Folkelånet

Står du og mangler en hurtig kredit, som kan betales hurtigt tilbage? Så er Folkelånet lige noget for dig. Her har du muligheden for at optage en kredit på op til 25.000 kr. Dette skal betales tilbage på 12 måneder. 

Folkelånet tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

3 000 - 25 000 DKK

ÅOP

212,29 - 408,75 %

Løbetid

12 måneder

Min. alder

21 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om folkelånet

Folkelånet er ejet af Finans 247 ApS, som er en 100% dansk finansiel virksomhed, der specialiserer sig i korttidslån på det skandinaviske marked. De har igennem flere år været aktive på det danske marked og ved derfor en del omkring hvad forbrugerne ønsker og hvordan den bedst mulige oplevelse bliver skabt. Du er på den måde sikret den bedste service og de bedst mulige produkter.

Finans 247 ApS er derudover registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Du kan derfor altid føle dig sikker i deres arme og fokusere på det vigtigeste for dig.

Folkelånet er kun et af de brands, Finans 247 ApS arbejder med til dagligt, herunder finder du også låneudbydere som Minifinans, Profilkredit og Kvikto. Du er derfor sikret en erfaren oplevelse.

Et lån med Folkelånet

Folkelånet er et minilån som tilbyder dig at låne penge fra 3.000 – 25.000 kr. med en afbetalingsperiode på 12 måneder. Det vil sige at du hurtigt igen bliver gældfri og ikke skal tænke videre over ikke at kunne betale lånet af igen. 

For bedst muligt at kunne hjælpe dig, har Folkelånet en kundeservice der svare dig indenfor 24 timer. Det gør, at lige meget hvilken situation du står i, vil du altid hurtigt få svar på dine spørgsmål, hvis der skulle være noget du undre dig over.

Når det er sagt, er der nogle krav du som låneansøger skal kunne holde. Der er tale om følgende:

  • Skal være fyldt 21 år
  • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort
  • Du skal have en NemKonto
  • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor registret

Disse krav er ikke svære at imødekomme og noget alle borgere allerede i princippet opfylder i de fleste tilfælde. Hvis du ikke er fyldt 21 år endnu og derfor ikke kan låne penge, har du et hav af andre muligheder for dette under lån penge som ung. Du skal huske at folkelånet ikke er din eneste mulighed.

Som en sidste ting bliver din økonomi vurderet og derfra lavet en kreditvurdering, som bedømmer, om det ville være forsvarligt at låne dig penge. Grunden til dette er for at sikre at du ikke optager et Folkelån, du ikke kan betale tilbage igen og derved ender med at forgælde dig selv. Det er ikke ønsket for Folkelånet, derimod er ønsket at hjælpe dig med at låne penge på bedst mulig vis. 

Lån med folkelånet

Dette er egentlig meget simpelt, for det hele foregår digitalt og kan klares fra dit hjem. På den måde er du sikret en hurtig ekspedition og derved pengene indenfor ganske kort tid, alt efter hvornår du bliver godkendt.

En låneproces foregår som følgende, ud fra 4 basale punkter.

  1. Udfyld ansøgning : Dette skal gøres online inde på Folkelånet. Her er der nogle basale ting du skal udfylde, som lånebeløb, afbetalingsperiode samt formelle informationer.
  2. Modtag svar på ansøgning: Det er nu, du finder ud af om du kan låne penge. Er du blevet godkendt eller ikke? Det er det store spørgsmål men forhåbentlig er du!
  3. Skrive under på låneaftalen: Dette skal gøres hvis du stadig ønsker dette lån. Husk at et lån ikke er bindende før du skriver under på aftalen, derfor vil du nemt kunne sammenligne flere forskellige lån og derved vælge det bedste af dem.
  4. Modtag de lånte penge: Du vil forhåbentlig modtage de lånte penge fra Folkelånet indenfor 1-2 dage. Dette kommer an på hvornår på dagen og hvilken dag du godkender lånet. Der skal tages forbehold for weekender og helligdage som bankerne holder lukket på.

Det behøver egentlig ikke at være mere besværligt at låne 5000 kr. Det gøres utrolig nemt og du er i hovedsædet med Folkelånet. Det er jo faktisk sådan det skal være.

Denne hurtige og nemme ansøgningsproces er også grundet alt går igennem NemID. Det betyder at du giver Folkelånet adgang til selv at indhente oplysninger omkring dig. Dette bruges til alt det formelle og til at lave en kreditvurdering af din økonomiske situation. På den måde sikres du at du ikke bliver tilbudt et lån du ikke har den økonomiske rådighed til at tilbagebetale.

Det er ikke for sjov at Folkelånet har fået det navn det har. Det er lånet til folket.