Prøv disse apps for at spare penge

3 apps og tjenester der kan give dig lidt ekstra til budgettet

Med vores smartphones har vi altid internettet ved hånden, og vi har en computer, som er beregnet til at blive brugt på farten. Telefonen kan bruges til mange ting, og i denne artikel kigger vi på nogle af de apps til vores smartphones, der kan bruges til at lune lidt i budgettet.

Internettet er fyldt af gode ting, og der er ingen grund til ikke at benytte sig af de muligheder, man har. Forslagene til apps og tjenester i listen her skal ikke ses som udtømmende, men som et godt udgangspunkt for at få lidt ekstra at gøre med.

GoMore – spar penge på transport

Hvis du skal transportere dig et eller andet sted hen, kan det blive dyrt, hvis man skal langt. En togbillet kan hurtigt løbe op, og i travle periode vil der ofte være rift om pladserne på de langtursbusser, der kører gennem landet.

Her kan GoMore være et godt alternativ, fordi man kører med private, som alligevel skal fra A til B. GoMore er en såkaldt samkørselstjeneste, hvor man kan oprette lifts, som folk på platformen kan booke sig ind på – eller man kan booke en plads på en tur.

Prisen bliver fastsat af den, der laver liftet, og derfor kan den variere, men typisk er der en del penge at spare ved at køre med GoMore fremfor eksempelvis toget, når du skal langt. Derudover synes mange også, at man sidder bedre i en bil, men det er personligt.

Too Good To Go – spar penge på mad

Man kan også spare penge på mad ved en app, nemlig appen Too Good To Go. Med denne app melder forskellige butikker sig til, og man kan som bruger se en oversigt over tilmeldte butikker, og hvad man kan hente af mad i butikken. Der er også kommet blomsterforhandlere til, men det er primært mad.

Til gengæld kan det være meget forskelligt mad, og der er typisk to muligheder – enten kan man få udleveret en boks, man kan fylde med mad ved en buffet, eller også har butikken blandet en såkaldt lykkepose til dig. Du ved altså ikke, hvad du får, indtil du får posen eller kommer til buffeten.

Nogle dagligvarebutikker laver også lykkeposer, som ofte er mad, som er lige ved at nå sidste salgsdato. Finten er, at i stedet for at smide mad ud, kan butikken sælge maden til dig og få lidt ud af maden, og du kan købe mad til en markant billigere pris end ellers.

Minetilbud – gå efter de nedsatte priser

Det lyder jo simpelt, men i hverdagen kan det godt glippe, at man får kigget sig om efter det, der er billigst. Hvis man skal bruge eksempelvis bacon, vil de fleste synes, det er lige meget, hvilken producent der står bag, men der kan være stor forskel på prisen. Måske er den på tilbud i Netto, men ikke i Fakta. Det kan du se med appen minetilbud.

I appen kan du vælge dine favoritbutikker ud fra en lang, lang række, der laver tilbudskataloger eller tilbudsaviser. Hvis du bor tæt på Rema 1000 og Aldi, kan du vælge dem som favoritter, så du hurtigt kan se deres tilbud, og hvis du har hang til elektronik, kan du også smide Elgigantens tilbudsavis på.

Så har du ingen undskyldning for ikke at tjekke, hvad der er på tilbud i denne uge, og på den måde kan du bedre planlægge dine indkøb og din mad, så du får mest muligt for pengene.

Skriv en kommentar