LånLet

LånLet er en låneformidler for online banken Basisbank. Derfor, når du låner penge af LånLet, er det i princippet Basisbank. Du har her muligheden for at låne op til 75.000 kr., du får svar med det samme, og de lånte penge inden for ganske kort tid.

LånLet tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

7 000 - 75 000 DKK

ÅOP

27 - 55,1 %

Løbetid

12 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Hvem er LånLet

LånLet er en del af Basisbank, som var en af de første online banker i Danmark tilbage i år 2000. Et lån med LånLet er derfor med fokus på tryghed. Du skal kunne opfylde dine ønsker og drømme med LånLet og samtidig sikre, at din økonomi ikke belastes mere end højest nødvendigt. Derfor er der stor fokus på din kreditvurdering for at sikre din at din privatøkonomi vil kunne klare et kviklån.

Lån let fra 7000 – 75000 kr. igennem en hurtig og simpel ansøgning på hjemmesiden. Dertil kan du selv bestemme hvor lang din afbetalingsperiode er, du kan vælge imellem 12-72 måneder. Jo kortere tid du afbetaler, jo mere belastende vil det være for din økonomi, fordi du skal betale et større månedligt beløb, frem for at sprede lånet ud på flere måneder.

Du får svar inden for ganske kort tid, det vil sige i de fleste tilfælde under 5 minutter. LånLet er altså velegnede, hvis du mangler et lån nu. Dertil er det eneste du mangler at underskrive låneaftalen også har du pengene indenfor en time i åbningstiden. Hvis det skulle lyste kan du også altid indfri din gæld tidligere end planlagt, det koster ikke ekstra.

Hvis du derimod allerede har et lån ved LånLet er det også muligt at forhøje beløbet.

Lån let penge

Lån let penge online. Det er blevet så meget nemmere at ansøge om et online lån, det eneste du skal have i de fleste tilfælde er dit NemID. Lånlet tilbyder en overskuelig og nem online låneservice, der gør det nemt for dig at vælge dit lånebeløb og oprette din ansøgning.
 
Det hele sker igennem deres hjemmeside, har er der også en låneberegner som du vil kunne bruge inden du anmoder om et lånetilbud. Lån penge med LånLet bliver en let og hurtig affære, det kommer til at foregå på følgende måde:
 
  1. Udfyld online formularen og ansøg –  Lånebeløb, CPR-nummer til eSkat og NemID.
  2. Blive godkendt – LånLet har godkendt din låneansøgning og nu mangler du bare underskrive.
  3. Modtage pengene – Du modtager pengene hurtigt efter du har skrevet under indenfor de normale åbningstider.
Det er altså 3 lette skridt mod et lån, som du kan bruge til lige det du vil. Lån penge og udlev dine drømme allerede i dag. Hvad venter du på?
 

Krav af LånLet

For at kunne blive godkendt af LånLet er der nogle specifikke retningslinjer du er nødt til at opretholde. Det vil altså sige at for at du er sikret den bedste rådgivning og service, at disse kriterier skal være opfyldt.

  • Minimum 18 år
  • Fast indtægt
  • Ikke registret i RKI eller debitor registret
  • Har fast bopæl og indtægt i Danmark

I princippet er det meget simple krav og de fleste vil kunne opretholde dem. Derudover bliver der taget fokus på din privatøkonomi og den bliver vurderet for at sikre du vil kunne klare et lån. Det er for din egne skyld og noget der er vigtigt for LånLet.