresse i Danmark
 • Dansk CPR-nummer

Krav

 • Være fyldt 21 år
 • Deklareret indkomst
 • Ansøger ikke registret i Debitor registret eller RKI
 • Folkeregister adresse i Danmark
 • Dansk CPR-nummer

Man skal selvfølgelig betale det tilbage, man har lånt, og dermed er det altså gratis at låne pengene i denne situation – det er svært at gøre billigere!

Der er nogle krav, man skal leve op til for at kunne få dette gratis kviklån, og det er ud over at være ny kunde hos Ferratum altså sådan noget, som at man skal være fyldt 21 år, have et dansk CPR-nummer, og man må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.

Lever man ikke op til de krav, må man kigge sig om efter andre billige kviklån.

Find de billigste kviklån

Kan man ikke få det gratis kviklån, som vi har nævnt ovenfor, kan man stadig godt få billige kviklån, og vi hjælper med at finde de billigste kviklån. Der er nemlig nogle ting, man skal have i baghovedet, når man kigger på forskellige kviklån.

Endnu en gang anbefaler vi at bruge vores oversigt over kviklån, men læs lige vores tips herunder, inden du går tilbage til oversigten.

 1. Kig på ÅOP – Det er den bedste indikator på prisen på et lån, og med det tal kan du finde det billigste kviklån.
 2. Overvej, om du kan betale til tiden – Ofte er det ikke omkostningerne ved lånet i sig selv, der kan gøre kviklån dyre, det er hvis man ikke kan betale tilbage til aftalt tid.
 3. Vælg det rette lånebeløb – Jo mere, du låner, jo flere omkostninger er der ved lånet, så vær sikker på, at du ikke låner for mere, end ud behøver.

Når du har disse 3 ting i baghovedet, står du meget stærkere i forhold til at vælge det billigste kviklån.