Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder lån op til 150.000 kr. nemt og hurtigt, til det du står og mangler. Er det et kviklån du har brug for? Så får du her svar på din ansøgning inden for en time. Det hele foregår igennem via NemID, så du kan føle dig tryg.

Spargo Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 150 000 kr.

ÅOP

11,94 - 24,87%

Løbetid

24 - 120 måneder

Min. alder

21 år

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Spargo Finans

Spargo Finans er en del af Leasy A/S. Dette er deres nyeste skud på stammen, som startede tilbage i 2017. Der er her tale om et nyt tiltag, men stadig med den samme erfaring og ekspertise inden for markedet. Spargo finans lægger fokus på gennemsigtighed over for potentielle låntagere, det vil sige, at der ikke ikke er nogen skjulte gebyrer forbundet med lånet.

Derudover er Leasy A/S eget af 3C Koncernen som derudover også ejer DER Privat Finans, som ligeledes tilbyder online forbrugslån i Danmark. Det vil altså sige, du bliver betjent med den bedst mulige service og erfaring.

Lån op til 150.000 kr. med Spargo Finans

Et lån med Spargo lyder på mellem 10000 kr og 150000 kr. Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne, og hvad pengene bruges på. Det er de færreste låneudbydere online, der tilbyder så stort et lånebeløb uden sikkerhed. Derfor er Spargo Finans en stor favorit.

Du kan låne penge til en ny bil, indskud til dit nye hus eller renoveringen af din lejlighed.

Du har, når du optager et lån med Spargo Finans, muligheden for at afbetale dit lån mellem 2-10 år. Grunden til dette er, at det er et højt beløb, du låner, og de fleste har ikke muligheden for at betale det hurtigt tilbage.

Hvis du nu endelig skulle komme til nok penge og har muligheden for at betale lånet af med det samme, har du også denne mulighed. Du vil altid kunne udbetale lånet med det samme – uden ekstra gebyrer.

Hurtig udbetaling og godkendelse

Du ansøger igennem Spargo Finans hurtigt igennem deres online formular, det eneste du skal bruge er dit NemID, hvorefter de foretager en kreditvurdering af din økonomi. Kreditvurderingen er for din egen skyld. Grunden til dette er, at man ikke ønsker, kunderne optager lån, de ikke har mulighed for at betale tilbage og bare ødelægger sin egen økonomi.

Du modtager svar hurtigt i den normale åbningstid, som er 8-22 i alle hverdage. Når du så har skrevet under, vil det sige, at du inden for denne tidsramme vil modtage de lånte penge i de fleste tilfælde. Det kan i nogle tilfælde ske, at du først modtager pengene dagen efter. Med Spargo Finans kan du altså låne penge hurtigt.

Sikkerhed er i hovedsædet og vigtigt for Spargo Finans, derfor har du intet at frygte, når du låner penge ved dem.