Santander lån

lan

Santander Consumer bank er specialister i privatlån, kreditkort og opsparing. På nuværende tidspunkt er de Danmarks førende udbyder af billån. Du kan låne penge op til 500.000 kr. hurtigt og nemt igennem deres online service. De er derudover en af Eurozonens største banker med tilhørende dansk afdeling.

Santander tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 350 000 DKK

ÅOP

4,50 - 43,32 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

Lånebeløb

50 000 - 500 000 DKK

ÅOP

5,83 - 10,89 %

Løbetid

12 - 96 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Hvem er Santander

Hvis du ikke ved det allerede nu, forbered dig på at blive forbløffet. Santander er en del af den spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Dette er en af de største banker i Eurozonen og blandt de største i verdenen. Det vil altså sige at de har over 200.000 ansatte og 133 millioner kunder placeret i mere end 40 lande.

Santander Consumer Bank blev tilbage i 2007 etableret i håbet om stor vækst og et nyt marked. Dengang var der kun en enkelt ansat, den administerende direktør. I dag er der over 250 medarbejdere og har hovedsæde i Hvidovre.

Udover Danmark er Santander Consumer Bank stærkt repræsenteret i Sverige, Norge og Finaland med mere end 1.400 medarbejdere. Som udtrykker og værdsætter den nordiske kultur. 

Deres mission er som følgende: To help people and business prosper

Deres vision er som følgende: We go beyond banking

Udover alt dette er de sponsor af verdens største fodboldturnering; Champions League, samt går ind i kampen mod kræft ved at sponsorere Kræftens Bekæmpelse. Det sociale ansvar tages alvorligt med Santander.

Derfor vil du med Santander som bank altid være sikret den bedste service og kompetente medarbejdere som vil gøre alt for at hjælpe dig på bedst mulig vis. Det kan være Santander er din næste bank? Er du ikke helt sikker, synes vi at du skal læse videre og se hvilke fordele der er med Santander Consumer Bank.

Et lån med Santander

Med Santander Consumer Bank er du sikret en god og erfaren vejledning igennem deres kundeservice. Dette er ikke kun når du har optaget et lån, men også hvis du skulle have nogle spørgsmål til et fremtidigt lån. Deres kundeservice er åben alle hverdage fra 9-16.

Santander er en stor bank, derfor har du mange muligheder og de tilbyder en dyb vifte af produkter indenfor den finansielle sektor. Der er her tale om billån, leasing, privatlån, samlelån, kreditkort, opsparing, forsikring osv.

Hos SeLaan.dk kan vi kun tilbyde dig billån, samlelån og forbrugslån igennem Santander Consumer Bank. Det er vi rigtig glad for og øverst på siden kan du se de forskellige typer. Derved kan du også se de forskellige vilkår der er ved det specifikke produkt, det er forskellige fra den ene låntype til den anden. 

Blandt andet har du mulighed for at låne lidt ekstra ved billån’et fordi du kan stille bilen som sikkerhed. Det vil altså sige at du kan låne helt op til 500.000 kr. imens et privatlån kun giver dig muligheden for 350.000 kr. Længden på afbetalingsperioden er den samme for samlelån og privatlån det vil sige 12 – 180 måneder. Du har kun muligheden for at afbetale på dit billån i op til 96 måneder. En fordel er at du kun skal være myndig, det vil sige at når du er fyldt 18 år, vil du have muligheden for at låne penge til en bil eller andet.

Hvis du skulle være i tvivl om et lån med Santander er det rigtige for dig, så har du altid en fortrydelsesret på 14 dage, fra den dag du underskriver aftalen. Så har du muligheden for at prøve det af og se om det er det rigtige for dig.

Sådan optager du et Satander lån

  • Find den rette låntype på Santander
  • Ansøg om lånet
  • Få svar indenforkort kort tid
  • Underskriv låneaftalen og vent på at modtage pengene

Det er faktisk alt der skal til. Selve ansøgningsprocessen med svar vil i de fleste tilfælde tage en halv time. Resten klares indenfor 1-2 dage, man må tage forbehold for tidpunkt og at det er en bankoverførsel. Hvis du nu er overbevist om at et Santander lån er lige noget for dig, kan du klikke på knappen nedenfor og låne penge nu.