Kronelån

Kronelån tilbyder et hurtigt lån til dig der står og mangler penge nu. Du kan nemt ansøge om et lån og får svar indenfor kort tid. Du har mulighed for at låne op til 15.000 kr. igennem Kronelån.

Kronelån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

100 - 15 000 DKK

ÅOP

706,4 %

Løbetid

3 måneder

Min. alder

19 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Kronelån

Kronelån er et varemærke tilhørende Capitolia-koncernen. Capitolia ApS er under opsyn af Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrisme. Det vil altså sige at du har at gøre med en låneudbyder der kun vil dig og befolkningen det bedste. Fokusset ved Kronelån er ikke bare at du skal optage et lån, men at du har råd til det og ikke ender i RKI.

Som ny kunde ved Kronelån kan du låne op til 4000 kr. Hvis du har lånt ved dem før og betalt alt tilbage uden problemer, vil du nu kunne låne mellem 100 og 15000 kr. igennem en online ansøgning. Svar på din ansøgning modtages på et minut og efterfølgende de lånte penge indenfor en time i åbningstiden. Du har her at gøre med et hurtigt og simpelt lån, du kan bruge til alt det du ønsker. Der bliver ved Kronelån ikke sat spørgsmålstegn ved hensigten bag lånet, så længe din økonomi vurderes til at være god nok til at lån. Vil du blive godkendt ved Kronelån.

Længden på lånet er 3 måneder i de fleste tilfælde, nogle gange kan denne forlænges. Dette er dog set ud fra din økonomi og forskelligt fra person til person. Du vil dertil altid kunne have din Kredit kørende for at være sikker på altid at have penge ved hånden.

Kronelån – hurtig udbetaling

Med et Kronelån får du ikke bare det man kalder et hurtigt lån, det er ikke kun processen. Men også udbetaling der er hurtig. Det vil altså sige at ikke nok med at du får svar på din ansøgning indenfor et minut, så får du en hurtig udbetaling inden for en times tid normalvis – det er altså et kviklån.

Derfor vil det også sige at hvis du skulle stå med ubehagelig regning du ikke kan betale lige nu, at du hurtigt kan låne penge og slippe for rykkere på den måde.

Derudover har de en kundeservice der har åbent fra 8-18 i alle hverdage, dette er på mail, telefon og online. Derfor hvis du skulle opleve problemer ved dit lån, vil du altid kunne kontakte Kronelån og få hurtig hjælp.

Ansøg igennem 4 trin

Et kredit lån ved Kronelån er ganske simpelt og en hurtig process. Der er her tale om et online lån, som er uafhængig af hvor i verdenen du befinder dig. Det er meningen at det er hurtigt og nemt, så du hurtigt kan fokusere på dine drømme. Det kommer til at forløbe sådan:

  1. Udfyld låneansøgningen
  2. Underskriv med NemID
  3. Få svar på ansøgningen
  4. Udbetaling af lånet

Dette vil i alt ikke tage mere end 30 minutter, som betyder at du ikke skal vente med at udleve dine drømme.