Anna Finans

Står du og mangler penge lige nu og her til noget der trykker? Så giver Anna Finans dig svar på din låneansøgning indenfor 30 sekunder og dernæst overfører pengene på 10 minutter. Så kan du klare den økonomiske krise du står overfor på ingen tid.

Anna Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

3 000 - 75 000 DKK

ÅOP

20,7 - 74,2 %

Løbetid

12 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Anna Finans

Finansiering af lån igennem Anna Finans gøres ved hjælp af et samarbejde med Basisbank. Det vil altså sige, at det ikke bare er en ukendt online låneudbyder, du kan derfor med tryghed låne penge igennem Anna Finans.

Du kan låne mellem 3000 – 75000 kr. over en afbetalingsperiode, der siger 12-72 måneder. Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage inden for denne periode. Derudover bestemmer du helt selv, hvad du vælger at bruge alle dine nyligt lånte penge på, fordi der ikke bliver stillet spørgsmålstegn ved hensigten til lånet.

Det gode ved online lån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, det samme er gældende ved Anna Finans. Det eneste vigtige er kreditvurderingen af din økonomi. Dette er også for din egen skyld, så du ikke bliver godkendt til et lån, din privatøkonomi ikke kan håndtere.

Lån penge hurtigt med Anna Finans

For de fleste er det vigtigt at hurtigt kunne låne penge, uden at der bliver sat spørgsmålstegn ved formålet. Lån penge hurtigt med Anna Finans – det er en mulighed, mange gør brug af. Du skal her ikke indsende alle dine oplysninger som lønsedler, årsopgørelser osv., men som sagt bliver der lavet en kreditvurdering af din økonomi. Den bestemmer, om du bliver godkendt til lånet eller ikke. 

Denne proces foregår 100 procent automatisk, derfor kan du blive godkendt på 30 sekunder. Dertil kan du modtage pengene inden for ganske kort tid. Du bør dog være opmærksom på, at selvom Anna Finans overfører pengene med det samme, vil du først modtage pengene, når transaktionen imellem bankerne er gennemført.

En stor fordel ved Anna Finans er derfor, at du ikke skal vente længe på dine lånte penge.

Fordele ved Anna Finans

Fordele og ulemper er en sjov ting. Vi vil helst have flere fordele end ulemper, eller fordelene skal i hvert fald opveje de ulemper der er. Det er for alle mennesker forskellige hvad man anser som fordele. Det er en smagssag og kommer an på hvad du vægter højt. Blandt andet kan du med Anna Finans låne uden sikkerhed. Det gør altså at du ikke skal tænke på at have en større formue for at optage lånet. Dertil er der en nem og tryg ansøgningsproces, som går igennem NemID. Flere konkrete fordele kan også ses nedenfor, der er et par stykker.

  • Udbetaling af lånet indenfor meget kort tid
  • Svar på ansøgning indenfor 30 sekunder
  • Afbetalingperiode på op til 72 måneder
  • Lån op til 75000 kr.

Som det kan ses er der mange fordele og faktisk ikke de helt store ulemper. Den eneste ulempe man faktisk reelt set kan snakke om, er den lidt højere ÅOP. Men dette er bare tilfældet ved de fleste online lån, det er et af de vilkår som følger med grundet de mange fordele. Du skal huske at låneudbyderne er private virksomheder der også skal tjene penge i sidste ende. Skal det holde dig fra at optage et lån, selvom lånet kan opfylde dine store ønsker og drømme? Det må være din egen vurderingssag.

Sådan ansøger du

Det har aldrig været nemmere at søge om penge, du behøver ikke længere at tage ned til din egne lokale bank filial og låne penge. Nu har du muligheden for at låne penge online, du kan hurtigt og nemt indsamle flere forskellige tilbud på kviklån uden binding og vælge det bedste.

Lån penge med Anna Finans:

  1. Brug låneberegneren – Anna Finans har deres egen låneberegner på hjemmesiden. Det betyder at du inden lånet har mulighed for selv at vurdere om din økonomi vil kunne håndtere lånet.
  2. Ansøg online – Du kan nemt udfylde ansøgningsformularen fra dit hjem, her skal du oplyse nogle ting og derefter bekræfte det med NemID.
  3. Modtager tilbudet og godkender – Dernæst modtager du forhåbentlig en godkendelse af dit lån inden for ca. et minut.
  4. Modtag lånet – Efter at have underskrevet, vil du ved de normale åbningstider, modtage lånet indenfor 30 minutter. Hvis du bliver godkendt efter åbningstiden, vil du modtage pengene dagen efter.

Det behøver slet ikke at være svært at låne penge online. Det er det i hvert fald ikke med Anna Finans.