Lendon

lan-2020

Lendon giver dig muligheden for på ingen tid at låne op til 20.000 kr. eller få kredit op til 15.000 kr. Der bliver her ikke spurgt om, hvad du skal bruge pengene på, det eneste Lendon foretager sig er en kreditvurdering af din økonomi. Det behøver på ingen måde at være svært og uoverskueligt at låne penge, især ikke med Lendon.

Lendon tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

500 - 20 000 DKK

ÅOP

213,5 - 441%

Løbetid

3 - 24 måneder

Min. alder

21 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Hvem er Lendon

For at forstå hvad Lendon er, er det vigtigt at vide, hvem de er. Lendon drives af Creamfinance Denmark ApS som er placeret i København. Lendon tilbyder finansielle ydelser med hovedfokus på lån til kunden. Ønsket er at skabe det bedste lån, hvor kundetilfredstillelse vægtes højt og at der er gennemsigtighed i processen.

Du kan låne op til 20.000 kr. i op til 24 måneder allerede som 21 årig. Det kan godt være svært at blive tilbud penge som ung låntager, derfor er det interessant for mange. At der kun er en aldersgrænse på 21 år.

Lånemuligheder

Du har ved Lendon flere forskellige lånemuligheder der er blandt andet muligheden for et afdragslån og en kredit. Med en kredit har du muligheden for at låne op til 15.000 kr. hvorimod du lan låne op til  20.000 kr. på afdragslånet. Det er altså ikke kviklån. Disse lån kan begge ansøges om på få minutter og du får svar lige straks. Det er altså både nemt og hurtigt at låne hos Lendon.dk.

Du bør altid undersøge hvad der er gældende for den pågældende lånetype og derfra tage et valg. Hvis du ikke undersøger hvilken låntype der er bedst for dig, kan du ende i en træls lånesituation som kan være svær at komme ud af igen desværre. Derfor rådes det altid at undersøge og holde styr på hvad du siger ja til ved lån.

Som ny kunde får du 30 dage rentefrit

Det er ikke mange steder, du kan opnå et rentefrit lån, dette er muligt med Lendon. Her får du lånet de første 30 dage rentefrit, hvis du vælger kreditten, så du lige kan samle penge sammen til den første indbetaling. Derudover er det i princippet muligt, at dit lån bliver gratis hvis du tilbagebetaler det inden for den rentefrie periode. Det vil altså sige, at du ikke kan finde et lån, der er meget billigere end Lendon, hvis du vælger at betale pengene tilbage, inden udløbet af de første 30 dage.

Denne låntype er hurtig og nem, men det er altså kun ved lånetypen kredit, at de første 30 dages fås rentefrit. Dette er ikke tilfældet for afdragslånet.

Hurtigt svar og udbetaling

Med Lendon kan du forvente svar indenfor 10 minutter (få tilfælde 24 timer) efter du afsendt din ansøgning og 30 minutter efter at du har skrevet under vil du se pengene på din bankkonto. Alt dette er gældende indenfor de normale åbningstider som er hverdage mellem 8-18. Hvis låneaftalen derimod bliver underskrevet udenfor åbningstiden, vil pengene blive indbetalt den næste dag i åbningstiden. 

Men for at du altid skal føle dig tryg ved deres service har de en kundeservice som har åben alle hverdage mellem 8-18. Det er for at sikre at der altid er nogen til at besvare dine spørgsmål.