Lån er ligesom kaffe

Espresso kaffen er for de fleste en go to mulighed. Det samme er gældende med et kviklån. Her er ønsket at få nogle penge lige nu og her. Renten er i de fleste tilfælde høj, men for det meste opvejer andre goder lånet. Med en Espresso, er kaffen meget stærk i håbet om hurtigt at få en masse energi hurtigt. På den måde kan man lave en parallel mellem de to ting.

En Americano er til dels det samme som Espresso, bare mildere. Det kan man sige er det samme med et realkreditlån kontra kviklån. Der er her tale om at man vælger at bruge mere tid på at tage lånet og på den måde mindsker omkostningerne, derved det at gøre kaffen mildere. Men desværre er det ikke alle der kan optage et realkredit lån og må ansøge kviklån. 

At tage lån online og især igennem ens mobil, er lækkert og utrolig populært. Det samme er gældende med en Cappucino, der er her tale om et lækkert og anderledes måde at lave kaffe på. Selvom det er hurtigt er det stadig et lækkert produkt. Det samme er gældende for et SMS lån, det er det samme lån, bare gjort hurtigere og mere indbydende. Det passer nu endnu bedre til målgruppen og rammer nye potentielle kunder.

Et billån er en klasse for sig selv, du kan vælge om det er med eller uden udbetaling. Med eller unden sikkerhed også har du muligheden for at låne meget. En Latte Macchiato er kaffe med muligheden for mælk, skum eller begge. Dertil er en billån større end normale lån, det samme er gældende med en Macchiato, du får mere et drikke, den holder længere tid og du kan selv vælge hvordan den skal være.

Ved en Mocha har man valgt at kombinere mange gode ting og derved skabt en lækker kaffe. Men hvad ville du sige til, hvis du kunne det samme ved lån? Jeg siger ikke at der findes det perfekte lån, men har du flere forskellige lån, er muligheden der for at samle dem. Et samlelån samler alle sine lån i et stort lån. Hvad du opnår her er overskuelighed og lavere omkostninger end hvad du ville have ved flere lån, udover din afbetaling kun er ved en ved kreditor.

Vi har alle hver især vores egen preferencer indenfor alle ting. Om det er kaffe eller lån kan være ligemeget, vores ønsker og behov går for det meste igen. Vi elsker alle kaffe her ved SeLaan.dk, derfor er det sjovt at kunne se parallelen mellem lån og kaffe. Vi har endda lavet vores egen SL.dk-Cappucino, da innovativ tænkning er det nye, se den på instagram. Hvilket lån og kaffe er du til?

Skriv en kommentar