Lånio

Lånio er et lånefirma som hjælper dig med sammenligne flere forskellige lån. Der er tale om op til 4 udbydere, som alle kæmper om at få dig som kunde. Du kan her vælge det bedste og billigeste lån med hjælp fra Lånio, hele processen er gjort hurtig og nem.

Lånio tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 300 000 DKK

ÅOP

7,51 - 17,61 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Lånio

Lånio.dk er en certificeret, dansk låneudbyder som altid sidder klar for at kunne hjælpe dig. Deres koncept lægger vægt på at låneudbyderne skal kæmpe om dig som kunde, ikke omvendt. Målet er at du nemt og hurtigt modtager 3 lånetilbud fra 3 forskellige udbydere online. Derefter vil du kunne vælge den bedste aftale og låne penge med det samme. På den måde er du sikret den bedste og laveste rente muligt.

Det kommer til at forløbe som følgende:

  1. Ansøg om lånetilbud på Lånio.
  2. Du modtager op til 3 lånetilbud.
  3. Vælg det billigste og spar penge!

De samarbejder med følgende banker: Basisbank, Resurs bank og Express bank. Disse banker er enten store banker eller eget af store banker i Danmark. Så du er sikret god og erfaren service.

Lån med Lånio

Du kan med Lånio låne mellem 10.000 – 300.000 kr. igennem en online ansøgning der ikke tager længere tid en 5 minutter at udfylde. Dette er fordi at du kun skal indgive dit lån ønske og underskrive med NemID, så indhenter Lånio alle de oplysninger de skal bruge for at lave en kreditvurdering på dig.

Afbetalingsperioden kan du også selv bestemme, du kan vælge mellem en kort eller lang periode. Faktisk kan den gå nede fra 12 til 144 måneder, derfor er du sikret et lån som kan skræddersyes til lige netop dine behov.

Derudover er du sikret gratis rådgivning både både før, efter og under dit lån. Deres kundeservice har åben mandag til torsdag 9 – 17 og fredag 9 – 16. Hvis du derudover er glad for at læse, har de en blogsektion, der bliver opdateret med jævne mellemrum. Her finder du viden omkring lån, lånemarkedet, guides og alt muligt der kan hjælpe din låneansøgning.

Med deres låneberegner an du hurtigt vurdere hvor dyrt lånet nogenlunde bliver inden du ansøger. På den måde kan du få en ide om hvad den forventede rente bliver og hvilke omkostninger der kommer til at være. Det er nemlig ikke altid lige billigt at låne penge, derfor er det vigtigt at bruge 5 ekstra minutter på at læse alle viklårene og sætte sig ind i alle låntyper.

Lånio tilbyder 3 låntyper

Det er alle lån det er helt rigtigt, men de har ikke alle den samme intention eller formål. Lånio tilbyder 3 forskellige typer af lån, dette er for at du kan få et skræddersyet lån ud fra dine behov. Der er her tale om følgende typer af lån:

  1. Samlelån – saml dine lån og spar penge.
  2. Forbrugslån – lån penge til det du står og mangler.
  3. Billån – køb din nye drømmebil inden ugen er omme.

Hvad alle 3 låntyper ved Lånio har tilfælles, er at du kan låne penge til det du ønsker. Hvad enten du skal ud og have en ny bil, gerne vil have styr på noget af din klat gæld eller at du bare har brug for lidt ekstra penge til en regning, rejse eller noget helt tredje. Lånio giver dig muligheden for at udleve dine drømme og få styr på økonomien. Det hele klares igennem en online ansøgningprocess, der ikke tager mere end 5 minutter.