Nordcredit

Nordcredit tilbyder en kredit med fast en månedlig afbetaling. Det er nemt og enkelt for dig at holde styr på, hvad du låner, og hvad du skal betale. Du kan låne op til 15.000 kr. til lige det, du står og mangler. Nordcredit er til dig, der har brug for lidt ekstra råderum i hverdagsøkonomien.

Nordcredit tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

500 - 15 000 DKK

ÅOP

142,23 - 162,09 %

Løbetid

11-21 måneder

Min. alder

21 år

Fordele og ulemper

Krav

Krav

Om Nordcredit

Nordcredit er lidt ligesom de fleste andre online kreditter, bare bedre. Du har som privatperson her muligheden for at have et kreditbeløb til rådighed hele tiden, hvis der skulle ske noget uventet med din økonomi. De er helt nye på markedet, lad dog ikke dette skræmme dig væk, for de er en del af vores Finske venner under Lainasto Oy, som har mange års erfaring. Derfor kan du vide dig sikker om, at du altid får den bedst mulige service med Nordcredit.

  • Du har muligheden for at få en kredit på 500 – 15.000 kr. alt efter dit behov.
  • Tilbagebetalingen foregår i en periode af 11 – 21 måneder som vil være overskueligt.
  • Det er en hurtig online ansøgningsproces med hurtig udbetaling af pengene.
  • Ansøg igennem din smartphone og hæv kreditten når det passer dig.

Derudover besidder Nordcredit en kundeservice, der i hverdagene har åbent fra 9 – 16 hvor alt gøres for at besvare dine spørgsmål bedst muligt. Du skal også huske, at du altid har mulighed for at kontakte Nordcredit igennem mail, hvis du skulle ønske dette i stedet for. Så vil den blive besvaret næste hverdag.

For bedst muligt at sikre dig økonomisk vil der blive lavet en kreditvurdering af din økonomiske situation. Dette er for at sikre dig fra at forgælde dig uden mulighed for at betale pengene retur. Dette er udelukkende for din skyld, da målet med lånet er at hjælpe og ikke skade din økonomi yderligere.

Dertil har Nordcredit nogle specifikke krav som du er nødt til at opholde:

  • Være fyldt 21 år
  • Have et NemID
  • Bo på en dansk folkeregisteradress
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en konto i en dansk bank

Der tilbydes kun kredit til kunder med en sund økonomi. Dette betyder at personer registreret i RKI eller Debitor Registret ikke vil blive tilbudt nogen form for lån.

Først når disse kriterier er opfyldt, vil du kunne få kredit med Nordcredit. Frygt ikke, for mange af disse krav er noget den almindelig dansker automatisk vil overholde og være i besiddelse af.  Du kan nemt og hurtigt søge igennem Nordcredit via knappen nedenfor.
 
Hvis du stadig skulle sidde med lidt tvivl, så husk at du i Danmark har 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at du kan prøve lånet i 14 dage for så at opsige det uden varsel og omkostninger. På den måde kan du hurtigt finde ud af om lige netop denne kredit er det helt rigtige for dig, eller om du måske skal overveje et dedikeret kreditkort.