Kreditkort

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Ved brug af kortet i udenlandsk valuta er valutatillægget 1,75 %.

Mastercard

Fra re:member

Årsafgift

- 0 kr.

Fri kredit

- 52 dage

Kredit

- Op til 100.000 kr.

Afbestillingsforsikring

- Gratis

Fordele

Ansøger

Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 21,88 %, ÅOP 19,10 %, samlede kreditomkostninger 960 kr., månedlig ydelse 913 kr. Samlet tilbagebetaling 10.960 kr.

Supreme Card Gold

Fra Resurs Bank

Årsafgift

- 195 kr.

Fri kredit

- 60 dage

Kredit

- Op til 75.000 kr.

Kontanthævninger

- 1% men ikke under 35 kr.

Fordele

Ansøger

Eksempel: Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 2.736 kr. Løbetid 6 måneder. Debitorrente 0%. Oprettelsesgebyr 197 kr. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. ÅOP 7,54%. Samlet kreditomkostninger 626 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.626 kr.

Priseksemplet ovenfor er repræsentativt og kun til at illustrere eksempel.

Supreme Card World

Fra Resurs Bank

Årsafgift

- 295 kr.

Fri kredit

- 60 dage

Kredit

- Op til 75.000 kr.

Kontanthævninger

- 0%

Fordele

Ansøger

Eksempel: Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 5.039 kr. Løbetid 3 måneder. Debitorrente 0%. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. Årsgebyr 295 kr. ÅOP 8,57% Samlet kreditomkostninger 412 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.412 kr.

Find dit kreditkort i dag

Hvad er et kreditkort

Kreditkortet er et værktøj, som tillader dig at bruge lånte penge til at betale for produkter og tjenester. Det virker på den måde, at når du foretager et køb, låner du penge af banken til betalingen. Det vil altså sige, at i første omgang er det ikke dine egne penge, som bruges, men i dette tilfælde de lånte penge af banken. I de fleste tilfælde vil du opleve, at dette lån er rentefrit de første 30 – 45 dage, alt efter hvilket kreditkort du vælger. 

Det siger sig selv, at du skal betale de lånte penge tilbage til tiden efter aftalen. Dette kan gøres rentefrit eller til en lav rente alt efter dine muligheder og behov. Derfor vil et kreditkort være en god ekstra sikkerhed i den daglige økonomi eller ferie, hvis der skulle opstå noget økonomisk uventet.

Hvornår burde jeg anskaffe mig et kreditkort?

Selvom du lige er fyldt 18 år, som betyder at du aldersmæssigt kan blive godkendt til et kreditkort, betyder det ikke, at det er det rigtige for dig. Kreditkortet egner sig bedst til personer med en stabil økonomi samt faste indtægter/udgifter. Er det tilfældet i din situation, kan et kreditkort byde på flere fordele, som alle kan være vidt forskellige. 

Det handler i bund og grund om at finde det kreditkort, som passer til dig bedst muligt. Først der bør du anskaffe dig et kreditkort, ellers vil det hurtigt i nogle tilfælde ende med at blive dyrt.

Der er grundlæggende mange kreditkorttyper, med forskellige fordele til rejser, shopping, rabatter, payback, forsikringer osv. Dette er de mest hyppige kreditkort.

Hvorfor kreditkort?

Et kreditkort, der anvendes forsvarligt, vil give din økonomi et friskt pust i en sund retning. Hvis du betaler dine kreditregninger til tiden, holder dig væk fra betalingsanmærkninger og holder et stabilt flow, oparbejder du en positiv kreditscore, som kan være afgørende for en fremtidig ansøgning om kredit eller lån.

Kreditkorttyper

Forskellige kort har forskellige fordele, og det gælder om at vælge det kreditkort, der har de rigtige fordele for dig. Du skal overveje flere faktorer, når du vil vælge kreditkort. Der er fordele og ulemper for dig ved hvert af kortene. Nedenstående er de mest væsentlige faktorer, du skal overveje for at være på den sikre side.

 • Årligt gebyr for at eje kortet.
 • Hvilke rejse- og afbestillingsforsikringer der er tilknyttet.
 • Det samme gælder købsforsikring.
 • Forbrugsgrænse pr. dag.
 • forbrugsgrænse pr. måned.
 • Bonusordninger (Optjening af flybiletter, rabatter på spisteder osv..)
 • Sikkerhed tilknyttet kortet.
 • Kontaktløs betaling.

Du kan uden problem eje flere kort fra forskellige udbydere, således hvis du vælger et forkert kort, kan du nemt skifte over til et andet. Et godt råd er at afprøve kreditkort for at se, om det er noget for dig, og om det gavner din økonomi, eller det bare er unødvendigt at have.

Fordele og ulemper ved et kreditkort

Fordele

 • Du får normalvis en rentefri kredit på mellem 30-45 dage.
 • Fordelsprogrammer som kan bruges til et optjene points
 • Rabatordninger ud fra hvilket kort du vælger.
 • Kredit på op til 100.000 kr. alt efter hvilket kort du vælger.
 • Lav rente eller slet ingen som ved et Shell Card.
 • Rejseforsikring er oftest indberegnet. 
 • Gratis oprettelse i nogle tilfælde.

Ulemper

 • Hvis du ikke kan betale den lånte kredit tilbage, bliver det hurtigt dyrt at have et kreditkort.
 • Det kan være svært at holde øje med ens forbrug ved nogle kredikort, da beløbet ikke bliver trukket med det samme.
 • Ved brug af kortet, kan der nogle gange være høje gebyrer. 

Om et kredit kort er det rigtige for dig, er svært at bedømme i nogle tilfælde. Hvis du har styr på din privatøkonomi, og ved hvordan det skal bruges, så er det helt klart et godt alternativ til andre former for produkter. Du har muligheden for at optjene en masse ekstra point på ting, du allerede skulle købe. Derfor vil du med tiden kunne tjene penge på at bruge kortet helt rigtigt.

Ved nogle kort vil du også allerede fra starten indse, at det er ligesom et rabatkort, bare med kredit som du har muligheden for at bruge af, hvis der skulle opstå noget uventet, og du mangler penge.

To gode bud på et godt kreditkort

Hos SeLaan.dk hjælper vi dig med at finde vej mellem finansielle produkter blandt vores samarbejdspartneres udvalg,  så du kan få dækket dine behov. Det kunne være hjælp til din rejse, et loyalitetsprogram eller bare en ekstra hjælpende hånd til den daglige privatøkonomi. Derfor beskæftiger vi os med at sammenligne kreditkort, så du får det kort med de fordele, der passer til dig. Viden er det hemmelige guldkorn i denne ligning. For at kunne vælge det bedste produkt skal du også kende de forskellige ting, der påvirker kreditkortet. Vi vil uhyre gerne dele vores viden med dig, så du selv kan finde det bedste kreditkort. Vi har 2 forslag, som er to attraktive kreditkort, til to forskellige transport formål.

Der er  tale om Norwegian kreditkort og et Shell Card, læs med og vurder det bedste kreditkort til dig.

Norwegian kreditkort

Et kreditkort med Bank Norwegian er den sikre vej til en billigere ferie. Du får med et Norwegian kreditkort op til  100.000 kr. som gratis kredit i 45 dage. Dernæst er du sikret en lav rente for de lånte penge. Det hjælper dig til, at du ikke ender med at gældsætte dig selv i en grad, du ikke kan komme ud af igen. Udover dette er der flere forskellige goder forbundet med et kreditkort og især et Norwegian kort.

Der er her tale om følgende goder:

 • Op til 10 % CashPoints-optjening hos Norwegian
 • 1 % CashPoints-optjening på varekøb op til 75.000 DKK, herefter optjener du 0,5 % på alle varekøb
 • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
 • Op til 45 dages rentefri kredit
 • Op til 100.000 kr. i kredit
 • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring

Dette Norwegian kreditkort, fungerer som et helt normalt kort du for udstedt i din bank. Den eneste forskel er bare et du har flere fordele hvis du er en person der flyver meget eller bruger Norwegian generelt. Du kan bruge den til at betalte i butikker samt online, i næsten alle lande.

Dette er derfor optimalt at bruge som rejsekort eller feriekort. Fordi at du samtidig ved at bruge kortet, sparer penge point op til din næste rejse. Hvis du så betaler pengene retur inden der kommer renter på, har du i princippet tjent penge på at bruge deres kreditkort, fordi du har indsamlet points som kan bruges på rejser og andet.

For at læse mere omkring et Norwegain kreditkort, så læs med her.

Shell Card

Et Shell Card er ikke helt ligesom et Norwegian kreditkort. Derimod er dette mere forbeholdt dem som kører meget i bil, eller hvis man skal på bilferie. Med dette kort får du en rentefri kredit i 30 dage, som bruges til at betale med ved alle Shell-tanke og -butikker. Derudover kan du også betale med det på Storebælts- og Øresundsbroen. Dette kort koster ikke noget at oprette, og du betaler først dit forbrug i slutningen af måneden.

Der er følgende fordele ved et Shell Card: 

 • 15 øre i rabat pr. liter brændstof på alle bemandede Shell stationer i Danmark
 • Op til 30 dages rentefri kredit
 • Gratis oprettelse
 • Billig bilvask på ubemandede Shell Express stationer
 • Overblik over forbrug – nemt og hurtigt
 • Mulighed for at betale med kortet på Øresunds- og Storebæltsbroen

Så er du en af de personer der skal igennem den tyske Autobahn enten for at komme ned til Spanien, Frankrig, Italien eller et helt andet sted, kunne denne gratis løsning hurtigt spare dig for penge.

For at finde ud af mere om et Shell Card, så følg linket her.

Ansøg om kreditkort

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et af disse 2 kreditkort. Det gøres først og fremmest ved hjælp af knappen nedenfor. Dernæst vælger du hvilken type kreditkort, som dækker dine behov. Er det enten en bilferie du tager på, eller nupper du flyveren et eller andet sted hen?

Det eneste du skal gøre efterfølgende er at udfylde den online ansøgningsformular. Dette kan gøres, lige når du har tid, og hvor end du måtte befinde dig. Hvis dette er inden for den normale åbningstid, skulle du meget gerne få svar indenfor en times tid for dernæst at modtage kreditkortet inden for den nærmeste fremtid.