Diba Billån

Diba billån tilbyder dig et af de højst mulige billån uden om din bank. Du har her muligheden for at låne op til 1.000.000 kr. til en lav rente, samt have en afbetalingsperiode på op til 120 måneder. Så hvad er egentlig din undskyldning for ikke at købe din nye drømmebil?

Diba billån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

30 000 - 1 000 000 DKK

ÅOP

3,17 - 13,04 %

Løbetid

12 - 120 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Diba Billån

Leder du efter Danmarks billigste billån ? Så er Diba billån en mulighed. Diba A/S har eksisteret siden 1989 og er nu ejet af Sydbank A/S. Derfor har de flere års erfaring på markedet og udvider stadig deres kompetenceområder. Diba billån er det foretrukne lån til campingvogn, bil osv. på det danske marked. Det har vundet dem en anbefaling af Forbrugerådet TÆNK penge. Vil du vide mere om Diba billån så læs med nedenfor ↓

Med et Diba billån, har du muligheden for at betale udbetaling eller lade være, derudover kan du vælge mellem en fast og variabel rente. Yderligere kan du låne op til 1.000.000 kr. online igennem en hurtig ansøgningsproces. Du skal dertil ikke bekymre dig om afbetalingperioden, du har op til 10 år til at betale lånet tilbage. Det bedste er dog næsten, at du kan ansøge på alle tidspunkter af døgnet, ligesom du kan med mange kviklån.

Diba forsikring

Sydbank A/S  som ejer Diba billån, er registreret som forsikringsformidler ved Finanstilsynets register. Det vil altså sige, du har muligheden for at få billigere forsikringer igennem enten Diba billån eller Sydbank A/S, når du optager et billån herigennem. Der er mange penge at spare på din forsikring, og du kan opnå flere gode rabatter på denne måde.

Billig bilfinansiering med Diba billån

De har flere muligheder, når du kigger efter billån. Men et Diba billån er et af de billigste du kan finde på markedet. Der er her tale om et lån du kan tilpasse ud fra dine behov. Du kan vælge en variabel eller fast rente, om du vil lægge udbetaling eller ikke. Dertil hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet af og hvor meget du vil låne. Hvis du vælger at stille med en udbetaling og en kan opnå en fast lav rente, er du sikret et billigt billån med Diba. Du vil opleve en række fordele ved et Diba billån:
 
  • Beregn og ansøg Diba billån online
  • Hurtig bevilling med Diba billån
  • Vælg frit mellem fast og variabel rente
  • Vælg frit mellem med eller uden udbetaling
  • Mulighed for rabat på bilforsikring
  • Indfri lånet uden ekstra gebyrer
  • Ingen administrationsomkostninger og lave etableringsomkostninger
Var det noget for dig, eller ved du ikke helt hvad din økonomi kan klare? så kan du inden du søger, altid bruge billån beregneren på deres hjemmeside. Det kan være at du i morgen er ude og købe din drømme bil.
 

Låneberegner til bil

Det er svært at skabe overblik og finde ud af hvilken afbetalingsform der er bedst for dig. Ved hjælp af en låneberegner kan du se hvilken afbetalingsmetode der vil være passende til din økonomi. Det er vidt forskelligt fra person til person, hvad der er bedst. Derfor er det også vigtigt at du selv undersøger dine muligheder indenfor billån. Diba billån har deres egen låneberegner på deres hjemmeside, den er enkel og giver et godt overblik inden du søger.

Lån penge med Diba billån

Det hele foregår ganske simpelt, da du med et Diba billån kan ansøge online. Det eneste du skal er at udfylde låne ønsker og have dit NemID klar. Som giver en eSkat fuldmagt så de kan indhente din årsopgørelse og automatisk lave en kreditvurdering af din økonomi. Dernæst bliver du forhåbentlig godkendt, som betyder du skal skrive under på låneaftalen og vil modtage de penge indenfor en hverdag.

Det er bare at komme igang, find dit Diba billån her.