Håndter din gæld

Lån for de rigtige personer

Vores service som House of Banks gør det nemmere for dig at finde et lån som du kvalificerer dig til, og et lån som passer dine vaner. Med det ønsker vi også, at det er de rigtige personer der får et lån, således vi ikke bygger en bro for en kommende gældskrise

Før du tager lånet

Du skal have orden på hvor stort dit forbrug er. Før du kan tage låne, er det vigtigt for dig at du har en krystalklar forestilling om hvordan du skal betale pengene tilbage. Hvis du kan følge dit forbrug kan du se hvor stor en indvirkning de månedlige afdrag på lånet kommer til at have på din økonomi.

Fra en anbefaling fra det amerikanske NerdWallet,  burde du kunne stille dig selv følgende spørgsmål og komme op med et svar:

Kan du udbetale dit lån, kredit eller andre lån inden for fem år eller mindre samtidig som du kan dække dit månedlige leveforbrug?

Vil alle dine regninger og månedlige afdrag sammenlagt være mindre end 40% af din månedlige indkomst?

 
Hvis du kan svare JA til ovenstående spørgsmål vil jeg sige du er mere forberedt end de fleste til at optage et lån.
 
Når du tager lånet

Vær opmærksom, undersøg markedet grundigt. Hold udkig efter omkostninger som ÅOP, hvilket betyder årlige omkostninger i procent. Det er dette du kommer til at betale oveni de penge du har lånt. Det du også skal tage højde for, som det lille ekstra, er at se hvor høje etableringsomkostningerne er, sammenlignet med forskel i rente på de forskellige tilbud.

En liiiidt højere rente sammen med lave etableringsomkostninger kan godt ende ud i at være billigere end en lavere rente med høje etableringsomkostninger. Dette er på grund af nogle af de penge du betaler i rente kan du få tilbage i skat. Så hav dette i baghovedet når du sammenligner tilbud eller er til samtale med en udlåner/bank.

Lav en plan og spor din fremgang.

Lav en plan over meget du skal betale fremover de næste måneder eller år og sørg for at du holder øje med om du har overskud eller underskud. Der er værktøjer der hjælper der med netop dette. Der findes mange værktøjer derude og husk! Google er din ven. Prøv at sammenligne tilbudene som du ser på vores top 3 hjemmeside.

Få gode råd med på vejen

Din opsparing bliver mindre i takt med inflation.

Se hvad du kan gøre her

Det billigste lån der findes.

Realkredit er vejen frem til dig. Se her. Dog er det kun til boligkøb, man kan få realkreditlån, ellers må du ud i et forbrugslån.

Har du det bedste kreditkortet på markedet?

Bruger du det rigtigt kan du faktisk tjene på det.  Se hvad du får med de forskellige kreditkort her.

4 kommentarer til “Håndter din gæld”

 1. Emira Karadzehenemovic

  Hej jeg vill et stor løn og vill inbetele mine 5 løner min monedlig nu er 12000 hvis jeg kan foet løn hos jer jeg beteler kun en løn og fobedre min økønomi jeg kan beteler hvis jeg foet 300000 hver monad 5000 til løn mvh emira

  1. Hej Emira

   Jeg går ud fra det du mener, er at du vil refinansiere dine lån, således du kun betaler tilbage til en udlåner og sparer dig selv for en hel masse gebyrer.
   Lendme tilbyder samlelån/refinansiering, du kan se det inde på deres hjemmeside: https://online.digital-advisor.com/SH2Uj

   Skriv igen hvis jeg kan være til hjælp.

   Med venlig hilsen
   Magnus Gjerde

  1. Hej Kern,

   Hvis du gerne vil låne penge til at betale dine andre lån grundet høje omkostninger, er det muligt at gøre brug af at samle dine lån. Frem for at tage et nyt lån samler du dine lån, det er nemt og lige til. Det vil mindske gebyrer og omkostninger, da du kun har lånet et sted nu. Hvis du derimod allerede er registreret i RKI kan det være svært at blive godkendt til et lån. Du kan tjekke diverse muligheder under lån penge, ellers vil en god ide at kontakte din bank som vil kunne hjælpe dig igennem situationen.

   Håber det hjalp.

   Med Venlig Hilsen
   Kenneth – selaan.dk

Skriv en kommentar