LendMe

LendMe har den service, at du via en ansøgning modtager 8 tilbud. Det betyder, at processen om at vurdere diverse lån bliver endnu nemmere. Igennem LendMe kan du låne op til 500.000 kr. det er simpelt, nemt og gratis at søge om lån via LendMe. Så hvad venter du egentlig på? Du skal kun være 23 år.

LendMe tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 300 000 DKK

Rentespænd

3,55 - 21,93 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

Lånebeløb

10 000 - 300 000 DKK

Rentespænd

3,55 - 21,93 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

Lånebeløb

10 000 - 500 000 DKK

Rentespænd

3,55 - 21,93 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om LendMe

LendMe havde sin spæde start tilbage i 2016, hvor de tre stiftere endelig kunne kalde det for en virksomhed og ikke bare en ide. En masse udvikling fører til den store start med deres første kunder i 2017. I dag er LendMe en stor spiller på markedet indenfor lån og med et helt andet udgangspunkt, end hvad du finder andre steder. Derfor er de blandt andet også betegnet som et fintech firma og en del af Copenhagen fintech labs.

Med LendMe får du 8 lånetilbud med kun en ansøgning, fra 8 forskellige lånefirmaer, der alle vil låne dig penge. Det betyder også, at du ikke låner penge af LendMe, men deres partnere som er bankerne. LendMe er bare en yderligere service der hjælper dig med at indsamle lån, så du kan vælge det billigste og bedste lån.

Lån med LendMe

Det gode ved sådan en online service er at det kan gøres ganske gratis i de fleste tilfælde. LendMe’s service er gratis og uforpligtende, det vil sige at du til enhvert tid kan takke nej til alle de tilbud du får. Hvis du derimod skulle vælge et at lånene, har du sparet en her masse tid ved ikke selv at skulle finde lån og dernæst vurdere. LendMe gør derfor hele situationen nemmere og hurtigere, så du kan bruge tid på det som virkelig betyder noget.

Med LendMe har du mulighederne for at vælge et forbrugslån, billån eller samlelån alt ud fra hvilken situation du står i. Det er helt klart at foretrække set i forhold til de dyre kviklån man finder rundt omkring online. Hvilken rente du bliver tilbudt har intet med LendMe at gøre, men bankernes egen vurdering af dine finanser. 

Du kan låne op til 500.000 igennem en nem online ansøgning og have en afbetaling på op til 12 år. Dette er også en faktor når du vurderes omkring hvilken rente du kan blive tilbudt. Derfor ved at have et lavere lånebeløb og en længere afbetalingsperiode, er du sikret en lavere rente ved låneudbyderne.

Dertil er der nogle krav, som LendMe allerede fra starten stiller. Men det sikrer også, at du bliver tilbudt lån fra alle 8 tilbudsgivere. Nedenfor kan du se følgende krav, for at låne igennem LendMe.

  • 23 år
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret
  • Have dansk CPR-nummer
  • NemID

LendMe har følgende partnere som du bliver tilbud lån ved: Basisbank, Express Bank, Nordea, Pensam, Re:member, Resurs Bank og Sparxpres. Dette gør at du får varierende lånetilbud og ikke bare skal vælge mellem tilbud som minder om hinanden.

Lån penge med LendMe

Det gør du egentlig ganske nemt og hurtigt. Du indsender en ansøgning til LendMe som dernæst sender den videre til de 8 lånefirmaer. Efter lidt tid modtager du de 8 tilbud og nu kan du vælge hvilket du ønsker. Du har til enhver til mulighed for at afslå lånet. Så er det eneste du mangler faktisk bare at skrive under på lånekontrakten også modtager du pengene indenfor ganske kort tid, eller 1-2 hverdage alt efter tidspunkt og hvilken bank. 

Det behøver ikke at være svære at lån penge, skip turen ned i banken og lån penge med LendMe nu.