Små lån, hvad er det rigtige valg?

At vælge det rigtige mindre lån er vigtigt, især når man har så mange muligheder! Nogle gange kan det godt være svært - find ud af mere her.

Vælg mellem små lån med omhu

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvilket lån man skal vælge, især når der er tale om små lån. Der er mange forskellige på markedet, det er også dem man oftest kalder for kviklån eller minilån. Der er her tale om et mindre beløb, du låner med en kort afbetalingsperiode. Dette er et godt lån, hvis du lige står og mangler penge nu og ved, at du kan betale det tilbage inden for perioden. Så hvilket skal du vælge?

Vi giver dig hos SeLaan.dk 2 attraktive muligheder:

Lånebeløb

5 000 - 15 000 DKK

ÅOP

15,89 - 51,50 %

Løbetid

12 - 36 måneder

Som en af de første og mest kendte muligheder for små lån finder du Leasy minilån. Der er her tale om et lån, der i mange år har været på markedet, det vil sige i alt over 25 års erfaring. Er det ikke nok i sig selv for de fleste? Blandt andet er der gode finansieringsmuligheder, hvis du også vælger at købe produkterne ved Leasy. Derfor vil et mindre lån ved hjælp af leasing være en attraktiv mulighed med hurtig godkendelse og pengene på kontoen inden for kort tid.

Lånebeløb

5 000 - 50 000 DKK

ÅOP

19,56 - 74,83 %

Løbetid

12 - 60 måneder

Sparxpres er en af de nye spillere på markedet inden for små lån. Men det betyder ikke, at de ikke har erfaring med markedet, de er nemlig ejet af Spar Nord. Med denne låntype er målet at hjælpe folk med at få deres lån godkendt hurtigere, så man ikke står og venter på de penge, man skal bruge nu og her. Der er tale om et mindre beløb og en kortere afbetalingsperiode, som gør det til et mindre lån. Om et lille lån med Sparxpres er noget for dig kan du finde ud af ovenfor.

Lånebeløb

100 - 10 000 DKK

ÅOP

761,54 %

Løbetid

4 måneder

Hurtig godkendelse – Hurtig udbetaling – Hurtigt gældfri? Dette er de tre grundlæggende ting ved de små lån med Bonuslån. Det er også det, man ønsker ved denne slags lån. Det gøres ved, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet og derfor hurtigt kan blive godkendt. En af de negative ting er den forhøjede rente kontra andre låntyper, men dette er nok en af de eneste ulemper du finder ved de små lån, fordi der er simpelhen så mange andre goder, du ikke finder ved andre låntyper.

Om små lån er noget, der passer til dig, og om din økonomi kan håndtere det, er noget du selv kan beregne og finde ud af. Ud fra den kreditvurdering låneudbyderen laver, bliver din økonomi altid vurderet for at sikre, at du kan betale lånet tilbage og ikke ender med uoverstigelig gæld. Så hvis du bliver godkendt til lånet, er du i princippet sikret, at du kan betale lånet tilbage igen, men husk nu at tjekke op på, hvor dyre de små lån bliver. For der er mange penge at spare nogle gange, også hvis du vælger et normalt lån. Du har også muligheden for at finde flere slags lån ved at følge knappen nedenfor.

2 kommentarer til “Små lån, hvad er det rigtige valg?”

 1. Jeg har meget brug for at kunne få lov til et lille lån på 15.000 snarligt, men har svært ved at finde mulighed fordi jeg bor i Nuuk/Grønland.

  Jeg skal derfor venligst forespørge, om I kan foreslå hvor jeg kan søge om et lån når jeg ikke ønsker at låne via mit bank.

  1. Hej Bertha,

   Kan godt se din problematik, men flere af de danske lånesider tilbyder faktisk også lån til folk på Grønland. Du behøver ikke have en danske folkeregister adresse i mange tilfælde. Du kunne prøve at kigge vores låneudbyder side, der er her et stort udvalg af forskellige udbydere.

   Håber du kunne bruge hjælpen!

Skriv en kommentar