Leasy lån

lan

Leasy A/S er en erfaren låneudbyder med 25 års erfaring på markedet. De tilbyder et nemt og hurtigt lån på op til 50.000 kr., til det du lige står og mangler. Det kunne være, at din gamle smartphone er gået i stykker, eller at det gamle tv stod af.

Leasy lån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 50 000 DKK

ÅOP

11,94 - 24,87%

Løbetid

24 - 120 måneder

Min. alder

21 år

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Bag om Leasy Minilån

Du kender nok Leasy, firmaet der sælger elektronik, som giver dig muligheden for finansiering, for ikke at glemme Peter, som leverer og installerer. Den mulighed har mange benyttet sig af, og det betyder, at Leasy er en af de største låne- og kreditudbydere i Danmark.

De har en stor skare af andre låneprodukter i Danmark som: DER Privat Finans, Spargo Finans, Modus Finans, Fokuslån osv. Det betyder også, at de har mere end 25 års erfaring og hjulpet flere tusinde mennesker med at udleve deres drømme, ved hjælp af lånte penge.

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor deres kundeservice også er placeret, de har åbent alle ugens dage fra 8 – 22. Du kender sikkert allerede nummeret dertil. Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring et Leasy lån eller omkring oplevelsen ved at låne med Leasy, så kontakt dem hellere end gerne. 

Du kan med Leasy låne op til 50.000 kr. derfor er det også kaldet et minilån. Denne type af lån er oftest et lavt beløb, man tilbagebetaler hurtigt for igen at være gældfri indenfor kort tid. 

Dertil er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet og du bestemmer selv hvad du egentlig vil bruge pengene på. Hvis du skulle fortryde, er du altid sikret 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du skriver under på låneaftalen. Vi ønsker jo ikke, du optager et lån, hvis du har fortrudt det igen. 

Men husk, at det tilbud, du får af Leasy lån, udelukkende afhænger af din egen økonomi. Hvis du har en god økonomi, vil du opnå en lavere rente, bedre vilkår og potentielt spare en masse penge.

Husk at dette låneeksempel kun er en ide til, hvordan et lån kunne se ud. Du kan altid ansøge uden binding for at få et helt konkret lånetilbud. Så er du sikker på, hvad et lån vil koste og har muligheden for at sammenligne. Lån penge med Leasy lån, ved at trykke på knappen herunder.