TurboLån

Er du økonomisk presset på nuværende tidspunkt, og har brug for penge lige nu og her? Så får du straks svar på din låneansøgning ved Turbolån. Du har muligheden for at låne penge til dine drømme, eller hvis du har problemer med at betale en eventuel regning.

Turbolån tilbyder blandt andet følgende

Lånebeløb

100 - 10 000 DKK

ÅOP

761,54 %

Løbetid

4 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Turbolån

Turbolån er som Bonuslån en del af ECEA Capital A/S, derfor er de i princippet det samme og går under de samme værdier. Turbolån har den målsætning, at de vil være ansvarlige i deres långivning. Det vil sige at det ikke er tilstrækkeligt at tilbyde hurtige og billige lån til kunder, hvis dette skaber flere problemer for låntager.

Du kan derfor altid være sikker på at deres kreditvurdering fokuserer på dit perspektiv. Vil din økonomi kunne klare deres lån og vil du kunne betale det tilbage? Dette er hovedfokusset for Turbolån som har dig i føresædet og ønsker at du opnår dine drømme.

Turbolån – lån hurtigt og billigt

Med Turbolån har du mulighed for at låne imellem 100 og 10.000 kr. til lige det du står og mangler. Det kan være du gerne vil med familien på sommerferie eller at du har brug for en ny vaskemaskine. Der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved formålet for lånet på nogen måde. Turbolån er altså under kategorien kviklån.

Lånet løber over en periode af 4 rater og betyder at du hurtigt efter optagelse igen er gældfri. 

Dertil er det muligt at tilmelde sit lån automatisk betaling igennem et betalingskort. Det vil betyde at afbetalingen altid kommer til tiden og du slipper for irriterende rykkere og ekstra gebyrer. Det skal være en positiv oplevelse at låne penge, det er det ikke længere hvis lånet bliver dyrere end forventet.

Krav der stilles af Turbolån

For at låne penge hos Turbolån, skal du opfylde nogle simple betingelser:

  • Du skal være fyldt mindst 20 år.
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Dansk statsborger og have dansk bopæl.
  • Besidder et NemID.
  • Aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer.
  • Du har en dansk bankkonto.

Er disse betingelser opfylde, vil du være tæt på at kunne lån penge igennem Turbolån. Det eneste du mangler er faktisk bare at ansøge, så får du svar med det samme, som forhåbentlig er en godkendelse til et lån.

Søg om lån i 3 trin

En ansøgningsprocess med Turbolån er hurtig og simpel. Der er her tale om at udfylde en online ansøgning som har 3 trin og hvorefter du sidder med de lånte penge på bank kontoen.

Det kommer til at foregå som her:

  1. Opret en bruger: Det første du skal gøre er at oprette en bruger på Turbolån.dk. Oprettelsen betyder en automatisk indsamling af data, som skal bruges til låne og udbetale penge. Når du først er oprettet har du altid muligheden for at tjekke hvor meget du skylder, dine tilbagebetalte lån og låne flere penge.
  2. Vælg lånebeløb: I andet trin skal du vælge hvor meget du vil låne. På siden fremgår altid alle omkostninger ved lånet, det er for at skabe gennemsigtighed og sikre at du kender alle betingelser. Lånet skal godkendes med NemID.
  3. Modtag lån: Til sidst når aftalen er godkendt og underskrevet, vil du modtage pengene hurtigt indenfor åbningstiden. Hvis der går længere tid vil du altid være sikret udbetalingen indenfor 24 timer.
Du kan allerede nu låne penge ved hjælp af den lille knap nedenfor ↓ Eller sammenligne med andre lån hurtigt og enkel via låneoversigten på SeLaan.dk.