Bonuslån

bonuslan

Bonuslån er til hvis du mangler penge på farten. De hjælper dig med at låne penge hurtigt og nemt til de ting du gerne vil have. Du kan låne penge døgnet rundt og direkte fra din smartphone, det behøver ikke at være bøvlet. Søg om lån op til 10.000 kr.

Bonuslån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

100 - 10 000 DKK

ÅOP

761,54 %

Løbetid

4 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Bonuslån

Bonuslån og Turbolån er i princippet brødre. De er begge eget af ACEA Capital A/S, hvor Bonuslån er det nyeste skud på stammen. Hovedsædet befinder sig i København, hvor deres kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage. Mandag-fredag fra 09:00-18:00 og weekenden 09:00-16:00. 

Ellers har de en onlinechat på hjemmesiden, hvis man ikke er til et telefonopkald.

 

Bonuslån – lån billigt og hurtigt

Står du og mangler et hurtigt lån, hvor du har pengene på kontoen inden for få minutter, så er Bonuslån lige noget for dig. Du har mulighed for at låne 100 – 10000 kr. med en hurtig afbetaling på maks 4 måneder. Det vil sige, at du er hurtig gældfri, du kan endda tilmelde dig automatisk betaling via betalingskort. På din måde sikrer du, at din betaling altid går igennem til tiden, derved slipper du for irriterende rykkere og ekspeditionsgebyrer.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en simpel online ansøgning og bestemme det ønskede lånebeløb.

Bonuslåns fokus er på, at du får lånet hurtigt og nemt, derfor får du svar på din ansøgning indenfor kort tid. Det vil også sige at også har pengene indenfor en time i åbningstiden.

Krav som Bonuslån stiller

For at sikre Bonuslån bedst muligt ,og at du ikke optager et lån, du ikke har mulighed for at betale af igen, så er der opstillet nogle krav og kriterier.

De er følgende:

  1. Du skal mindste være 20 år gammel.
  2. Du må ikke stå registreret i RKI eller Debitor Registret.
  3. Du skal have dansk- statsborgerskab og folkeregisteradresse.
  4. Besidder et NemID
  5. Dansk bankkonto
  6. Aktiv e-mailadresse og et dansk telefonnummer
Det lyder måske af mange krav, men mange af dem er basale krav som alle almindelige danskere opfylder hvis man er født og opvokset i landet. Det er i bund og grund med til at sikre dig og Bonuslån, fra at låne/udlåne pengene til en person der ikke økonomisk besidder styrken til det.
 

Søg om Bonuslån

For at gøre processen nemt og hurtigt har Bonuslån valgt at det hele foregår online. Her finder du en online ansøgning når du har oprettet dig som bruger, det hele vil forløbe sådan her:

  1. Opret en bruger, det vil også sige selve ansøgningen, altså lånebeløb osv.
  2. Bekræft oplysninger igennem NemID
  3. Modtag svar indenfor få minutter
  4. Til sidst modtager du pengene indenfor en times i åbningstiden, ellers indenfor en normal hverdag.

Med Bonuslån er det ikke sværere og du kan hurtigt og nemt låne penge til dine drømme og ønsker.