Få flere tilbud på en gang, når du skal låne, have håndværker osv.

Noget af det smarte ved internettet er, at man let kan samle forskellige ting. Links kan gøre det let at holde relevante ting i nærheden af hinanden, og med muligheden for sådan noget som feeds og portaler kan man meget mere.

Det er blevet populært at bruge tilbudsportaler, hvor man kan få flere tilbud fra forskellige aktører på den samme opgave. Det gør det endnu lettere at spare penge, fordi virksomhederne, der giver dig tilbud gennem disse portaler og tjenester, konkurrerer med hinanden.

Hvad, der næsten er endnu bedre, er, at disse tjenester dukker op på flere og flere forskellige markeder. Hos os kan man sammenligne forskellige lån ud fra de generelle vilkår og vælge dem ud, man synes ser bedst ud – vi giver så at sige det store overblik, så du selv kan vælge.

Potentielt store besparelser

Der kan være store besparelser at hente, hvis man står og skal bruge en ydelse af en type, der findes sådan en portal eller tjeneste for. Et af de første eksempler på disse portaler var 3 Byggetilbud, men i dag er der mange andre tjenester, der er fulgt i deres fodspor.

Ageras tilbyder at finde tilbud fra advokater til juridisk bistand, Lånio.dk tilbyder at finde finansielle tilbud eksempelvis på de bedste lån til at samle gæld, og sådan findes der masser af portaler, der filtrerer tilbud, så det er mere overskueligt at kigge på mulighederne, hvis man ikke selv vil finde en stor oversigt eller lave den store research selv.

Der er ingen grund til at vælge det første det bedste, når du har muligheden for let at se, om du kan spare penge.

Opgaver man skal bruge en tømrer eller advokat til kan hurtigt løbe op i mange penge, og derfor kan der være store prisforskelle. Det kan man afveje en smule ved at indhente flere tilbud.

Når det kommer til lån, er der mange ting, der er med til at afgøre den samlede pris, og derfor kan selv mindre forskelle i sidste ende komme til at betyde meget for lånets omkostninger, hvis man skal låne penge til det ene eller det andet køb.

Det er naturligvis ikke lige meget, hvad du betaler for det, du køber, og en fornuftig økonomisk tilgang til dine indkøb og dit forbrug kan være med til at give dig mere økonomisk overskud. Det kan være med til at give et helt generelt overskud, så styr på økonomien er en stor anbefaling herfra!

Convenience og snusfornuft

I dag tales der meget om convenience, som er et begreb på engelsk, der drejer sig om lethed eller ubesværethed. Altså at noget er bekvemt, fordi det af den ene eller den anden grund har fjernet noget, som ellers kunne være til unødig gene.

Et eksempel er sådan noget som Nemlig.com – de har fjernet den del af indkøbet, som går på, at man skal ned i butikken og bruge tid på det. I stedet sidder man derhjemme i sin bekvemme sofa og handler, og så bliver varerne bragt til en.

Det er lidt samme tanke bag disse portaler eller tjenester med tilbud, hvor man kun får serveret de bedste. For mange er det lettere at overskue 3 tilbud, som kommer i indbakken, end det er at skulle besøge en masse hjemmesider og holde dem op mod hinanden på den måde.

Derudover er det snusfornuftigt at sammenligne tilbud – det er jo også det, vi gør, vi præsenterer det bare anderledes. Vi kan dog kun bifalde tanken om at give forbrugerne mulighed for at spare nogle penge, for det er det, der er økonomisk smartest.

Skriv en kommentar