3 nødvendige råd til at overleve tropedagene denne uge.

Nu står vi her igen, varmen står for døren og er klar til at vælte os omkuld i morgen. Det er da helt fantastisk at den kommer, men husk at passe på dig selv i det gode vejr! Hvad skal du egentlig huske?

1. Hold dig selv hydreret heletiden 💦

Det er utrolig vigtigt at du selv drikker masser af vand, og husker at dine børn skal have mindst lige så meget hvis ikke mere. Varmen tager hårdt på os, selvom man måske ikke er ude i solen heletiden eller er fysisk aktiv. Derfor er det vigtigt at drikke en masse vand og få salt, det er med til at holde din krop igang. Du vil oftest kunne mærke, hvis du ikke har fået nok vand, du vil få hovedpine, føle dig svimmel eller opleve, at dit tis er mørkegult. Hvis dette er tilfældet, så skal du drikke en masse vand og slappe af, helst i skyggen.

Derudover kan man jo altid bruge vejret som en undskyldning for at få en gammeldags vaffel eller softice. Jeg er sikker på, at din familie eller venner kommer til at elske dig for dette lille afkølende input du måtte komme med. 

2. Husk solcreme ☀️

Madpakken er pakket med masser af vand, badetøjet er støvet af og turen går mod stranden i 28 grader. Det er helt skyfrit og lækkert, I har parasollen med til lidt ekstra skygge. Men dette er ikke nok alene, husk altid en masse solcreme, når du tager på stranden. Det hele handler om UV-indekset og er uhyre vigtigt at have in mente.

Det er især vigtigt at du husker at smøre mindre børn ind, der ikke ved det, eller dine ældste som bare gerne vil have sol hurtigt. Solcreme stopper dig ikke fra at blive brun, derimod hjælper det med at beskytte kroppen, så du ikke ender med hudsygdomme. Du får stadig sol, det kan du roligt fortælle de ældste børn.

3. Køb en blæser til de varme nætter 🔥

Søvn er det vigtigste, for at vi kan fungere ordentlig. En god nattesøvn kan redde selv de dårligste dage nogle gange. Et godt råd til at klare tropenætterne er, at du allerede i aften tager ud og investerer i en blæser. Få skabt noget cirkulation i dit soveværelse for på den måde at friske rummet op. Den behøver ikke at køre om natten, hvis den larmer for meget. Men derimod er det en god ide at lade den lufte rummet ud inden sengetid.

Et andet godt lille hack er at lave nogle isterninger som kan puttes i en vandflaske. Denne flaske klipper du bunden af og laver flere huller i begge sider, lidt som var det en si. Den skal du hænge på blæseren med isterninger i, det vil nu sige at den blæser kold luft frem for almindelige luft. Når de så er smeltet kan du tømme det nemt, ved at placere et glas under og skrue låget af. Derefter kan du igen fylde den op med helt nye isterninger og igen blive kølet ned.

Skriv en kommentar