Lån penge billigt – få de billige lån og lån til lav rente

Vi danskere elsker at gøre en god handel, og det gælder også, når vi skal låne penge. Derfor hedder missionen for mange, der skal låne penge: ”lån penge billigt!”. Vi gider ikke betale mere, end hvad der er højest nødvendigt for noget, heller ikke vores lån.

Der er nogle ting, man kan kigge efter, hvis man gerne vil gøre sig forhåbninger om at få de billige lån. Lad os lægge ud med, at man skal læse sit lånetilbud grundigt, fordi noget af det, der kan gøre et lån dyrest, er hvis man ikke overholder sine aftaler, eller hvis man ikke er opmærksom på de betingelser, der er for et lån.

Derfor skal man altid læse detaljerne, og derfor er det også en god idé at indhente flere tilbud på lån, inden man beslutter sig. Et eksempel kunne være, at et lån er marginalt dyrere end et andet, men til gengæld kan man gratis betale af før tid.

Har man et arbejde, hvor ens indkomst svinger, kan det være smartest at vælge det lån, der er lidt dyrere end det andet, fordi man måske kan betale det ud før tid uden gebyrer. Så kan det pludselig være det billigste lån alligevel.

Lån penge med lav rente

Hvis du skal låne et større beløb, er det fornuftigt at kigge på renten. Jo længere tid, du skal betale af på et lån, jo mere vil selve renten betyde for de omkostninger, du har med lånet. En lav rente er imidlertid ikke den allerbedste måde at kigge på omkostningerne på et lån, her er ÅOP bedre.

Du kan læse en lidt mere dybdegående forklaring på ÅOP på vores side her, men ÅOP inkluderer alle omkostningerne, der er ved et lån. Der er nemlig flere omkostninger, som oprettelsesgebyr, administrationsomkostninger og lignende, som skal lægges oven i renteudgifterne.

At låne penge til en lav rente er en god ting, men særligt når det gælder mindre og kortere lån er der andre ting, man skal lægge mere mærke til.

Kan man låne penge gratis?

I nogle tilfælde kan det faktisk godt lade sig gøre at låne penge gratis. Har man ikke lånt penge af Ferratum tidligere, kan nye kunder låne penge rentefrit og gebyrfrit i 60 dage. Gå til vores side om Ferratum for at læse mere om dette.

Der er også i nogle butikker rundt om i landet mulighed for at købe deres produkter på afbetaling uden at skulle betale renter og gebyrer. Det er oftest de større kæder, som tilbyder dette, og man kan også komme ud for, at man skal købe for mere end et bestemt beløb, før man bliver tilbudt dette.

Det er nok snarere en form for kredit eller kassekredit end et reelt lån, men i princippet er det lidt af det samme – man får lov til at bruge nogle penge, man ikke har i øjeblikket og kan betale det, man skylder, af i mindre rater.

Samme tankegang kan man også finde på nogle kreditkort. En vis periode er uden renter, og finder man et kort uden gebyrer, kan dette også tænkes som at låne penge gratis.