Sammenligning af kreditkort

Find dit kreditkort på 2 sekunder

Vi er enige om at kontanter og bankoverførsler er fortid, og det har bankene også indset et par år efter. Alene i 2016 kom der flere forskellige kreditkorttyper end hvad markedet indeholdt foregående år, så hvorfor tilbyder så mange forskellige virksomheder nu pludselig kreditkort, som jo på sin vis er en alternativ måde at låne penge.

Loyalitet, mersalg og udbredelse

For virksomheder som Nykredit, COOP og Norwegian handlet det lige så meget om mersalg, loyalitet og udbredelse på markedet som det gjorde at tjene penge, om ikke mere. Håbet ligger i, at når du som forbruger anvender deres kreditkort, er at du er mere tilbøjelig til at anvende det i deres butikker eller flyselskaber.

Vælg det der passer dig

Med et hav af forskellige kreditkort, er det svært at finde det der passer dine købevaner, men du er et godt skridt hen af vejen ved at være her. Herunder vil du blive delt ind i en af følgende kategorier afhængigt af hvilken personlighed din økonomi har.

Bank Norwegian tilbyder 1% cashpoint optjening på alle varekøb, dvs. at der er god mulighed, hvis du anvender kortet fast i husholdningen at du kan få flybiletter til ferien for familien gratis, eller f.eks en weekendtur til et valgfrit sted for dig og kæresten.

Find den kategori der passer dig

Dette er nok den meste populære kategori blandt udbydere af kreditkort, og til det har vi Bank Norwegian. Det fede med dette kort er at det kan bruges til at optjene flybiletter gratis, det har inkluderet rejseforsikring og det koster 0.kr pr. år at beholde.

Du får følgende fordele:

✅ 6 ugers rentefri kredit
✅ Ingen gebyrer på varekøb og kontanthævninger
✅ Cashpoint optjening, hvilket kan indløses i et par gratis flybiletter og hotelophold.
✅ Rejse og afbestillingsforsikring er inkluderet.

Tryk her for at nå ind til Bank Norwegians hjemmeside og ansøg om kreditkortet i dag. 

Kravene er som følger:

🔵 Bosted i Danmark.
🔵 Ikke være registreret i RKI eller debitorregistreret.
🔵 Være fyldt 23 år.

Coop MasterCard

Hvad får du med Coop Mastercard?

Handler du fast i Coops butikker, kan det uden tvivl svare sig at benytte Coop mastercard. Der du får er:

✅ 20% i bonus når du betaler med kortet i Coops 1.200 butikker og på Coop.dk.
✅ Rentefri kredit i 15 til 45 dage.
✅ Årligt kortgebyr 0 kr.

Nordea Credit

Nordea credit er et internationalt kreditkort, hvor du får mellem 10-40 dagers rentefri kredit. Grunden til at dette kortet er tilpasset køberen er, at man får automatisk købsforsikring på alle køb der er lavet med Nordea Credit.

Forsikringen dækker:
Forsikringen dækker køb af hårde hvidevarer og elektronik. Ved disse køb omfatter forsikringen funktionsfejl i fire måneder og pludselig skade i 90 dage fra købsdatoen.

Afbestilling:
Forsikringen dækker også afbestilling af koncert og teaterbilletter til kortholder og medfølgende gæster. Prisen skal blot bare være over 500 kr, og forsikringen gælder når f.eks kortholder ikke kan deltage grundet akut hændelse.

Ikano Bank

Vælger du et et kort fra IKANO BANK får du følgende fordele:
Intet opstartsgebyr.
Intet årsgebyr.
Ny rabat hver måned.
Virker i MobilePay.
5% rabat på restauranter/cafeer året rundt.
Op til 50.000 kr i kassekredit.
Se rabatkalender: Du får rabat i forskellige butikker når butikken tilhører branchen hvor rabatten ydes den pågældende måned. Spar op til 1.000kr i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår.

Krav:

Du skal være fyldt 18 år.
Du må ikke være registreret i RKI eller debitorregistret.
Du skal have en årlig indkomst over 225.000 kr.
Du skal være i arbejde.

Santander Red Visakort

Santander tilbyder nu et Santander Red visakort. Kreditkortet er ment til både hverdag og rejser, og som prikken over i’et får du en masse fordele og rabatter. Du betaler ikke årsgebyrer, og derudover får du op til 45 dagers rentefri kredit, og gebyrfrie kontanthævninger i udlandet. Ansøg om visakortet med op til 50.000 kr i kredit, og en lav rente fra 8.95%.

Fordelene kan opsummeres med følgende:
Intet årsgebyr.
Op til 45 dagers rentefrie kredit på køb.
Mulighed for SAFE Extra*.
Gebyrfri kontanthævninger i udlandet.
Unikke fordele og rabatter
Understøttelse af MobilePay.

*SAFE Extra er for dig der har været udsat for et uheld – Santander Consumer Bank, dækker dig ved skade, pludselig sygdom, dødsfald eller arbejdsløshed.
Maks dækning op til 100.000 kr.
Dækker ved skade.
Dækker ved arbejdsløshed i mere end 30 dage.

Hvad koster den?
Forsikringen koster 0,72% af den skyldige saldo på dit VISA (din kredit).

Gratis flybiletter til den rejsende – her er hvorfor du skal vælge Bank Norwegian.

Personlig synes jeg oplevelser er værd mere en penge, og derfor i stedet for at spare kroner på afbestillinger og restaurantbesøg, vil jeg heller have en rejse til et nyt sted.

Skriv en kommentar