Selene Finans

At ville ud og rejse er i orden. Det er noget du fleste ønsker, så hvorfor ikke gøre det? Med Selene Finans kan du finansiere din ferie på op til 50.000 kr. allerede som 18 årig. Så har du penge til at rejse jorden rundt inden du igen skal være voksen.

Selene Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 50 000 DKK

ÅOP

12,61 - 23,54%

Løbetid

24 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Om Selene Finans

Selene Finans har selv en masse integritet og erfaring, men hvis dette ikke skulle være nok, så er Selene Finans låneformidler for Danmarks største online bank – Basisbank. Du er derfor sikret erfaring og professionel service igennem hele låneperioden. Deres medarbejdere gør alt for at du får den bedste oplevelse og pengene hurtigst muligt. Deres kundeservice har åbent alle hverdage mellem 8-21 og i weekenden 10-17. Så skulle der opstå nogle problemer eller spørgsmål igennem låneprocessen, kan du altid kontakte Selene Finans.

Selene Finans gør alt for at hjælpe dig. Deres hjemmeside er overskuelig og utrolig simpel. Du finder hurtigt de nødvendige oplysninger omkring lånet og dertil udregne omkostninger der kommer til at være ved at oprette lånet, igennem deres låneberegner. Det eneste du skal indtaste er lånebeløbet og afbetalingsperioden, hvorefter du får et skøn på rentesats, ÅOP og andre omkostninger ved lånet.

Du kan ved Selene Finans låne op til 50.000 kr. og afbetale på en periode af 72 måneder som maksimum. Du skal ikke være et matematisk geni for at gennemskue priserne på hjemmesiden. Det hele er gennemsigtigt og omkostninger ved et Selene lån kan nemt findes, der er ingen skjulte gebyrer ved lånet.

Hurtig og nemt at låne med Selene finans

Hele processen er gjort hurtig og simpel, som den er ved mange kviklån. Det er gjort ved at Selenefinans tilbyder deres lån online hvor du kun skal udfylde en ansøgning, som du får svar på indenfor ca. 15 minutter. 

Kan man virkelig ønske sig mere? Selvfølgelig! Derfor vil du ikke skulle stille sikkerhed for de første 50.000 kr. du låner. Derfor kan du roligt indsende en ansøgning, da der er meget stor sandsynlighed for at du bliver godkendt ved Selenefinans, hvis du har en nogenlunde økonomi.

Du skal derfor ikke stille sikkerhed i form af noget. Selene Finans ønsker bare at hjælpe dig med at udleve dine drømme. Der er derfor ingen urimelig vilkår eller tricks til at få dig i en gældsfælde. Det er online og derfor hurtigt samt let at optage et lån. Hvad du vælger at bruge pengene på, er helt op til dig selv. Der bliver ikke sat sat spørgsmålstegn ved noget.

Godt bud på lån til 18-årige og 19-årige

Som ung har man ikke helt de samme muligheder for at låne penge, som man har senere i livet. Mulighederne er begrænsede, men Selene Finans er en af de muligheder, man har. Se eventuelt vores side om lånemuligheder som ung

Årsagen skal findes i, at man som ung bliver sat i bås med andre unge, og selvom man selv har styr på sine ting, er det ikke noget, der typisk kendetegner denne befolkningsgruppe. Det er ikke alle, der er lige modne og velovervejede, og det giver kreditorer en risiko, ikke alle er villige til at påtage sig.

Selene Finans går altså den anden vej, og her kan du finde lån som 18-årig og 19-årig.

Find andre lån

Skulle du stadig være i tvivl om Selene Finans er det helt rigtigt lån til dig. Så kan du her på siden sammenligne et have af låneudbydere. Vi har over 20 forskellige udbydere og opdatere vores side ugentligt, så du altid kan vælge imellem de bedste lån. På den måde er du altid sikret de bedste muligheder på markedet, alle lån er forskellige og derfor er det vigtigt at du finder det som passer bedst til din økonomi.

Hvis du skulle have brug for yderligere hjælp til Selenefinans eller andre finansielle problemstillinger, kan du kontakte os igennem mail. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med en kvalificeret løsning.