Lånebevis

Nyt er altid bedre, og Lånebeviset er et eksempel på det, men hvad indebærer det at have et lånebevis i hånden?

Lånebevis – et es i ærmet

Hvis du har et lånebevis i hånden, har du et bevis, eller en garanti på at udbyder har forhåndsgodkendt dig til at låne penge, så du kan handle for et bestemt beløb. Det kan være lån til alt muligt: hus, bil, båd eller feriested – bare så længe du er godkendt.

Du har på forhånd også sikkerhed for at du har råd til at handle inden for den økonomiske ramme som udstederen af lånebeviset har sat.

Fordelene generelt

Lånebeviset gør dig dermed også mere fleksibel, ved at selv bestemmer hvornår du vil handle. Det lån du optager når du køber boligen, båden eller bilen aktiveres først når du ønsker det. Sælgeren vil også føle en garanti for at køberen, altså dig, har økonomi til at kunne betale for varen. 

Hvordan anskaffes lånebevis?

At anskaffe sig et lånebevis, er lige så nemt som at anskaffe et lån, om ikke nemmere, siden du rent faktisk ikke optager et lån. Alle banker og udbydere har ikke begyndt at udstede lånebeviser endnu, men flere har begyndt at tilbyde sine kunder det, for eksempel udsteder DER PrivatFinans lånebeviser. Hvor du også kan læse mere detaljeret omkring hvad det indebærer. Tryk her for at gå til deres hjemmeside.

På boligjagt?

Læs om boligkøb, hvis det er det du er i gang med, et lånebevis passer sig perfekt på dig som er på boligjagt og klar til at købe, men bare ikke har fundet den perfekte bolig endnu.

Er du klar til bil?

Hvis du er ude efter at købe dig et nyt køretøj for at komme fra A til B sidder lånebeviset som et godt sidekick. Se eventuelt vores side med billån.

Skal du ud og sejle?

Hvis du drømmer om at være kaptajn, så er lånebeviset også for dig.

Skriv en kommentar