KreditNU

Igennem KreditNU kan du hurtigt og nemt oprette en kredit. Denne kredit kan være på op til 25.000 kr. som du kan bruge efter dine egne ønsker. Du får en ubegrænset lånetid og alle fordelene fra et kviklån. Få kredit nu igennem KreditNU.

KreditNU tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

1 000 - 25 000 DKK

ÅOP

450,03 %

Løbetid

12 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om KreditNU

KreditNU er ejet af virksomheden Blue Finance Denmark ApS, som siden 2011 har været en stor spiller på det Finske lånemarked. Nu er de så klar til at give den gas på det danske marked og give dig det bedste produkt. Få et kreditlån nu på op til 25.000 kr. igennem KreditNU, det eneste der skal til er en online ansøgning. 

Denne kan udfyldes på få minutter hvorefter du får svar efter en endt kreditvurdering. Denne kreditvurdering er vigtig for både dig og KreditNU, da ønsket for at du låner penge, kun er der hvis din økonomi kan holde til det. Derfor lægges der stor vægt på lige netop dette, det er vigtigt for KreditNU at du ikke ender med unødvendig gæld og udgifter, du ikke kan håndtere.

Fordele ved KreditNU-lån

Det du kan se frem til ved et kreditNU lån er alle fordelene ved et kviklån.

  • Lån op til 25.000 kr. Du har mulighed for at optage en kredit på op til 25.000 kr. Dog skal du være opmærksom på, at dette ikke altid er tilfældet første gang, det kommer an på din økonomiske situation.
  • Ubegrænset løbetid Når du først har fået godkendt dit lån, kan du lade den løbe lige så lang tid som du ønsker. Det eneste krav der stilles, at du bliver ved med at betale den månedlige rente på lånet.
  • Høj kundetilfredshed Dette vægtes højt og noget kunderne er glade for. Derfor ser du også at KreditNU har telefonisk åbningstider alle hverdage mellem 8-22 og i weekender fra 10-22. Så du altid kan komme i kontakt.
  • Ingen spørgsmål Hvad du låner penge til er din helt egen sag, der ikke vedrører andre. Dette vægter KreditNU højt og derfor er det ikke et krav at du fortæller hvad pengene skal bruges på.

Som du kan se er der mange goder ved lånet og du har mulighed for at beholde kreditten selvom du ikke bruger af den. Dette frarådes dog, det dette i længden vil kunne ende med at blive end dyr affære for dig. Lån derfor kun penge i en kort periode og afbetal hurtigst muligt din kredit tilbage. Dette er blandt andet pga. den lidt højere rente man ser end ved normale kredit lån.

Du vil altså med kredit lån nu få de samme goder som ved et kviklån bare bedre i de fleste tilfælde. 

Få kredit nu fra KreditNU

Det har aldrig været nemmere at få en kredit som nu, det hele foregår online. De fleste oplysninger indhenter KreditNU selv, som betyder at du kun skal indskrive få personlige oplysninger. 

  1. Udfyld ansøgningen på deres KreditNU.dk – Her skal du udfylde lånebeløb og nogle få oplysninger om dig selv.
  2. Dernæst venter du på svar, der kan gå lidt tid med dette. Grunden til det er at man ønsker at lave en retvisende og solid kreditvurdering på din økonomi. Så du ikke ender med at forgælde dig selv og ikke kunne betale af.
  3. Så får du endelig svar, det kan både være godt og skidt. Men husk hvis du får et nej, er det for din egen skyld.
  4. Bliver du godkendt og når du har skrevet under, vil pengene blive sendt med straksoverførsel med det samme. Det betyder en hurtig udbetaling så du kan bruge pengene med det samme.

Så står du og har brug for penge, vil det være oplagt at søge om en hurtigt kredit. Nedenfor kan du finde låne.