Billige rejser på et budget

De billige rejser hænger ikke bare på træerne, når vejret er som nu. Det er koldt og gråt, folk stormer med syden for at tanke deres soldepoter op. Men selvom du ikke har det største rådighedsbeløb, er det stadig muligt at finde nogle billige rejser. Især hvis du rejser uden for sæsonen og ferier. Der er blandt andet Rejsespejder, som har et stort udvalg af rejsemuligheder i alle prisklasser, om du vil en tur til Fiji eller London, så finder du den billige flyrejse ved dem.

Hvis du vil have hjælp til at lægge et budget for din egen økonomi, kan du klikke forbi vores side om budget – her finder du også et budgetskema, du kan downloade og bruge som udgangspunkt!

Hvilken destination?

Hvad vil du helst, en oplevelses- eller badeferie? Lige nu er de fleste nok ligeglade og vil bare gerne væk. Det er helt op til dig selv, hvilken ferie du vil på, der er billige ferier inden for begge områder. Blandt andet er badeferier i Europa ikke dyrere for tiden. Det kunne være til Spanien eller Grækenland. Derudover kan du ofte finde en billig flybillet til London eller tage et smut ned forbi Heide park på en weekendtur.

Husk på, når du bestiller rejser, at der også er varmt vand andre steder, end de helt klassiske, og der er masser af oplevelser over hele verden og Europa. Derfor kan man godt gå lidt ud over de traditionelle steder for at finde gode priser. Man skal måske ikke tage helt ukendte steder som Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i DR-serien ’Nul Stjerner’, men uden for de typiske turiststeder kan man finde mange små perler.

Hvordan man når destinationen er heller ikke ligegyldigt – hvis der ikke er lavprisbilletter, når man gerne vil afsted, kan det faktisk være meget billigere at tage bilen end flyet. Det kræver selvfølgelig, at man er villig til at bruge tiden i bilen, men ud over tit at være meget billigere end fly, giver det også en fleksibilitet på destinationen, fordi man kan køre rundt og ikke er afhængig af offentlig transport eller taxa på ferien.

Optjen point og rejs (måske) gratis

Hvis du ikke allerede har et kreditkort, så skynd dig at få et. Med de fleste kreditkort oplever du en masse spændende goder. Et Bank Norwegian kreditkort giver dig eksempelvis cash-points på varekøb – de kan bruges på billige flybilletter. Derfor kan du med kortet fra Bank Norwegian spare op til flyrejsen, hver gang du handler med kortet.

Der findes et væld af forskellige rabat- og bonusordninger, som man kan gøre brug af, som kan få dig lidt billigere afsted. Mange flyselskaber har forskellige bonusordninger, og man kan være heldig at falde over en, som passer helt perfekt til ens ferieønsker.

Hvorfor lige kreditkort?

Men så spørger du sikkert, er kreditkort ikke super dyre at bruge? Nej det er de ikke, hvis du bare betaler den lånte kredit tilbage inden der kommer renter på. Der er mange som vælger at have flere forskellige kort og bruge dem på at optjene points. Derved forsvinder de få omkostninger man ser ved et kreditkort og du vil kunne tjene penge på det igennem point og loyalitetsprogrammer.

Så længe du ikke bruger dit kreditkort, når du har penge til at betale beløbet tilbage. Er det en billig måde at få flybilletter. Du har 45 dages rentefri kredit, som gør det nemt for dig at betale kreditten tilbage uden at ende ud i en gældsfælde. Ellers er du så heldig, at Bank Norwegian tilbyder en yderst attraktiv rente på deres kreditkort. Hvis du skulle stå og mangle penge lige nu som en sikkerhed og ikke vil lægges fast ved at låne penge.

Skriv en kommentar