DER Lån

DER Lån tilbyder dig en attraktiv rente og muligheden for lån op til 100.000 kr. Det, de fokuserer på, er at du er glad, det kan også ses ud fra deres høje kundetilfredshed. Du får hurtigt svar, og hvis godkendt, også de lånte penge.

DER Privat Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 100 000 kr.

ÅOP

11,94 - 24,87%

Løbetid

24 - 120 måneder

Min. alder

21 år

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om D.E.R

Helt tilbage fra 1970 har DER lån finansieret danskernes største ønsker. I dag er de er en del af den store L’easy-koncern L’EASY A/S. De har flere forskellige låneudbydere online, som gør, at de har utrolig meget erfaring, og ved hvordan de skal give dig den bedst mulige service. Der er blandt andet tale on Føniks lån, Fokuslån, Spargo Finans osv. 

Det har for DER Privat Finans altid været vigtigt at du kan får en personlig og seriøst rådgivning. Derfor er der nu over 100 medarbejdere ved kundecenteret i Odense, de sidder klar til at besvare de spørgmål du nu måtte have. DER har en kundeservice der har åbent alle ugens dage fra 8 – 22.

Alt handler i bund og grund om din privatøkonomi. Derfor får du et skræddersyet finansierings tilbud, som tilpasser sig din økonomi løbende. Det giver dig flere fleksible valgmuligheder. Du skal have muligheden for finansiering af de ting du ønsker, men hvis det vurderes at din privatøkonomi ikke vil kunne holde til lånet. Vil du altid blive anbefalet at vente, eller ikke blive godkendt. På den måde bliver du hjulpet bedst.

DER lånemuligheder

Med DER Privat Finans har du flere forskellige muligheder for at låne penge. De er alle designet til at kunne dække dine specifikke behov bedst muligt. Du har i alt 5 forskellige muligheder, du ikke finder andre steder.

  • Privatlån plus – Dette er den helt normale låneform. Som er ligesom alle andre normale lån, med en beløb og en afbetalingsperiode.
  • Produktfinans – Står du lige pludselig og skal bruge en helt ny computer, fordi den gamle er brændt sammen? Det viser sig faktisk, at du ikke har råd til en, frygt dog ikke. For du kan finansiere nye ting ved hjælp af Produktfinans.
  • Lånebevis – Det kan være, at du i fremtiden står og skal bruge lidt ekstra penge. Derfor er det en god ide at have et lånebevis liggende. Med dette er du allerede blevet tilbudt et lån til en bestemt rente, som du bare kan godkende når det lyster. Derfor får du hurtigt og nemt penge på lommen.

Du kan med DER låne op til 100.000 kr. hurtigt og nemt igennem en online ansøgning. Derudover bestemmer du selv, hvor lang afbetalingen skal være, så længe den er mellem 24 – 120 måneder. På den måde får du et personligt og specifikt lån ud fra dine behov.

En af goderne ved at låne penge online er oftest, at du slipper for at skulle stille med sikkerhed over for låneudbyderen. Det samme er gældende for et DER Lån, du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Du vil altid være i centrum, når du låner med DER Privat Finans.