Sammenlign Ferratum og de andre, inden du beslutter dig

Det er en god ting, at internettet findes i dag og er så udbredt og let tilgængeligt, som det er. Det giver nemlig blandt andet forbrugeren meget mere viden, og viden er som bekendt magt. Med internettet og tjenester som SeLaan.dk og lignende kan man tjekke markedet, inden man vælger at købe noget eller lave en aftale.

Eksempelvis er det let at forfalde til reklamer, man ser i fjernsynet. Her bliver der serveret et budskab, som ikke har nogen kontekst. Det betyder ikke, at budskabet i reklamerne ikke holder, eksempelvis når Ferratum fortæller om deres lånetilbud.

Det kan sagtens være, at det er det bedste på markedet lige nu. Udfordringen som forbruger, ved at beslutte sig for at bruge et tilbud som Ferratums uden at gøre sit forarbejde, er, at man ikke ved, om der er andet. Måske er der et bedre tilbud, måske er der ikke – uden at sammenligne lånemuligheder ved man det ikke.

Sammenligningen giver sikkerhed – eller mere

Hvis man tænker over det, bliver det svært at advokere for, at man bare skal kaste sig ud i at købe noget eller acceptere et tilbud uden at se sig godt for. Både best case og worst case er sådan set gode at opnå, når vi snakker om forbrugermarkedet.

I best case er det tilbud, man ser, det bedste på markedet. Lad os antage, at Ferratum er det bedste lån, man kan finde. Du har sikkerheden i, at du har valgt rigtigt, nu du skal ud og låne penge. Ferratum var det bedste, du kunne finde, så du gik med din første indskydelse, og det giver dig ro i maven. Du ved, at du har gjort det så godt, du kunne, for der findes ingen bedre.

Worst case viser, at der er andre lånetilbud, som passer bedre til det, du skal bruge. Det er også positivt, fordi så undgår du et lån, som du kunne have fået bedre vilkår på ved en anden låneudbyder. Så har du jo muligheden for at vælge en anden og spare penge.

Find det bedste lån for dig

Noget andet, man ikke altid bare lige kan få fra en reklame på tv, er de individuelle vilkår og detaljer, der er i lånetilbud. Der er mange elementer, som kan spille ind på det konkrete lånetilbud, og det er vigtigt at få dem frem i lyset, inden man beslutter sig.

Nogle ting kan man sagtens tage i opløbet, som rente og ÅOP, og her kan man sortere nogle lånetilbud fra, men andre kan være sværere. Derfor anbefaler vi at indhente lånetilbud fra flere låneudbydere, inden du beslutter dig.

I vores oversigt kan du let klikke dig ind til en række af de største låneudbydere, der står klar til at tilbyde dig det bedste lån, de kan give dig.  Du kan sammenligne lån her.

Hvor det passer nogle bedst med en lidt lavere rente, lavere omkostninger og en længere tilbagebetalingstid, vil andre gerne acceptere en højere rente og omkostninger ved lånet mod at kunne betale ud hurtigere. Det er meget individuelt, hvad der passer dig bedst, og derfor anbefaler vi at indhente flere lånetilbud.

Skriv en kommentar