Basisbank

Basisbank er en online bank som du kan have, dertil har du en del lånemuligheder. De tilbyder Billån, privatlån og samlelån. Du kan låne op til 500.000 kr. nemt og får svar på din ansøgning med det samme. Basisbank er en bank med flere års erfaring og tilbyder dig en lav rente på dine lån.

Basisbank tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

30 000 - 500 000 DKK

ÅOP

6,5 - 34,6 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

Lånebeløb

30 000 - 500 000 DKK

ÅOP

6,5 - 34,6 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

Lånebeløb

30 000 - 500 000 DKK

ÅOP

6,5 - 34,6 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Basisbank

Det hele startede tilbage i år 2000, hvor Basisbank havde sin spæde start som en af de første online banker i Danmark. Målet siden da, har været konkret og målrettet mod at optimere og gøre finanssektoren gennemsigtig, for den almene borger. Derved gøre det hele billigere og nemmere. 

Det Basisbank tilbyder dig er lånemuligheder eller som din konkrete bank. Du er ikke bundet til deres bank hvis du bare ønsker at optage et lån. Hvis du derefter har en positiv oplevelse med dem, har du for mulighed for at anvende dem som din standart bank.

Det betyder også at du kan finde finansielle produkter som kassekrediter, opsparingsløsninger, konti, kort og investeringsmuligheder i form af et depot.

Derudover er Basisbank en del af flere mindre låneudbydere i Danmark som; LånLet, Selene Finans og Nordisk lån.

Lån op til 500.000 kr. med Basisbank

Med Basisbank kan du låne imellem 30.000 og 500.000 kr. det er et højt beløb du har mulighed for at låne. De fleste andre online banker tilbyder ikke det samme høje beløb til deres kunder. Hvis du vil i nærheden af det samme, er du nødt til at gå ned i din egen bank, her skal du derimod næsten altid stille sikkerhed. Det betyder, at et lån bliver sværere at blive godkendt til, hvis man ikke har en stabil økonomi.

Det slipper du for ved Basisbank, her er du ikke nødt til at stille sikkerhed.

Basisbank tilbyder flere forskellige lånemuligheder:

Et helt almindeligt privatlån ved Basisbank kan du bruge til hvad du ønsker. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved formålet og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Derudover kan du låne op til 500.000 kr. til en lav rente, i en periode på op til 15 år. Som en ekstra bonus behøver du ikke være over 18 år, som ved så mange andre online banker.
 
Hvis du leder efter bil og ikke økonomisk kan betale for den selv, kan du ansøge om et billån. Basisbank tilbyder et billån hvor du selv bestemmer om du vil stille sikkerhed eller ikke. Hvis du vælger at lægge en kontant udbetaling, vil du også kunne opnå en bedre rente og bedre forhold for dit lån.
 
Har du allerede mange lån, hober de sig op og har du svært ved at betale dem alle til tiden? At samle dine lån i et, er en god måde at få styr på flere forskellige gældsposter. Ved et samlelån vil du opnå et højt lån men billigere, frem for flere små dyre lån. Det vil i de fleste tilfælde kunne betale sig og du kommer til at spare penge med et samlelån.

Basisbank tilbyder en lav rente

Basisbank er en af de få online banker der tilbyder en debitorrente ned til 4,95% det er meget lavt og hvis du har en god kreditvurdering er du ikke langt fra denne rente. Husk dog at det også kan gå modsat, Basisbank kan give dig en dårlig kreditvurdering og husk derfor at tjekke dine andre muligheder ud. Jo mindre du låner, jo nærmere har du også ved at få en bedre kreditvurdering. 
 
Sammen med den lave rente kan du selv vurdere over hvor lang en periode du vil afdrage på dit lån. Du har muligheden for at afdrage på lånet ved Basisbank, i op til 15 år. Det betyder ved at afdrage over en længere periode, at du vil have et størrerådighedsbeløb hver måned, da du ikke har lige så høje gældsudgifter ved lånet. Det vil kunne være attraktivt for nogen, imens at andre bare gerne vil betale lånet af hurtigst muligt. Du har i hvert fald begge muligheder ved Basisbank.
 

Hvem kan ansøge om lån ved basisbank

For at kunne optage et lån ved Basisbank, er du nødt til at opfylde nogle specifikke krav. Det er mest af alt for at kunne vurdere om du som låntager vil kunne betale lånet tilbage. Det er ikke kun en god ting for Basisbank men også dig, eftersom at hvis de ikke vurdere at du skal have et lån, vil din økonomi ikke kunne klare det.
 

Følgende krav der stilles:

  • 18 år
  • Fast indtægt
  • Bopæl i Danmark
  • Ikke registreret i RKI eller Dibitor registret

Hvis disse kriterier er opfyldt i din ansøgning, vil det betyde en hurtig og nem proces. Fra ansøgning til at de lånte penge kan findes på din konto. Grunden til at Basisbank kan godkende dit lån så hurtigt, er fordi at du ikke er nødt til at stille sikkerhed og kreditvurderingen basers på den data du giver med det samme og online.

Sådan ansøger du ved Basisbank

Er et lån ved Basisbank bare lige det du står og mangler – opfylder de kriterierne? Så læs med her, for det bliver ikke meget nemmere at ansøge om et lån. Det hele foregår online:

  1. Find lånetypen
  2. Vælg lånebeløb
  3. Udfyld informationerne
  4. Bliv godkendt
  5. Underskriv låneaftalen

Svære behøver det ikke at være. Det er noget helt andet end hvis du skulle til ned i din lokale bank, det tager i de fleste tilfælde meget længere tid. Her igennem en online bank, kan du hurtigt og nemt ansøge om et online lån. Det er ikke forpligtende at få et tilbud før du skriver under på aftalen, så du kan modtage flere tilbud og vælge det bedste.