Føniks lån

Føniks lån tilbyder de samme gode vilkår til alle, og du har her mulighed for at låne op til 175.000 kr. igennem en online ansøgning. Lån penge hurtigt og nemt igennem Føniks lån – det behøver ikke at være besværligt.

Føniks lån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 175 000 DKK

ÅOP

11,94 - 24,87%

Løbetid

24 - 120 måneder

Min. alder

21 år

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Føniks lån

Føniks Privatlån er ejet af Leasy A/S. Leasy er en af de ældste låneudbydere på det danske marked, de har hjulpet folk med at finde det rette lån i over 25 år. Derfor er du altid sikret den bedst mulige service med lige netop et Føniks lån.

Det handler om at hjælpe dig frem til det bedst mulige produkt, det betyder også at deres kundeservice har åben hver dag fra 8 – 18. Her kan du få besvaret de spørgsmål du måtte have omkring Føniks lån, både før, under og efter. Frygt derfor ikke at tage kontakt, grib derimod knoglen og få besvaret dine spørgsmål med det samme.

Med Føniks lån har du muligheden for at låne op til 175.000 kr. igennem en hurtig og nem online ansøgning. Du kan derudover selv vælge, hvor lang tid du vælger at bruge på afbetalingen. Du kan vælge alt mellen 24 til 120 måneder. Det vil altså sige, at hvis du ønsker det og har økonomien til det, vil du kunne blive gældfri igen efter kort tid. 

Derudover skal du ikke stille sikkerhed overfor Føniks Privatlån, når du ansøger igennem dem. Vigtigst af alt betyder det, at der ikke bliver sat spørgsmålstegn ved din intention bag at låne penge. Du har muligheden for selv at bestemme, hvad du bruger lånet på, det kunne være en rejse, renovering eller en uventet regning.

For dig, som ikke har den bedste økonomi, er et Føniks lån smart, for du ved allerede fra starten, hvilken rente du bliver tilbudt ud fra afbetalingsperioden. Derfor kan du allerede beslutte dig på forhånd, om dette er det rigtige lån for dig.

Derfor er du sikret, at renten ikke stiger usandsynligt meget fra din forventning inden ansøgningen, til du bliver tilbudt et lån. 
 

3 gode råd fra Føniks lån

For at sikre, at det er det rigtige for dig at låne penge, har Føniks lån lavet 3 tips til dig, inden du låner penge. Dette er for at sikre, at du har styr på din økonomi . 

  1. Læg et budget – Det er her vigtigt, at du kender hvilke månedlige udgifter og indtægter, du har. Det vil kunne hjælpe dig til at finde den rigtige afbetalingsperiode og lånebeløb.
  2. Kend dit rådighedsbeløb – Når du har styr på dit budget, kender du automatisk også dit rådighedsbeløb. Dette er som sagt de penge, du har til rådighed hver måned efter alle faste udgifter. Når du kender dette beløb, kan du også vurdere, om du burde låne penge, eller om du skal skære ned på nogle udgifter.
  3. Undgå rykkere – Det vigtigste af dem alle, undgå rykkere for Guds skyld! Det er her, du potentielt ender i en uheldig gældsfælde, som kan være svær at komme ud af for nogle. Husk derfor at melde dit lån til betalingsservice, dette har reddet mange. Det vil altid være irriterende ekstra penge at skulle betale, hvis der kommer en rykker ind af brevsprækken.

Hvis du derudover skulle have nogle spørgsmål, har deres kundeservice som sagt tidligere åben fra 8 – 18 hver dag. Så hvad venter du på, følg linket nedenfor til Føniks lån, og udlev dine drømme allerede i dag.