Nordisk lån

Når du vælger at bruge Nordisk lån, kan du være sikker på at få den bedst mulige service. Hvis du står og mangler penge lige nu og her, er du sikret hurtig svar på din ansøgning plus en lav og attraktiv rente. Så er drømmen lige ved hånden.

Nordisk lån tilbyder blandt andet følgende

Lånebeløb

7 000 - 75 000 DKK

ÅOP

20,7 - 55,1 %

Løbetid

12 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Nordisk lån

Nordisk lån er Danmarks nye og attraktive lån. Men selvom de er en ny udbyder, vil du stadig opleve, at de er en af de mest erfarne låneformidlere på det danske marked. Grunden til dette er, at de arbejder sammen med Basisbank, som er en af de bedste online banker i Danmark. De har lånt penge til folk i flere år nu og ved, hvordan alt fungerer, samt hvordan de skal give dig den bedst mulige service.

Derfor kan du altid vide dig sikker i deres hænder. Når du låner med Nordisk lån, er det dig, som er i fokus. For at gøre det hele endnu mere tiltalende er formålet med Nordisk lån at gøre din online jagt på lån så let og problemfrit som muligt. Hos nordisk lån er ønsket at give dig mere fleksibilitet, derfor kan du skræddersy dit kommende forbrugslån til dine behov.  Nedenfor kan du se nogle at goderne, som du selv kan vælge mellem

  • Lån op til 75.000 kr.
  • Betal dit lån ud når det passer dig.
  • Afbetalingsperiode på 12 – 72 måneder.
  • Du behøver ikke at være ældre end 18 år for at låne.
Som en lille ekstra ting får du svar på ansøgningen indenfor kort tid og pengene på kontoen den næste dag.
Du har derudover muligheden for at ringe til deres kundeservice fra 9 – 16 i hverdage og 9 – 12 om lørdagen. Hvis dette ikke er muligt, kan du også at sende dem en mail lige nu og her. Så svare de den næste dag, i de fleste tilfælde.
 

Ekstra goder ved Nordisk lån

Derudover kan du med Nordisk lån og Basisbank altid få en tryghedforsikring sammen med dit lån, som ekstra sikkerhed. Tryghedforsikringen kan overtage dine låneydelser eller indfri restgælden til Basisbank, hvis alt held skulle være ude. Hvordan du er dækket kan du læse mere om på deres hjemmeside under forsikring.
 
Dertil tænker du nok… Er det sikkert at låne penge online? Ja det er sikkert at låne penge med Nordisk lån, alt information du angiver er krypteret som sikrer dig den bedst mulige sikkerhed. Det meste er begyndt at blive digital i nutiden Danmark, det ved alle. Derfor er sikkerheden også et hovedfokus, især når det omhandler penge og personlige oplysninger. 
 

Hvis du skulle være i tvivl om et Nordisk lån er det rette for dig, er du så heldig at du de første 14 dage har en fortrydelsesret. Du er her ikke nødt til at fortælle hvorfor du fortryder lånet, men kan opsige det fra den ene dag til den anden hvis du tilbagebetaler de lånte penge.

Ansøg om et lån

At låne penge behøver ikke at være svært. Dette er i hvert fald ikke tilfældet med Nordisk lån. Hele processen foregår online. Her udfylder du en låneansøgning og venter på godkendelse. Efter godkendelsen som tager maksimalt en time indenfor åbningstiden, mangler du bare at underskrive låneansøgning med dit NemID. Dernæst er det bare at vente kort tid, for i de fleste tilfælde vil du modtage pengene den samme dag eller følgende hverdag.  Det hele foregår lynhurtigt og nemt igennem en online process, så skal du skal egentlig bare fokusere på at bruge pengene rigtigt, på dine største drømme. 
 
Du kan både afbetale på dit lån igennem betalingsservice eller indbetalingskort. Bemærk at der vil blive pålagt et gebyr ved brug af indbetalingskort og du ved betalingservice altid er sikret at betalingen falder til tiden. Så du slipper for irriterende og dyre rykkere for dit lån. Du er med Nordisk lån i trygge hænder, lån nemt penge!