Nye SMS lån 2020

Skab overblik over diverse SMS lån her på siden

Hvad er SMS lån?

Kært barn har mange navne. Et SMS lån er måske kendt for dig som værende et Mobillån, Mikrolån eller Minilån. Denne lånetype går i bund og grund ud på, at du låner penge, oftest set ved hjælpe af din mobiltelefon. Årsagen er essentielt for denne type lån, som man kan betegne som et hurtigt lån. Med et SMS lån vil du oftest modtage pengene hurtigt og skulle betale dem tilbage indenfor en periode af 1 til 2 måneder.

For at kunne imødekommet ønsket fra forbrugeren om et lån man kan tage med kort varsel og modtage pengene hurtigt. Så har man skåret låneprocessen ned, så man kun har de vigtigste elementer tilbage. Det vil sige, at du med et SMS lån kun vil skulle vælge beløbet og udfylde den korte ansøgning efterfølgende. Dernæst indhenter lånefirmaet dine kreditoplysninger med NemID og godkender dig forhåbentlig indenfor en 5 til 30 sekunder. Den sidste del, som også er den bedste, er den hurtige modtagelse af lånet. Som i tilfældet med et SMS lån oftest vil være indenfor en periode af 1 til 2 timer. Dette påvirkes alt efter hvornår du ansøger på døgnet og hvilke dage. Hvis det er en weekend- eller helligdag, vil du kunne forvente først at modtage dit lån næste bankdag.

Hvorfor vælge et SMS lån?

Har du ikke en kredit stående som du kan tage på i form af et økonomisknødstilfælde? Så er et SMS lån en virkelig god mulighed for dig, til at kunne betale en eventuel uventet regning hurtigt, uden at modtage rykkere, eller hvis du skulle stå med en vaskemaskine der simpelhen bare ikke vil mere. 

Og du kender sikkert til problematikken ved at skulle leve op til bankernes krav. Hvis du ikke har muligheden for dette, så er et SMS lån et virkelig godt alternativ, hvis du har styr på din økonomi. Et SMS lån er overordnet set kendetegnet ved at være en af de nemmeste – hvis ikke allernemmeste – måder hurtigt og nemt at låne penge på.

For at du får den helt rigtige forståelse af lånetypen, så vil jeg tage dig med helt ned i dybden omkring fordele og ulemper ved SMS lån og generelt hele denne låneform. Derudover finder du ud af hvad du skal være opmærksom på, inden du ansøger om et SMS lån.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Selv de lån som du finder i din bank, kan være født med flere forskellige fejl. Det er de fleste produkter som er fejlfrie, men oftest vil der være flere fordele i forhold til ulemper. Dette er også tilfældet med SMS lån, bliv endelig beriget nedenfor – hvor jeg har taget de mest markante fordele samt ulemper.

Fordele

✅  Der kræves ingen sikkerhed for lånet:

Det kan godt være problematisk for unge menensker og for nogle personer at få sparet penge op, Derfor vil det være utrolig svært at skulle stille sikkerhed for at lån. Når der ikke kræves sikkerhed for et SMS lån, betyder det at du ikke behøver at have en større formue, for at kunne optage lånet med det samme.

  Hurtig godkendelse:

Det er  95 % af tiden hurtigere at optage et sms lån end et banklån. Grundet højere krav og længere ansøgningsprocessor. Faktisk er der ikke meget mere at sige til det, end at det kan være problematisk at skulle vente flere uge hos banken, før man bliver godkendt til at låne penge.

✅  Hurtig udbetaling:

Ved de fleste SMS lån, har du pengene på kontoen indenfor 5 minutter, Efter låneaftalen er blevet underskrevet.

✅ Du bestemmer hvad pengene skal bruges til:

Du bliver ikke spurgt om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, det er helt op til dig selv. Din bank vil derimod med 100% spørge hvad pengene skal bruges på, og falder det ikke i god jord som en dårlig måde at bruge pengene, så kan du ikke låne af dem.

✅  Kort afbetalingsperiode:

SMS lån vil du oftest skulle betale dit lån retur indenfor 1 til 2 måneder efter oprettelse, så bliver du hurtigere gældfri.

Ulemper

⚠️  Høje omkostninger:

Som du sikkert har hørt en gang for meget, så er SMS lån forbundet med højere omkostninger. Grunden til dette, er at man udelukkende har gået på kompromis med alle andre vilkår for sig selv og gjort SMS lån for den bedste og hurtigste låneform. Der er her tale om at lån du kon optage på 1 minut og have pengene indenfor et kvarter igen også skal der ovni heller ikke stilles sikkerhed og derfor går processen bare super hurtig.

⚠️  Manglende overblik:

Det kan være svært at gennemskue diverse låntyper og udbydere på markedet. Vi ser alt for tit personer blive fanget i gæld fordi de ikke skabte sig et overblik inden de valgte at optage et SMS lån. Det er vigtigt altid at tjekke alle omkostninger, for at sikre lånet er det rigtige til dig og skabe overblik over omkostninger samt mulighederne der findes indenfor lånemarkedet.

Alle SMS lån udbydere

Igen bliver det nævnt og du kommer til at høre det flere gange, hvis du læser alt igennem – skab overblik over diverse lånefirmaer og muligheder! Jeg kan ikke sige det nok, der findes så mange forskellige eftersom denne type for finansiering bliver mere og mere populært. Derfor vil jeg råde dig til at undersøge mulighederne, for jeg kunne godt lave en lang liste her, men den ville nok blive outdated indenfor en måned eller to.

Derimod kan jeg kun råde dig til at gøre brug af vores låneoversigt på toppen af siden, hvor vi samler nogle af de mest interessante låneudbydere i Danmark. Det bedste af det hele – den bliver opdateret med jævne mellemrum, så du altid kan finde de nyeste og mest bedste udbydere på markedet. Vi kan dog ikke love dig, at alle udbydere er at finde på listen, eftersom at vi udvælger forskellige lånefirmaer på baggrund af nogle kriterier Selaan.dk har opsat.

Nye SMS lån 2020

Markedet udvikler sig, både politisk og med muligheder. Efterspørgslen stiger dermed i stignede grad, det betyder også at der kommer flere forskellige nye udbydere til. Blandt andet vil du i vores oversigt kunne se de nyeste låneforhandlere i Danmark og være markeret med et nyhedsskilt. 

Mange af de nye udbydere vil du oftest opleve værende de samme store banker, som bare prøver at skubbe et nyt koncept og brand i hovedet på dig som låntager. Det er i nogle tilfælde positivt og andre negativt, alt efter udkommet hos forbrugeren.

I var de mest spænende SMS lån, dem som indsamlede flere forskellige lån fra de store banker. De havde en positiv indflydelse på mulighederne for forbrugeren og betød at det var nemmere at presse renten i bund. Hvad bliver de helt populære lån i 2020 og kommer der til at falde et renteloft, så lånene bliver endnu mere interessante for alle befolkningsgrupper? Det må tiden vise, indtil videre, så er disse indsamlingssider stadig meget populære.

Hvor meget kan jeg låne?

Normalvis er det ikke din økonomiske situation der kommer til at begrænse lånemængden ved et SMS lån. Derimod er det selve udbyderen som sætter et loft for hvor meget du kan låne. Det betyder altså at SMS lån ligger fra omkring 100 kr. til 20.000 kr. som man antager som værende en normal lånemængde. 

Ved nogle steder får du dog muligheden for at låne flere penge anden gang, hvis du har vist du er en god betaler. Det kan være en fordel for mange, der gerne vil have en lille buffer liggende, hvis der skulle komme noget uventet, hvis du bruger den samme udbyder hver gang,

Hvis du nu står i den situation at din egen økonomiske situation begrænser dig fra at låne penge hos en SMS lån’s udbyder. Så råder vi dig heller ikke til at prøve at finde en der vil godkende dig. Oftest vil du ende som dem i luksusfælden som igen ønsker, både udbyderen og dig selv. Derimod burde du kigger efter muligheder for hjælp gennem familie og venner, eller omstrukturere hele din økonomi med et nyt budget. Vi har hjulpet dig lidt på vej og lavet et budgetskema i samarbejde med eksperten Kenneth Hansen fra Luksusfælden.

Hvad koster et sms lån?

Det kan besvares ud fra mange faktorer som ÅOP, renten og lånebeløbet. Dertil må man ikke glemme låneperioden.
Alt dette spiller en rolle for hvor meget du skal betale tilbage i omkostninger udover sms lånet. 

Du kan dog allerede nu tage udgangpunkt i at det kan være dyrt at have et SMS lån over længere tid end en måned eller to. Du vil hurtigt ende med at betale lånebeløbet tilbage bare i renter. Så ender det med et nyt og dyrere lån, for hvordan skulle du kunne betale det dobbelte af de lånte pengene en måned efter, når du ikke engang havde det inden. Så husk altid at tjekke alle alternativer ud, inden du vælger at optage et SMS lån. Det kan betale sig for din økonomi!

Nedenfor ser du et eksempel på hvad et sms lån kan ende med at koste.

     Kreditbeløb: 8.000 kr.

     Løbetid: 3 måneder

     Debitorrente: 228%

     ÅOP: 706,4

I dette tilfælde vil lånet koste dig 4.560 kr. i kreditomkostninger over 3 måneder, som vil sige at det samlede tilbagebetalingsbeløb er 12.560 kr.

Det er helt grotesk, at et lån kan være så dyrt. Om din økonomi kan klare lån i denne klasse må du selv vurdere inden du tager lånet. Har du virkelig brug for pengene nu med det samme, er det klart den eneste mulighed du har for at låne penge hvis du ikke kan låne ved din bank. Du finder mange forskellige muligheder på SeLaan.dk som du kan vælge mellem. Nogen er dyrere end andre. Det nemmeste vil være at gå til toppen og sammenligne SMS lån – overskueligt og nemt.

Sådan sikrer du det billigste sms lån

For at sikre du optager det billigste og bedste lån, er der nogle faktorer du er nødt til at kigge på. Lånemarkedet er overskueligt og der mangler gennemsigtighed blandt diverse lån og låntyper, for hvad skal man egentlig vælge? Vi hos SeLaan.dk, ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde det rigtige lån for dig.

Mange kigger oftest kun på renten og især kun debitorrenten. Derimod burde du kigge på ÅOP, som giver et samlet overblik over alle omkostninger ved lånet. Der er her tale om alle omkostninger der er når lånet forløber. Derudover kan der være følgende omkostninger:

  • Kontogebyrer
  • Administrationsgebyrer
  • Stiftelses omkostninger

Disse omkostninger er ved sms lånet, er ikke noget du kan ændre på. Derfor er det vigtigt at læse det med småt. Selvom dit lån har en lav rente, er det ikke ens betydning med at lånet er billigt. I mange tilfælde vælger låneudbyderen at sænke renten, for så at hæve alle andre omkostninger. Det gør de får deres produkt til at virke tiltalende og udstråler at lånet er det billigste, selvom dette ikke er tilfældet. Smslån er oftest ikke de billigste, og nogle af dine muligeder kan hurtigt blive omkostningsfuldt for dig. Derfor hvis du optager et, er det vigtigt at huske det du kan gøre.

En god ide er at melde dit lån til betalingservice, så du ikke glemmer at betale dine renter. For det vil hurtigt ende med at gøre dit sms lån til en knap så rentabel affære. Det vil ende ud i en masse ekstra omkostninger, som på ingen måde bare lig er til at overkomme for en normal privatøkonomi.

Gratis sms lån – er det muligt?

Man ser flere og flere udbydere tilbyde et rentefrit SMS lån gennem kampagner til deres kunder. Derfor skal du være meget opmærksom på hvornår og hvem du låner af. Det kan være at der køre en sommer- eller vinterkampagne, som du kan spare penge på.

Ferratum er et af de lånefirmaer som tilbyder deres nye kunder, den første kredit rentefrit i en måned. Der er her tale om en god besparelse, hvis man ved at man kan betale lånet tilbage indenfor denne periode. Så ja, du kan godt få et gratis SMS lån. Det handler om at undersøge dine muligheder.

Hvis lånet er rentefrit i et vist antal dage og i princippet er gratis, vil det altid været skrevet synligt i vores låneoversigt på diverse sider.

Sikkerhed for dit SMS lån

Det positive ved de mindre lån, er at du ikke skal stille sikkerhed eller nævne hvad pengene faktisk skal bruges til. Derimod bliver din låneansøgning udelukkende vurderet på baggrund af din økonomiske situation på lånetidspunkt. Alt det klares digitalt med hjælp fra NemID, hvilket betyder at du ikke skal mere end at indtaste dine oplysninger. Som jeg har nævnt flere gange nu, så gør det altså hele processen meget hurtigere for dig som låntager.

Man kan også sætte det i et lidt sjovt perspektiv og tænkte “Hvis jeg nu skal låne 5 tusinde kroner og skal lægge 2 kroner i sikkerhed. Hvorfor venter man så ikke bare til at man har pengene selv?” Med det lille udsagn eller sætning, kan du være helt sikker på, at der ikke kræves sikkerhed, når du ansøger om et SMS lån.

Godkendelse af SMS lån

Hvad er hurtigere end Usain Bolt? Godkendelsen af dit SMS lån. Det er ikke bare en dårlig joke, men en reel fact. Du oplever hurtigt at alle udbydere gaver svar på låneansøgningen med det samme eller indenfor 10 minutter i de langsomste tilfæde. Det betyder altså at du ikke skal bøvle med den problematik du står med længere end højest nødvendigt. 

På mange måder kan dette også være faretruende for nogle spontane personer. Et SMS lån er ikke noget som vi anbefaler dig at tage, medmindre du har gennemovervejet dit behov forinden. Du kan hurtigt ende med et lån, der er dyrt – så var det nye stykke tøj på tilbud ikke så billigt i sidste ende.

Hurtigt SMS lån og udbetaling

Udbetaling med det samme, er noget som går igen ved alle sms lån. Det at det er et hurtigt lån skaber værdi for dig ellers havde du nok ikke valgt denne type af lån. Det er ligemeget om du låner 500, 1000, 3000 eller 5000 kr. Lånene har det samme til fælles, at du har en hurtig udbetaling samt ansøgningsproces. På den mådes sikres du at kunne optage et hurtigt lån på farten, til det du skulle stå og mangle. 

Du vil i de fleste tilfælde kunne finde det lånte beløb på din nemkonto i løbet af de næste par minutter fra godkendelse. Nogle gange kan der gå en time, hvis dette ikke er tilfældet vil det altid være mulig at kontakte udbyderens support. De vil altid stå klar og hjælpe dig igennem hele situationen på bedst mulig måde.

Det hele kommer an på tidspunktet på dagen. Indenfor den normale åbningstid er du garanteret pengene i de flest tilfælde på en time højest. Det skal siges at der til tider kan forekomme komplikationer, hvis dette sker, gøres alt for at du kan få de lånte penge hurtigt.

Kan du få et SMS lån?

Godt spørgsmål, 80-85% af tiden vil de fleste kunne blive godkendt til et SMS lån. De sidste 15-20% vil ikke kunne, grundet deres økonomiske situation. Det kan være at man har flere forskellige lån stående, man ikke betaler af på. Eller at man ikke har en indtjening som indenfor en given periode, vil kunne betale det lånte beløb retur.

Dog synes jeg, at det er en forkerte måde at stille det op på. Derimod burde man kigge på, om man burde optage denne type af lån. Hvis du læser dette, er jeg rimelig sikker på at du ikke er helt sikker på at du burde gøre det. Lad mig give dig 3 hurtige tips, kan du vinke ja til en af dem, så lad være.

⛔️ Her allerede flere forskellige mindre lån.

⛔️ Har muligheden for at låne ved familie eller venner.

⛔️ Har ikke muligheden for at betale pengene tilbage indenfor 2 måneder.

Jeg håber det gav svar på dine bekymringer.

SMS lån for 18-, 20- og 23 årige

Et lån når man er 18 år vil oftest være dyrere end hvis du var 20 år. Derudover er dine muligheder også begrænset pga din alder. Mange låneudbydere tilbyder ikke lån før du er 19 eller 20 år. Det skal dog siges at det kan lade sig gøre, vi har blandt andet LånLet og Anna Finans.

Hvis du tager et sms lån som 18 år, skal du virkelig tjekke omkostninger og vilkår igennem. Mange laver den fejl at de først tjekker det efter, når de ikke kan forstå alle de ekstra regninger de modtager. På den måde kan du hurtigt ende i en gældsfælde, som er meget svær at komme ud af igen.

Derfor husk at spørge om hjælp, og vurder om du ikke kan låne penge et andet sted. Det kunne være ved familie eller venner som har stået i samme situation og kan relatere.

Dette gælder dog ikke kun folk på 18 år, det gælder alle. Det kan meget hurtigt blive en dyr oplevelse og noget du potentielt kommer til at bøvle med resten af livet. Så inden du optager et hurtigt lån. Så tjek op på omkostningerne for dernæst at genoverveje dine muligheder.

Når du er fyldt 23, har alle mulighederne åbnet sig for dig. Du har her muligheden for at tage et SMS lån med en meget lavere rente ind forinden. Så hvis du er rundet de 22 og indenfor den nærmeste fremtid kan hejse flaget og sige hurra for dig selv. Så burde du nok vente lige til den tid er kommet, der er mange penge at spare.

Sms lån og mobile lån trods RKI

Er du på nuværende tidspunkt registreret i RKI som dårlig betaler, vil du i de fleste tilfælde ikke blive godkendt af låneudbyderne. Der er ganske få som vil tilbyde dig et lån. Flere og flere sammenligningsservices markedsførere dog lånene med ligenetop denne frase, selvom det ikke er muligt. SMS lån trods RKI er dog muligt her på siden, der er tale om et lån fra Tando

Her er RKI ikke en hindring og er noget vi er meget glade for, da vi ser at mange personer ender i RKI uretfærdigt. Dog anbefaler vi altid, at du betale din gæld af inden du optager et nyt lån, eftersom at du automatisk vil blive fjernet fra RKI-registret efterfølgende. Derefter har du flere muligheder for at låne penge til en lavere rente og derved bedre vilkår.

Om disse lån på trods af RKI er noget for dig, er svært at vurdere for os, det er noget du selv må vurdere. Vi kan bare ikke anbefale det, som første løsning. Skulle det dog have din interesse, har vi fundet det eneste lån frem som vi tilbyder til personer registreret i RKI.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Sammenlign SMS lån med Selaan.dk

Selaan.dk er tiltænkt dig som forbruger. Formålet er og har altid været at hjælpe dig med at finde de bedste lån trods alt støj på nettet. For mange kan det nemlig virke som en uoverskuelig situation, selv at skulle finde alle mulighederne, for derefter at kigge dem igennem og til sidst vurdere.

Hele processen har vi gjort nemmere ved at samle et stort udvalg af diverse SMS lån for dig. Der skulle gerne være noget som passer til enhver person, så skal du som det eneste bare vurdere hvilket der passer dig bedst. Så kan du faktisk bare ansøge efterfølgende, hvorom du får svar indenfor meget kort tid.

Selvom du udvælger et lån, vil vi altid råde dig til at få flere forskellige lånetilbud også vælge det bedste derefter. De angivede renter kan nogle gange være lidt anderledes end det man bliver tilbudt. Derfor er det en god ide at indsamle fra 2-3 stykker som minium, det kan du jo hurtigt og nemt gøre gennnem vores oversigt.